Lisans KPSS denemelerde 63-68 net civarı yapıyorum sizce ne kadar arttırabilirim netim benim için yeterli değil endişe sardı
2 gü
Cevap
6Cevap
Full denemeye yüklen ve analiz yap. 90 yaparsın diye düşünüyorum
85 de olabilir
80 üstü olur mu ki ya
Bir ihtimal
Merhabalar bence elinizden geleni yapın geriside kadere kalsın. Çok stres yapınca bildiğinizide unutuyorsunuz.
Genel kulturr abanirsaniz 80 civari
GY 30 GK 33 vb oluyor bende öyle düşündüm ama bazen 80 net de imkansız gibi geliyor endişelendim
Yapabilirsin bence aydin yuce ve cografyanin kodlarini oneririm
Coğrafyanın kodlarını tekrarda dinledim çok iyi bir hoca ancak aydı. n yüce yeterli pek vaktim yok gibi Ahmet Uğur karakuze ve Ramazan Yetginden ilerledim
ramazan yetgini sevmiyorum cok uzatiyor
Bende sevmiyordum ancak temelim sıfırdır benim ekimde başladım ben çalışmaya tarihte 1-2 yapıyordum normalde şu an 17 oldu ramazan hoca çok aklımda kalıyor yaşıyorum o anlatırken ahahah yoksa sahiden ilk başladığımda bana da çok sıkıcıydı
aydin yuce en iyisidir bu iste
Kitabı denemesi zorluk seviyesi sizce nasıl on üzerinde
kitabini almadim sadece anlatimlarini dinliyorum
80 lere çıkmak mümkün
70 üstü görürsün
Seviyene bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, endişelenmen çok doğal bu süreçte, pek çok öğrencim de benzer duygular yaşıyor. ❤️🩹 Öncelikle bu hissin normal olduğunu bil ve kendini yıpratma. İki ay az bir süre değil, doğru ve odaklı bir çalışmayla netlerini kesinlikle artırabilirsin! ✨ Önemli olan bu süreyi nasıl değerlendirdiğin. Nerelerde eksiklerin var, hangi konular sana zor geliyor bunları belirleyip üzerine gitmeliyiz. Ben yanındayım, birlikte bu süreci yöneteceğiz! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋