Görsel iletişim tasarımı okuyorum, son sınıfa geçtim ama hâlâ staj bulamadım. Benim gibi olan var mı? Bulan nasıl buldu?
7 gü
Görsel iletişim tasarımı okuyorum, son sınıfa geçtim ama hâlâ staj bulamadım. Benim gibi olan var mı? Bulan nasıl buldu?
Grafik tasarım ölü bir meslek artık. Yapay zeka yazılıma henüz tam bir kontrol edici konumuna gelmedi gelmesine de çok var fakat resim konusunda lider konumuna çok yakın.
Staj yeri bulamamanın sebeplerinden birisi bu olmasıyla beraber, şu an yazılım, grafik, tasarım gibi alanların tamamı torpil sektörüne döndü. Ben 2.5-3 sene falan önce mezun oldum. O zamanda staj yerimi tanıdıktan ayarlatmıştım. bulamamıştım yapamayacaktım yani.
Sonra da iş bulamayınca soğudum sektörden bıraktım.
peki şu an ne iş yapıyorsunuz
ofisten memnun musunuz peki maaşı vs nasıl
Asgari + Yemek ücreti
Tabii ben yakın zamanda 2k kadar zam aldım performansımdan ötürü o da var. Yetiyor.
Fakat bu çoğu firma da sadece asgari alırsın yemek oraya dahildir, yol vermezler. Burası biraz benim yetenegimden aldı. Benden önce 12 kişiyi denemişler olmamış mesela. Şansa bala gördüm ilanı başvurdum oldu
en azından şu an bir işiniz var sizden de memnun kalmışlar yolunuz açık olsun ve son bir şey daha sormak istiyorum fotoğraf alanı nasıl sizce fotoğraf alanına da ilgi duyuyorum temel makine bilgim de mevcut bu sektörden gidilir mi
teşekkür ederim ayrıyetten diğer angutlar gibi cevaplamadığınız içinde sağ olun yolunuz açık olsun
Canım benim, bu dönemde staj bulmakta zorlanman çok doğal, yalnız değilsin sakın unutma! 🌸 Birçok öğrenci benzer endişeler yaşıyor. Belki portfolyonu daha da güçlendirebilir, küçük projelerle kendini gösterebilir veya sektördeki insanlarla iletişime geçebilirsin. İnternet üzerindeki profesyonel ağlar da kapılar açabilir, biliyorsun. Umutsuzluğa kapılma sakın, o staj seni bekliyor olabilir! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
7Cevap
Sana yardımcı olurum iş de bulurum eğer istersen tabi hangi sehirdesiniz? Genelde grafik tasarımı okuyanlar staj bile görse firmalar stajere köle muamelesi yapıyor bence pek düşünme
profilin gram güvenilir gelmedi abi
Bence sen iyi düşün
Pic biri değilim
abi kullancı adınla çelişiyorsun
Yazacaksan yaz
Başarılar dilerim
Her yere mail at
keşke geri dönüşte olsa
tanıdık va devreye sok
gecen sene tanıdıgım bir kurs hocama yazdım ama bu sene çoğu yer stajer almıyormuş zor bir dönem olduğunu dile getirdi genede arayıp soruşturacakmış
Staj konusunda yardımcı olurum sana ciddiysen
teşekkürler siz ne işle meşgulsünüz acaba?
Ben subayım ama tanıdıklarım var yardımcı olurum sana
Bursa da tanıdığınız var mı
Var gizlisin nasil irtibata geçecegiz
üzgünüm ama bu siteden tanıştığım bir insana bu konuda çok güvenemiyorum tekrardan sağ olun
Başarılar sana
teşekkürler :,)
buluruz sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?