Kendime göre bir hayat yok ki herşeye uzak yabancı geri kaldım bende saldım herşeyi bedenimi bile a-sosyalliğin dibine vurdum. Lise bitirmedim üniversiteye gitmedim askere gitmedim oy atmadım pasaport çıkartmadım yurt dışı görmedim şehir dışı görmedim araba sürmedim ehliyet almadım bir işte çalışmadım bir arkadaşım olmadı bir kızın yüzüne bakmadım bir saniye bile olsa konuşmadım elini tutmadım disko ya restoranta bara cafeye de hiç gitmedim gece gezmesine çıkmadım hiç gençlik yaşamadım hiç Uçak vapur trene teleferiğede binmedim hiç midye bile yemedim cüzdanım kredi kartım elbiselerim pantolonum olmadı. kendimi hiç zayıf ve sağlıklı da görmedim hiç hayal kurmadım hiç isteğim olmadı hiçbir şey beklenti içine girmedim benim için araba sürmek sevgili yapmak yurt dışı görmek Atatürk'ün dünyaya geri gelmesi gibi bir şey hayatta hiçbir şey hayatta hiçbir şey...
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Antalyada olsam birlikte kahve icmeye cikardik maalesef ki değilim ve durumuna üzülüyorum keşke ailende birseyler yapsa da hayata yeniden bağlansan
Öyle tanımadığın insanlara güvenme benim huyum yoktur ayrıca öyle. daha önce gördün galiba soruyu. ben ailemle küsüm anne dışında. beni sanırım hiç bir şey dışardaki hayata bağlayamaz
Tanimadigimiz insanlara guvenmessek ne arkadas bulabiliriz ne aşk insan bazen birilerine güvenmek istiyo bizde aileden bazilariyla küsüz ama her yabanci da kötü değil
ben kız olsam asla tanımadığım kişilerle takılmam. ben zaten insan sevmiyorum kendimi de. olsun yine de güvenme
Sana bi sempati duydum diyelim taniyip tanimamam mühim değil yerimde değilsin sonuçta bende insan sevmem 1 2 arkadasim disinda konustugum telefonunu actigim kimse bile yok
sempati duygusu sadece acıma duygusudur. sende benim yerimde değilsin anlaman mümkün değil. ben böyle yaşamayı daha çok seviyorum demek ki 12 yıldır sürdürüyorum.
Bazen aynı şeyleri yaparak farkli sonuçlar çıkmasını uman insanlar vardır onlardan biri de sensin kendine inanmıyorsun ondan böylesin aslında yapamayacagin hicbir engel yok önünde hayattan korkun mani oluyo sana burdan biriyle tanisip kahve içmenin neresi acayip ki yapmadigim şey değil burdan sevgilimde olmuştu
İstesemde inamamamışım gibi geliyor özgüven hiç yok hiç bir şeyde isteğimde yok o yüzden böyleyim. ben becereksizim ama ayrıca tipimi sesimi boyumu sevmem. her şey korkutuyor ölsem sorumluluk alamam. ben insan içine çıkmıyorum görüntümden sorun bu ayrıca tanımadığım biri başkası kabul etse ben etmeyebilirim hiç bir şeyde isteğim yok ki. yapan senin gibi yapar her istediğini
Insan içine cikmakla ilgili problemi olan tek sen değilsin kilolarimla başım dertteyken hic dışarı çıkmıyodum saklaniyodum herkesten ama çok insan var böyle baskalariyla da tanıştım kendini olduğun gibi sevmeyi bilmelisin eğer ki seni rahatsız eden şeyler varsa değiştirmeye uğraşmalisin
Sadece Sorun insan içine çıkmakla olsun. benim hiç kafamda biriyleriyle tanışmak yok ki , isteyen insan değiştirir ben soyutladım bi kere yıllar oldu hiç bir şekilde kendimi sevmicem ilkokul arkadaşıma bile instadan yazamıyorum gel beni kurtar diye
Ilkokul arkadasina gel beni kurtar diyemezsin zaten de kendi kendini kurtarabilirsin kendini birakmak yerine toparlanman lazım ilk olarak bence evden çık ve alisverise git ancak böyle bi baslangic yapilir spor için esyalar al yürüyüşlere basladiginda illaki birileriyle tanışırsın
zaten 4 yıl önce yazmıştım ona engellemişti önce konuşma yolunu seçtim o illa spor salonuna sokacaktı.. ben şunu anladım ben kendi canımın farkında değilim dünyanın d sini bile bilmiyorum eziğim ben kendi kendimi kurtaramam illa başkası kurtaracak çünkü ben rahatımı konforumu seviyorum dışarda beni bağlayacak hayat bir şey yok anlatabiliyor muyum.. Zaten sadece alışveriş için dışarı çıkıyorum.. çalışmıyorum ben. benim derdim biriyle tanışmak değil ki
Sosyallesirsen kendini de seversin degismek icin cabanda olur işte bulursun çünkü seni tesvik eden birileri cevrende olur çok dikine konuşuyosun ikna olmiycak gibi arkadaşın seni zorla bi yola sokamaz çünkü en basta senin istemen gerekir
Valla beni tanısan nasıl kaçtığımı bir bilsen ben öyle böyle soyutlamadım bu bedeni sevemicem sesimi boyumu çatlaklarımı kendimi sevmiyorum gerçekden ölümden korkmasam çokdan intihar etmiştim. ben ve sosyallik imkansız gibi bir şey ben her türlü kendimi küçümsüyeceğim ama beni dışarda bağlayacak bir olay yok. benim hiç bir şeyde hevesim yok ki ne insan ne arkadaş ne para ne kız ne iş ne gezme ne bir şey. ben isteyemiyorum işte kendime inanmıyorum hevesim yok
Hevesin yok yapamazsin zaten insan istemedigini nasil yapar ki su istemeyen biri kalkip nasil su alsin bi kere su istemiyo zaten suyu alacagini bilip bilmemek değil mesele istememek
İşte en başından olmalıydı her şey şimdiki zihnim olmamalıydı onu kesip atmak zor. hiç bir şey beni heyecanlandırmıyor özgüvenimde yok zaten
Kaç yaşındasın
Ben mi
Yaş kaç
Yasın önemi var mı peki?
@KaradenizliBeyfendi merak
Anladım biraz problemli bir kişi ama farkındaysan bu arkadaş :)
Yaşadığını mı idda ediyor bu kişi