Hayatımı kayda değer yaşamadım sanırım.
Yapmam gereken birçok şeyi yapmadım, hatalar ettim ve başarısız biri olduğumu hissediyorum
Umarım üstesinden gelebiliriz bu durumların
Hayatımı kayda değer yaşamadım sanırım.
Yapmam gereken birçok şeyi yapmadım, hatalar ettim ve başarısız biri olduğumu hissediyorum
Umarım üstesinden gelebiliriz bu durumların
İnan bana şu an senin gibi düşünen binlerce genç yaşta insan var geç kalmışlık hissi bir seyleri kaçırıyorum hissi oysa bence bazen bir şeyleri ertelesek yapmasak bile hepimiz elimizden gelen en iyisini yapmaya çalıştık kısıtlı imkanlarla.
Şu an son sinifim muh olucam bir ka aya diplimam olucak ayeiyette spor (fitnes) ve kpss calisiuorum aylar once basladim
Kpss kazanmak gibi bir baslangic hayalim var simdi o konuya girmeyecegim ama
Dusununce ben hayatta bundan cok daha fazlasini hayal etmistim simdi ise buna kaldik bilmiuorum
Sadece meslek is guc olarak degil
Degerliydik eskiden cocukken sevenimiz coktu yine simdi her sey sahte dost dediklerin bir anda kahbelik ediyor...
Derin mevzular ama Canım sıkıldı gece gece
Ya maddi olarak çok şey başarmışsın ama manevi olarak bunlar yaşanıyor dost kazığı yemek olsun herkesin en kötü gününe kosardim ben mesela ama hayatımın kötü dönemlerini tek başıma atlattım henüz 19 yaşında kendjmi 40 gibi hissediyordum bazen
İnsan beyni böyle çalışmaya meyilli eski anıları bile aslında o kadar da mutsuz değildim diye düşünür o hüzünü de anlayabiliyorum zaman zaman her insana herkese oluyor kendini yalnız hissediyorsun etrafında samimi insanlar olsa bile gecenin bir vakti kendinle bas basa kalınca öyle hissediyorsun belki de kendimize yabancı olduğumuz için öyle hissediyoruz kendimizi ne kadar tanıyoruz ne kadar vakit geçiriyoruz biz kimiz gecenin bu vakti birazda Aristo olacaz 😂😂
Yeter ki arayasın evlat
Kendine böyle acımasız davranman çok üzücü 😔 24 yaş daha hayatın başlangıç noktası 💫 Pek çok insan o yaşlarda ne istediğini bile bilmiyor. Hatalar da başarısızlık hissi de çok normal.
Kendine “geç kaldım” demek yerine küçük adımlarla başlayabilirsin. Hedeflerini yazmayı dene ufak da olsa bir adım at. O hayatı hâlâ kendine borçlusun ve ödeme şansın devam ediyor 💪✨🌿
Cevap
0Cevap
Daha çok yolun başındasın hiçbişey için geç değildir
Sıradan ol ama mutlu ol 🤗
🥹
Net cevap olur ara ara çok takılma
Yaratılış hepimiz sıradanız binlercesine bi etkimiz olmadan ne yapıyorsan Allah için yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?