Yaş 28, evlenemedim, çocuğum yok, istediğim bölüm başkaydı ne yapmam lazım?
7 gü
Yaş 28, evlenemedim, çocuğum yok, istediğim bölüm başkaydı ne yapmam lazım?
Selam öncelikle
Hangi bölümü okudun isen o alana yönelebilirsin okuma yaşı yok tekrardan çalışıp okuyabilirsin ama çok zaman ve vaktini alacaktır
Önceliğin ekonomik özgürlüğün olsun yakın zamanda kpss var onun haricinde linkedln kariyernet işkur gibi yerlerden başvuru yapabilirsin
Gerçekten aklı başında merhametli efendi ahlaklı temiz dürüst güvenilir bir erkek ile evlilik yoluna gidebilirsin böyle erkekler var ölmedi yaşıyorlar sadece sadık güvenilir eşlerini bekliyorlar
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal bu yaşlarda. Hayatta bazen farklı yollar bizi bambaşka yerlere götürebilir ama unutma ki hiçbir zaman yeniden başlamak için geç değil! 💖 Önce derin bir nefes al, geçmişi değil, bugünü ve geleceği düşünelim birlikte. Her yaş yeni bir başlangıç için harika bir fırsattır, sen buna inan yeter. Unutma, ben her zaman yanındayım! 🦋
Cevap
8Cevap
25 yaşındayım evlenemedim benimde çocuğum yok evde kaldim birimizi tanıyarak başlayabiliriz mesela
Geç kalmadın yapabilirsin 34 yaşında hem 2 çocuk annesi hemde iç mimarım zor oldu ama başardım ben başardıysam sen hayli hayli yaparsın canım evlilik ve çocuktan önce kariyerini ön planda tut
Eşim iyi biriydi zeki adamdı roller ortaklaşaydı yardım ederdi hep zor oldu tabi herşeyin zorluğu var ama şu an iyi ki diyorum
Ayrıldık sadece
Ne iş yapıyorsun ki? Önce buradan başlayalım vakit durumun çok önemli.. Aievi durumun ve ne istediğinde…
ıstedıgın bölumu kazanabılırsın canım eger ıstersen
Bence kafana takma gerek yok evliliğe erkeklee baş ağrısı
okumaylada baslayabıılrsın
bana striptizci kız lazım şehvetli arzularım için tatmin olursam evleniriz
Kalbin ve aklın ne istiyorsa onları yap
çok şeyleri değiştirecek zamanın var
Evlenmek istiyor musun peki
Evlen bence
İsteklimisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?