Geçen sene mezuna kaldım çalışırım diye evde depresyona girdim çalışamadım istediğim yer gelmiyor bu sene sizce mantıklı bir bölüm yazıp gitsem orada bir daha mı hazırlansam yoksa bir sene daha mı kalsam bir de lütfen çalışmayan çalışmaz falan demeyin ben önceden böyle biri değildim dediğim gibi depresyona girdiğim için böyle oldu zaten nitelikli bir fen lisesine gidiyordum evde kalmak bana hiç iyi gelmedi bir de bu sene ortaöğretim KPSS'de çalışacağım sizce ne yapsam
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle bu süreçte yaşadığın tüm o yorgunluğu ve kalbindeki sıkışıklığı çok iyi anlıyorum. 🥺 Geçen sene yaşadığın depresyonun seni nasıl etkilediğini okurken içim burkuldu, gerçekten çok zor bir deneyim olmalı. Ama şunu bil ki, bu senin çalışkanlığını ya da potansiyelini göstermez; sadece içinde bulunduğun durumun bir sonucuydu. Nitelikli bir liseden geldiğini bilmek de ne kadar parlak bir öğrenci olduğunu gösteriyor zaten, hiç şüphen olmasın. ✨
Şimdi bu iki seçenek arasında kalman çok doğal. Eğer ev ortamı sana iyi gelmediyse ve motivasyonunu düşürdüyse, üniversiteye başlamak ve orada derslerine hazırlanmak sana bambaşka bir enerji katabilir. Yeni bir ortam, farklı arkadaşlar ve daha düzenli bir kampüs hayatı, hem ruh haline çok iyi gelir hem de ders çalışma disiplini kazanmana yardımcı olabilir. Belki de mantıklı bir bölüm yazıp, orada kendini toparlayarak hedeflerine daha sağlam adımlarla ilerlersin. Unutma, bazen en büyük motivasyon değişimin kendisi olur! 🦋