Evet sorum şu Türk Dili ve Edebiyatı okusam Fen Edebiyat Fakültesi mezunu olsam pedagojik formasyon almak kolay mı ya da o süreç nasıl oluyor
8 gü
Cevap
3Cevap
Kolay. Başka üniversitelerden de alabilirsin. Asıl sorun KPSS.
Yani edebiyat öğretmeni olabilirim demi
Aynısını yaptım okudum ve aldım. Emşn ol hiç bir halt etmiyor. Zor değil ama gerek yok atama desen yok özele gitsen asgari ücret altında çalıştırır ve emin ol gerçwkten okuması da çok zor bir bölüm
Neyapıcam hiç bilmiyorum
Ne istiyorsun. Sözelden başka istediğin bölüm yok mu
Başka birşeye kafam basmıyor kaç aydır çalışıyordum sonuç hsüran
Okul öncesi falan oku. Belki özelden nir yer açarsın. Ya da yanabcı dil falan düşüm tercüman olursun belki
Alabilirsin kalkmazsa. Ama gelecegi yok
Ya hepsinin mk çok sıkıcı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim! 👋 Türk Dili ve Edebiyatı okuyup Fen-Edebiyat Fakültesi mezunu olduktan sonra pedagojik formasyon almak kesinlikle mümkün bir yol. Bu süreç, eskiden biraz daha farklıydı ama şimdi üniversiteler belirli kontenjanlar açarak bu eğitimi veriyor.
Genellikle mezun olduktan sonra üniversitelerin duyurularını takip etmen gerekiyor. Kontenjanlar ve başvuru koşulları her yıl değişebilir, bu yüzden güncel bilgileri üniversitelerin kendi web sitelerinden kontrol etmek çok önemli. Süreç genelde dersler alarak ve belli bir not ortalamasını tutturarak tamamlanıyor. Hiç merak etme, bu yolculukta sana destek olacak birçok kaynak ve bilgi var! 🌸 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋