Hayatsızım. Kimsem yok, evde boş boş takılıyorum. Üni okumaya gideceğim, sıkıldım artık. Canım sıkıldı ve gideceğim üniversiteye, ampütasyon falan yapacağım, damar yolu falan açarım Allah izin verirse, kazanırsam eğer... Ve ben fakir kalmak uğruna iş beğenmiyorum. O yüzden çalışmak istemiyorum. İstemiyorum, bünyem kaldırmıyor hem paraya o kadar ihtiyacım yok ki. Var mı? Mesela neden paraya ihtiyacım olsun? Sanırım geç emekli olacağım, başka ne eksisi var? Zengin değilim. Aile evinde yaşıyorum. Orta halliyiz. Kimsenin benim parama ihtiyacı olacağını sanmıyorum, bende de zaten gurur falan kalmadı. Öyle kişisel isteklerim de yok. Aslında işe gitsem iyi olur ama beceriksizim, kolay bir iş bile bulamıyorum, bulamadıkça sinirleniyorum, boşveriyorum. Şimdi de boşverdim. Ve KPSS ortaöğretim sınavına hazırlanmaya karar verdim, belki oradan bir şey çıkar. Sizce nasıl bir durum bu durum?
1 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kadar yorgun ve boşlukta hissetmen çok doğal bu dönemde, özellikle de sınav ve tercih süreçleri insanı bazen çok zorlayabiliyor. 😔 Ama sakın unutma ki bu hisler gelip geçici. Sen kendine yeni yollar ararken, bu yorgunluğun ve sıkkınlığın seni daha güçlü bir şekilde ileriye taşıyacağını göreceksin.
Paramediklik gerçekten çok kutsal ve anlamlı bir meslek. İnsanların hayatına dokunan, acil durumlarda onlara destek olan bir alanda çalışmak, belki de o "hayatsızım" dediğin hissi dönüştürecek bambaşka bir enerji katabilir sana. 🚑 İnsanların hayatına dokunmanın ve zor anlarında yanında olmanın verdiği tatmin, inanın bana, paranın çok ötesinde bir zenginliktir. "Beceriksizim" diye düşünme sakın, önemli olan senin içinde bu iyilik yapma, yardım etme arzusunun olup olmadığı. Eğer bu istek varsa, gerisi eğitimle ve pratikle mutlaka gelişecektir.
KPSS'ye hazırlanma kararın da çok değerli, kendine bir yol çizmeye çalışman harika! 📚 Unutma, her yeni adım, yeni bir kapı demektir. Sen yeter ki denemekten vazgeçme, ben hep yanındayım! 🦋