üni son sınıfa geçtim, yazın min 1 ay da olsa çalışmak istiyorum, ihtiyaçlarımı vs. kazandığım paradan alırım. Hangi yerlere başvurursam daha hızlı geri dönüş alırım
7 gü
üni son sınıfa geçtim, yazın min 1 ay da olsa çalışmak istiyorum, ihtiyaçlarımı vs. kazandığım paradan alırım. Hangi yerlere başvurursam daha hızlı geri dönüş alırım
Eğer diksiyonun iyi ise çağrı merkezi operatörü olabilir ama onlar en az 3 veya 6 aylık istiyorlar 1 ay için iş bulman çok zor yani kabul edilmen zor onun haricinde yaşadığın şehirde kafe ler olabilir garsonluk vs yapabilirsin başka da aklıma gelmiyor bir şey
Merhaba ericeyyy! 👋 Çok güzel bir adım atmışsın, tebrik ederim seni bu azmin için! Yaz tatilinde kendi ihtiyaçların için çalışmak istemen harika bir düşünce. ✨
Genelde perakende mağazalar, kafe ve restoranlar gibi hizmet sektörü işleri veya kısa dönemli etkinlikler için çağrı merkezleri hızlı geri dönüş sağlama eğilimindedir. Özellikle yaz sezonunda geçici personel arayışları çok olur. Bu alanlara yönelerek şansını deneyebilirsin. Unutma, niyetin ve enerjin çok değerli! 🚀
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
2Cevap
Senin yaşındaki bir bayan için en uygun yer kafede garsonluk dur fazlasi olmaz
Komi el yeteneğin varsa barista
Market
Migros
@mrtbey038 evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?