Part time iş ilanlarına nereden bakabiliriz yani üniversiteye okumaya gideceğim o ilçedeki yerlerdeki ilanlara falan
3 ay
Part time iş ilanlarına nereden bakabiliriz yani üniversiteye okumaya gideceğim o ilçedeki yerlerdeki ilanlara falan
Cevap
0Cevap
Bence internet üzerinde böyle bütün iş imkanlarını görüp bilgi edinebileceğimiz yararlı bir site yok. İş bulmak için siteler var ancak onların kullanıcı kitlesi o kadar az ki gittiğin ilçenin iş verenlerinin çoğunun bundan haberi yoktur. O yüzden sana tavsiyem, oraya gittiğinde bir gününü ayır ve ilçede gezip gözüne kestirdiğin her yere cv bırak. Bir kaç gün içinde arayan birden fazlaysa zaten içine sineni seçersin. Artık iş verenler bu şekilde çalışan buluyor maalesef.
Ha birde hangi şehirdesin aslında denk gelirse sana part time bi iş sorabilirim. Ben istanbuldayım çalıştığım yer bir kapalı alan lunaparkı gibi düşün eğlence merkezi ve sadece kart basıp makineleri çalıştırıyorum. Ben full time çalışıyorum ama part da alıyorlar. Senin orada şubesi varsa yönlendirmek isterim. Benim bildiğim 27 şubesi var çünkü.
Sana cooook tesekkur ederımm ama maalesef ıstanbulda dusunmuyorum okumayı ama mesela baska sehırde bu ısı yapsam sence ne kadar kazanırım part tıme
İstanbul'da demiyorum zatenn "go funia" şubelerine bak internetten okuyacağın şehirde şubesi vardır belki ben part tie çalışanlar günlük bin lira alıyo diye biliyorum 3 günlük bi işi öğrenme deneme günü sonra işe alınıyorsun ama şu şekilde oluyor haftanın hangi güleri müsaitsin söylüyorsun onlar seni arıyor "bu gün parta gelebilir misin" diye gidip gitmemek tamamen sana kalmış o gün gitmesen de sorun çıkmıyor günlüğü alan sensin sonuçta bi bak şubesi varsa bana yaz tekrar iş hakkında bilgilendirrim ben yardımcı olurum
baktımm ve varmıss sevındımm bı artık gıdınce oraya bakıcaam ama sey oraya mı gıdıyorsun basvuru ıcın yoksa ınternetten falan mı nasıll oluyorr
oluurr eger musaıtsen anlatmanı cook ısterımm
Alan denilen bi bölüm var birde softplay var ikisini de detaylı anlatayım orada ciddiye alıp anlatan olmayabilir belki ben ilk gittiğimde g0t gibi kalmıştım asjdhlaskdhlakdj softplay bildiğin böyle top havuzlu kaydıraklı bir çocuk parkı seni bazı günler oraya vericekler orada ya gelen müşterilerin kaydını alırsın bilgisayar başında onu da öğreticekler merak etme basit bir şey ya da oyun parkına girip gün boyu çocuklara oyun ablası olucaksın kavga etmemelerini iyi anlaşmalarını sağlayacaksın bu kızım enn rahatı çünkü 3 8 yaş arası bence çocukların en tatlı eğlenceli dönemleriyle ilgileniyorsun. sonra eğer seni alana verirlerse alanda bir çok makine var hepsinin kullanılışı farklı gözüne öğrenmesi zor gelebilir ilk başta ama hepsini tek günde öğrenmeyeceğin için zorlanmıyorsun aslında. Bir tane alan şefi olacak sana sürekli şu makinenin başına geç şuna git diyen ve ordaki diğer çalışanlarla konuşmak yasak oturmak yasak biryere yaslanmakda yasak ama alan şefinin görmediği noktadaysan yaslanabilirsin klasjdhkasjdks güler yüze aşırı önem veriyorlar ilk günler uzaktan izlenirsin müşterilere gülümsemeye önem göster ki o işte kalıcı ol sonra telefonlar toplanıyor kasada tutuluyor günde telefonunu alabildiğin 3 tane molan var ilki 45 dk diğer ikisi 15er dk molalar dışında telefonunu alamazsın çalışma saatleri çift vardiyalı ilki sabah 10:00 ile akşam 19:00 arası ikincisi ise Öğlen 13:30 ile akşam 22:00 arası oranın sevdiğim bir yanı hiç bir şubesinde çok ileri yaşlı çalışanlar olmuyor hepsi yaşıtımız 17-22 yaş arası ve kız yani erkek çalışan almamaya özen gösteriyorlar o yüzden rahat edeceğini düşünüyorum öyle merak ettiğin bir şey olursa sorarsın hatta uzun tatillerinde de sigorta yapmalarını bile isteyebilirsin full time düşünürsen sigortalı çalışanların avantajları daha fazla
senden Allah razı olsun yanı hanı gercekten ılgılenıp yazmıssınn yanı genel olarak guler yuzluyum orada ama ıste yorgunluktan ne kadar olurum bılemem ama mecur olurum ya yanı ben su ana kadar aklımda bu sekıl bır ıs de var demıyordum ama yanı ılk seyıme bunu koydum gercekten cok tesekkur ederım gıdınce dırekt bu ısın pesınden kosucaamm
tabııkıdee oldunnn yardımcııı bu araadaa asırı tatlısınnn soylemekk ıstedımm
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, bu heyecanı çok iyi anlıyorum 🌿 Üniversiteye başlamadan iş araştırmak harika bir bilinç göstergesi 👏 Gideceğin ilçenin sosyal medya gruplarına bakabilirsin, özellikle Facebook ve Instagram sayfalarında ilanlar oluyor. Kariyer sitelerinde konum filtresi kullanman çok işe yarar. Bir de oraya gidince kafelere, kitabevlerine bizzat uğrayıp sorman etkili olur 😊 Unutma, erken adım atan her zaman avantajlıdır. Kariyer yolculuğun cesaretle başlar ✨