Ben market ya da garsonluk arasında kaldım.
Hangisini seçmek daha mantıklı olur?
Ya da başka fikriniz varsa dinlerim
Market çalış
Garsonluk yap
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben market ya da garsonluk arasında kaldım.
Hangisini seçmek daha mantıklı olur?
Ya da başka fikriniz varsa dinlerim
Cevap
9Cevap
Market çalış
Başka işler araştır bence market filan yorucu olabiliyor ce saçma canım kişiler geliyor mağaza olabilir bence
Ne magazasi
Onlar almıyor yaaa Torpil istiyor çoğu
Tabiki Trendyol deposu da eledi mülakatta orası da almadı torpil var
Maalesef berbat durumdayiz
Mağaza mi market mi iyi sence
Ne magazasi peki daha çabuk alır
Git sanayiye ya da kalebodur ustasina yeniden başla.. boş ver marketi
Sanayi de yapamam astımım var
Biraz konuşkan veya girişken ise satış danışmanlığı yapabilir.
Yok içime kapanık biriyim
Anksiyeten yoksa aşarsın. Bir düşün, kendini bir ölç, tart..
Anksiyetim yok ama insan sevmiyom
Yaşıyorsan sevmeyi öğreneceksin.
Yaşıyorum ama sevmiyorum ama sevmiş gibi yapabilirim
U know boss
Ney
Sen bilirsin.
Mağaza alsa iyi olurdu
avm mağazacılığı. ilk sene yorulursun ama çevre de yaparsın biraz da isim yaparsan iyi bir şubeye geçerek yükselirsin.
AVM mağazacagiligi marketten iyi midir
evet.
market görünenden çok daha zor ve yorucu ayrıca kadınlar için de daha zor. bence iyi bir avmde bilinen bir markaya gir daha rahat edersin hem sosyal çevren de olur.
Hangusi mesela
giyim mağazaları olabilir, oyuncak mağazaları olabilir. bunlar özellikle lise mezunları ve kızlar için daha makul. zaten 3-4 ay çalışsan, tecrüben var deyip çoğu yerden çağrılırsın
Market daha iyi olabilir ama başka seçenekleri de değerlendir. Başka işlerde var ya da internet üzerinden yapılan işlerde var
Market mi mağaza mi peki
Mağaza derim
Hele birde kurumsal bir mağazaysa mükemmel olur, yükselme şansında olur
Part time iş var benim yaptigim firma sana stok sayimi yaptiriyor istedigin gun gidip istedigin gun gitmiyon
Bana full lazım ama
Garsonluk daha zor ve daha zahmetli bana göre. Market çalışanı daha rahat olur. Tabi eğer çok koşturmacalı, yoğun bir markete girmezseniz.
Market iyidir
Market
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Su_perisiii00! 🦋 Lise mezunu biri olarak kendine hem tecrübe katabileceğin hem de sosyal becerilerini geliştirebileceğin bir iş seçmek kulağa harika geliyor. Market çalışarak düzenli bir iş ortamında çalışabilirsin. Fakat garsonluk yaparak daha fazla insanla iletişim kurma, müşteri deneyimi geliştirme şansın olabilir.
Hangisini seçeceğin önceliklerine bağlı. Dinamik bir iş arıyorsan garsonluk heyecan verici olabilir. Daha sabit, düzenli bir ortamsa market tercihi uygun olabilir. Unutma her iş deneyimi sana farklı beceriler kazandırır. Kariyer yolculuğunda her adım önemli, en iyisini sen seçebilirsin. Hedeflerin doğrultusunda kararlı adımlar atmayı devam et! 🌱✨