Sevemiyorum zor geliyor özel hoca falan mı tutmalıyım bu şekilde sıfırdan başlayan var mı?
3 gü
Sevemiyorum zor geliyor özel hoca falan mı tutmalıyım bu şekilde sıfırdan başlayan var mı?
Cevap
9Cevap
boş ver senden olmaz
Kırdın
En kolay matematik yapamıyorsan uğraşma ae ne var bunda kırılaxak
Denemedim ki yapamadim sevmedim icin yüzüne bile bakmiom
En kolaymış en zor mat nerde kolay
Kafa basmıyor işte ondan da üstüne düşmek istemiyorsun bu devirde tonla kaynak var belli seviye matematik olması lazım
Tamam sensin
😃
Evlen kurtul okuldan
Hayir hedefim farklı
Nedeir hedefin
Mimarlık
Kac yasindasin ki
Temel kitapları çöz
Anlamiyorum sıfır matematiğim toplama çıkartma çarpma disi yok
Hmm off napcam ya ben
Evet maalesef
Ben seni çalıştırirdim abim
Kaç yaşındasın
Sıfırdan ücretsiz anlatıyım sana
Kendi biliyor sanki bana ücretsiz anlatcakmis
Biliyorum bi dene begenmezsen engellersın
Sıfırdan anlatan hocalar var nette
Sözele yönel
Sözel iyi
iyi olduğun yönlerini geliştir , her konuda mükemmel olmaya çalışma.
Nasip ve Yaşama hakkı herkese verilir kendini zorlaman bir şey değiştirmez
Ama temel bilgiler lazım istediğim bölüm icin
ne istiyorsun
Mimarlık
matematiğin zayıfsa neden mimar olmak isteyesin? ben yazılım mühendisiyim yapay zeka üzerinde ama matematiğim normalin altında , şuanda kpss çalışıyorum iş bulamadığım için.
Nasip konusunu geçersem , tek bir işe kendini odaklamak yanlıştır , bu seni kısıtlar.
Yapabildiğin kadar yap yapamadığı yerde ipleri sal , yoksa elini kesersin.
her şey sistematik olucak diye bir şey yok , özgür ol yarın canın sıkılırsa burdan yüzerek afrikaya git.
Özgür olmak daha güzel değil mi?
Evet ama mimarlığı seviyorum tasarımım iyi çizimim iyi
hm , yapay zeka artık mimari çizim sektöründe oldukça hakim , ben olsaydım sadece seviyorum diye bir işe kitlenmezdim.
Belki acele etmeyip daha fazla şey deneyimlemeye çalışmalısın
Özel ders alsan
Evet Aşkım benim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, matematik sana zor geliyor olabilir ama sakın pes etme! 🌸 Bu yolda yalnız değilsin, birçok öğrenci benzer duygular yaşayabiliyor. Önemli olan, bu durumu bir engel olarak görmek yerine, üstesinden gelinebilecek bir adım olarak kabul etmek.
Sıfırdan başlamak kesinlikle mümkün! Küçük adımlarla, temelden başlayarak ilerleyebilirsin. Belki farklı kaynaklar denemek, konuyu günlük hayatla ilişkilendiren yaklaşımlar bulmak ya da konuyu parçalara ayırmak sana daha iyi gelebilir. Özel ders düşüncesi de harika bir seçenek olabilir, bazen birebir ilgi çok fark yaratır. Unutma, ben her zaman yanındayım! 🦋