Yatılı iş arıyorum, en iyi hangi siteden ilanlara bakabilirim?

Yatılı iş bulamazsın ama bazı yerlerde kalabilirsin. Hasta bakım hizmetleri var. Hastanede hastayla kalıyorsun ve günlük iyi ödeme alıyorsun ama baya zorlar seni
Hastanın durumuna göre zorluğu ve ücreti değişiyor. Alzheimerlı hastalara bakıp altını değiştirmen gerekebiliyor mesela. Psikolojik anlamında da dayanıklı olmalısın. Aralarında gün sayanlar da var. Ben o işi yapmıyorum ama sağlıkçıyım ben de
Anladım. Dediğim gibi hastanelere başvurabilirsin. Özellikle şehir hastaneleri ve büyük devlet hastanelerinde o tarz işler bulma ihtimalin yüksek
Mimlediklerim gelmiş yine, özele çekmek isteyen pembeliler dahil kimseyle özele geçme bence
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!İstanbul da isen kadikoy taraflarin da cocuk bakiciligi yapabilirsin. Once bi is bulup kendini duzluge cikarip daha sonra ayri ev ya da ev arkadaslari arayan birin de kalabilirsin
İstanbul'da yalnız yaşıyorum, bir şirkette üst düzey pozisyonda çalışıyorum. Evimi sizinle paylaşabilirim. Sesim de güzel, şarkılarda söyleriz, zamanı da güzel yaşarız diyorsanız, bir merhabanızı alırım.
En güzeli 12 ay boyunca çalışma hizmeti veren konaklamalı oteller. Akdeniz ya da Ege bölgesinde bir göz atmanı tavsiye ederim.
Hayır tecrübesizde alım var. Facebook hesabı açıp Antalya iş işlanları sayfaları grupları var. Oralara katıl kesinlikle iş bulursun.
Dadılık olabilir çocuk bakıcılığı hem yatılı hemde parası iyidir.
Hangi sehirdesin bilmem ama ege Akdeniz yapacaksın biraz sokakta kalırsın ama bulurusn
babanla ne kadar anlasamazsanda dışarı hayat ev kadar güvenli olmaz
Genelde sahil il ve ilcelerinde buyuk otellerde yatili is olur
Annen nerde kardeşlerin yok mu şu an nerdesin
Bulamazsın bence. Yüzün simsteki kadınlar gibi la
Evden kovuldum derkenn? Nerede kalıyorsun ne yiyosun ne iciyosun?
şu an nerede ve kimde kalıyorsun? Elaman. net elemanonline ve yenibiris. com bak.
selam iş konusunda size yardımcı olabilirim nerde yasiyosunuz?
Çocuk bakıcılığı için ilanlara bakabilirsin internetten falan
Yani yaşın biraz küçük olduğu icin biraz zor öyle iş bulmak..
Modhotel
şu an sezon oteller eleman arıyor
Hangi şehirde bakıyorsun
Sonu hüsran sonu acı …
Anne trafindan akraban yok mu?
Bebek bakıcılığı filan bak istersen
Baban neden git diyor ki sana 😢
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş