+1 yılbende anlamazdım 2 sene önce sınav girmeme 6 ay kala dershaneye başladım dilciydim matci kadın dediki size 6. sınıftan itibaren matematik öğreticem 6 ay 5. sınıftan 12. sınıfa kadar yaptım 30 net çıkardım 1 sene hazırlık okudum şimdi 1. sınıfdayım başlıycam bu sene
010 Yorumla
Soran+1 yılOha ibretlik kadınmış 6 ayda kaç senelik matı öğretti ha :D hangi dershaneydi?
- +1 yıl
ilk dersimizdeki soru buydu sen düşün artık tahtaya yazdı sonrada soruyu yazdı : 2+3:? sonra kademeli olarak yükseltti 2x+1:6 ise x kaçtır diye devam etti :D
- +1 yıl
arşimet
Soran+1 yılSonra da en kazıklarla bitirdi demi :D keşke öyle bir hocam olsa ya la
- +1 yıl
kazık gelmedi hiç bir zaman cünkü temelden öğretti teker teker o yüzden bize sadece noktaları birleştirmek kaldı cizgi cizmeyi öğretmişti zaten
Soran+1 yılVay be böyle hocam olsa matematiği sevdiren ama nerdee öğrenicem matematiği şimdi hırslandım :D
- +1 yıl
kardeş bize ozaman kitap önermişti adım adım matematik bende hırs yapıp çalıştım komik gelebilir ama temel yoksa istersen lise son ol yinne 6 . sınıfa bakmalısın
Soran+1 yılo kadar derine inmeye gerek yok kardeş :D işlem önceliği dört işlem çarpım tablosu vs. biliyoruz :D denklem çözme vs. ondan sonrası kötü işte :D
- +1 yıl
Eğer onları biliyorsan denklem çözme bulmaca gibidir
- +1 yıl
X kaç oluyor burda
En İyi Cevaplar
+1 yılKanka Astro-Fizikçi abim, Matematiği süper. Benim matematik anca 4 işlem, dedi sana öğreticem adam sırf o yüzden işe gitmedi ama hala öğretemedi. İstek olucak için de ozaman internetten bile video izleyerek öğrenirsin 😉
03 Yorumla
SoranYani diyosun kafada bitiyo :D öğrenicem dersen bir türlü öğrenirsin ha?
- +1 yıl
Aynen öyle. Beynin istekli olucak ondan sonra temelden öğrendin mi kalıcı olur hem. Benim meslek çok farklı bir sektör o yüzden matematiğe gerek duymuyorum ve abimin öğrettiklerini unuttum. Yani öğrenirsin ve akılda tutman önemli.
Soran+1 yılHımm :D bir çözüm bulacaz artık :/
en güzeli al zeki birini o çözerek anlatsın sende sonra kapa cevabını kendin çöz ya da arkadaşın numaraları değiştirsin sen çöz böyle böyle alışırsın :D ya da çok uzun ama şıklardan gidilecek varsa işe yarıyor şans gerekli tabii :D
011 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş vardı Allahın dediği olur diyodu öyle çözüyodu öyle mi yapsam acaba :D
Soran+1 yılÇalışıpta anlamıyosak D:
Soran+1 yılLys giremeyeceğim ki :P sadece ygs girecem yaş problemleri kolay ya :D 8 . sınıfta çözerdim hep ilk baştaki konular hep kazık :D sayısal öğrencisiyim ne tesadüf :/
Soran+1 yılBiyoloji fizik kimya yapabilmektir sayısalcı olmak alsjkdsa matematik korkulu belam geometri daha hiç bakmadım :D
Soran+1 yılDershane de hoca vardı bize hep salaksınız derdi işlem yapıp amelelik yapıyosunuz diye :D hoca 1-2 çizgi indirir oraya buraya birşeyler yapıp çözerdi bende gülerdim asljdsa
Soran+1 yılSözel kolay ya :D yapılır ygs-2'den gireceğim bölümler :P
- https://www.youtube.com/watch?v=UMn9xjZ_rTM&list=PLYYrpb4sPaLbyH8KARsN76czep4Ef0fwH
bu adam çok hoş anlatıyo tavsiye ederim dene bir :D ayrıca annemin deyimiyle sevmiyorum istemiyorum demek faşistliktir! uğraş! :D
020 Yorumla
Soran+1 yılDemin girdim buna köklü sayıları dinleyeyim dedim x. m n bilmem ne dedi kapattım :D kitapla çalışmam lazım böyle olmaz xd
Soran+1 yılAdam güzel anlatıyoda çok karışık anlatıyo :D
Soran+1 yılMatı çıkaranın babannesi.. :D deniyecem thanks :D
Soran+1 yılBen seviyomda o beni sevmiyo mat :( tarihi bende severim savaşlar falan :D
Soran+1 yılHhahha :D matematiğin atasına sövüyoz biz D:DSA
Soran+1 yılSınav geçsin matematik çıkarsa söverim karşıma :D
Soran+1 yılAllahını seven üzerime toprak atsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
çok severim matematiği kesinlikle basitten başla hiç üşenme ortaokul kitaplarından başla temelin iyi olmadığından oluyo o önce konuyu tam olarak anla örnekleri önce sen çöz sonra kitap nasıl çözüm vermiş bak ve bol soruyla pekiştir
02 Yorumla
Soran+1 yılKarekök 0 alsam mı acaba? o kadar zamanım yok işte 4 gün sonra dershane var paralel gitmem lazım dershaneyle
+1 yılMatematik yüzünden okulu birakmistim şimdi açıktan okuyorum hala sevmiyorum ve gerçekten kafam basmıyor çarpım tablosunu bile bilmiyorum ya utanç verici
14 Yorumla
Soran+1 yılHas bu mat insani oldurur
- +1 yıl
Öldürse iyi süründürur
Soran+1 yılBirde cok puan getiriyo boyle sistemin...
- +1 yıl
Bende böyle sistemin. . .
Antremanlarla Mat kitabı salakça derken yani aşırı mı basit geldi? çok basit geldiyse fem ilk adım çöz derim. çok basit falan g4elmediyse sabret ve çqlışmaya devam et
01 Yorumla
Soran+1 yılSalakçadan kasıt 1 tane örnek vermiş ama 10 çeşit tarzda sorular vermiş biz o kadar gelişmedik be :D dur ona da bakayım bir :D
bende ne anlıyorum ne seviyorum ama onsuzda bsey omuyor ve sorsan şimdi carpım tablosunda ble sorun yasıyorummmmm :(
023 Yorumla
Soran+1 yılBen çarpım tablosu işlem önceliği içler dışlar bilmem ne biliyom da işte sonra gitmiyo bundan daha fazla :D
Soran+1 yılÖzel hoca tutsak ya onda da anlamazsam boşa para gidecek pf matematiği çıkaranın... :D
Soran+1 yılGeçen sınavda yanımda vardı çocuk ben daha 1 soruya ne yapacam düşünürken çocuk 4 soru çözdü bende sinirlendim verdim çıktım :D
Soran+1 yılİnşallah ta çalışmadan da olmaz ki :D sınavda oturup vahiy beklemek gibi bişey olur :D
Soran+1 yılGidiyorum 5 gün sonra başlıyor
Soran+1 yılİlk önce güneş diye bir dandik dershaneye gittim çok kötüydü sonra bir tek kaliteli fem vardı mecbur ona yazıldım oranın kaynakları rehberliği iyi dersleri de güzel dediler de görecez bakalm
Soran+1 yılİlk :D sadece ygs gireceğim için bakalım artık :D 350 puan alsam yeterli bana, hemşirelik okurum :D
Soran+1 yılHee :) hemşirelikte iyi para var mesela komşumuz var adam hemşire evlendi ev aldı araba aldı mis gibi :D
Soran+1 yılPeki memnun mu :D çocuk gelişimi de iyi çocuklarla iç içe :P
Soran+1 yıl320 bile yetiyo :D sağlık meslek hee oda iyi
Soran+1 yılwww.butunsinavlar.com/...i-hemsirelik-puanlari.asp yetiyo :D şimdi 150 falan alıyorum 50 puan okuldan gelecek 200 üstüne 150 koyarsam oh mis :D
Soran+1 yılZaten ygs-2 puanım 150 :D sözel puanım 180 alsjdsa
+1 yılO zaman daha temlden başlayacağız:)) Kartezyen'i deneyebilirsin kardeşim...
06 Yorumla
Soran+1 yılTamam araştıracam şimdi thanks :D
- +1 yıl
Soru işaretlerin olduğunda burada olacağıma şüphen olmasın :)
Soran+1 yılMatematikçi misin :D
- +1 yıl
Branşım hukuk, ama matematiği çok severim:))
Soran+1 yılTemelden almam lazım temel sallantılı :D kitap önerin var mı?
- +1 yıl
Temel ise Güvender olabilir... Kartezyen ise çok daha basit...
öncelikle kafandan şu anlamıyorum lafını att,, durumun iyiysse özel ders al , çüzümlü soru bankalarını çözz
01 Yorumla
Soran+1 yılThanks :/
+1 yılHiç kendini yorma bende bunca senedir okuyorum daha birşey anlamış değilim ve anlayacak gibi de gözükmüyorum :)
01 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun :D ama olmaz be :/
bende aldım o kitabdan ama çok sıkıcı bırakmıştım ama arkadaşım hepsini çözmüştü matemetigi 0 dı o kitaba çalışa çalışa şimdi netler havada uçusuyo :)
07 Yorumla
Soran+1 yılAynen cok salakca hep ga veriyo ve hep ayni ornekler benim 4 seriyi cozecek vaktim yok 5 gun sonra dershane basliyo
Soran+1 yılHepsini mi cozdu yuh ben sadece ygs gircem :D
Soran+1 yılİste oyle yaptimda kitpp cok kolay ya salakca bir kitap
Soran+1 yılKarekok 0 matematik alacam galiba :/ baska care yok
Sende kendini baska alanlarda gelistir. Sonucta herkez anlamak zorunda degil. Bende kimya biyoloji zayifti turkce ve sosyalle o acigi kapatmistim. Sende oyle bir yol sec
03 Yorumla
Soran+1 yılBen kimya biyoloji fizik anlarım geometriyi de yaptım diyelim türkçem iyi ama ya puan tutmazsa? matematik iyi puan getiriyo lazım işte :/
Soran+1 yılYgs 1-2
Konu anlatımına çalış, çözülen örneklere bak, incele ve bol bol soru çöz. Sen konu anlatımına bakıp anlamamış olabilirsin ama gerçek soru çözünce ortaya çıkar.
011 Yorumla
Soran+1 yılAynen bacım :D aslkdjsa önerebileceğin kaynak var mı?
Soran+1 yılFem var zaten verdiler 3 kitapta çok kazık :D
Soran+1 yılAraştırmam lazım temel yok bide sağlam değil temel sıkıntılı
Soran+1 yılÖzel derste çok pahalıymış ya :/
Soran+1 yılHATAY
Soran+1 yılBunlar içinde thanks :/
+1 yılsistemin kölesi ol, sevmeye çalış yoksa sistem seni çok güzel seviyo
00 YorumlaBen de sendenim temel olmayınca çalışsan da anlamazsın
03 Yorumla
Soran+1 yılYa temel kavramlar konusu zaten temwl :D ama hic bisey anlasilmiyor
Soran+1 yılAynen ama puan cok getiriyo anlamam sart
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk önce basit kaynaklardan başla. Mesela güvender. Daha sonra feme gecmelisin bence. Basitten baslarsan canın sıkılmaz soru tiplerine alisirsin. Hatta bence test çözmeden önce internette de video izle. Konuya hakim ol öyle başla yani.
08 Yorumla
Soran+1 yılİste temel yok diye galiba bilmiyom karekok 0 mat dusunuyorym ama arastirayim bir
Cevap sahibi+1 yılKarakok 0 güzel. Arkadaşım kullanmıştı. Ama dedigim gibi video kesin izle. Faydasını göreceksin. Sonra test.
Soran+1 yılTeknofem de temel kavramlarda 18 video var oha l*n izleyene kadar bir gun biter
Cevap sahibi+1 yılEkol hocayı tavsiye ederim sana. Adam müthiş anlatıyor. Uzatmadan. Kısa ve öz.
Soran+1 yılOna baktımda biraz biraz anlamıştım sonra bıraktım nedense :D
Cevap sahibi+1 yılBırakma bence :D onu izle cidden ise yarıyor.
Soran+1 yılTamam sağol bakacam şimdi :D
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
+1 yılanlamıyorum diye birşey yok sadece gayret etmen lazım :D
01 Yorumla
Soran+1 yılNerden başlayacağımı bilsem etcemde işte başlangıç gelmiyo ıkınıyorum :D
yeterince emek verirsen anlaşılmayacak bişi yok emin ol
010 Yorumla
Soran+1 yılİşte nerden başlayacağımı bilsem D:
Soran+1 yılBaşarabilirim evett :D şimdi boş boş oturuyorum aşlskdas
Soran+1 yılİşte temel kitabı arıyorum da bulamıyorum :D
Soran+1 yıl1. sınıf iyi mi aslkjdsa toplama bölme çıkarma oh oh
Soran+1 yılKuzenim 2. sınıf hemen gideyim beni çalıştırsın biraz :D
Matematikte bizi anlamıyor :( O maratondan bu sene çıktım kolay gelsin :(
016 Yorumla
Soran+1 yılSonuç ne oldu :D hayal kırıklığı mı :/
Soran+1 yılHım iyimiş hayırlısı :D ne okuyosun
Soran+1 yılDiyetisyenlik veya hemşirelik heralde okuyacam veya polislik olursa :D
Soran+1 yılAma 410 da alman lazım :D
Soran+1 yılYaa tabi al demesi kolay :D
Soran+1 yılYa çalışıyodumda bir süre sonra beyin duruyo :D kafa error veriyo 404 not found devreler yanıyo :D
Soran+1 yılMeslek lisesi -_- 2 gün okul 3 gün staj :D hafta sonu dershane :D
Soran+1 yılStaja en son başvururum belkide yerleştirmezler oo o zaman :D
bence ugraşma kaç senedir ugraşıyom ben yok yani olmuyo :)
05 Yorumla
Soran+1 yıl33 soruyu da bile bile çözmemek zaman varken salaklık olur 8 ay var şurda :D
Soran+1 yılDershanede rehberliğe söyleyecem :D durumum çok vahim :D
Soran+1 yılNe dedi ki burayı terket falan mı biz hayır kurumu muyuz falan? :D
Bende de aynı sorun var sınavlarda kopyayla hallediyorum zaten gideceğim bölümde matematik olmayacak :D
02 Yorumla
Soran+1 yılOh rahat kebap ama biz mecburuz mata D:
Çözme isteği yoksa, sıkılarak yapıyorsan yapamazsın.
09 Yorumla
Soran+1 yılAynen ama sart be kanka
Soran+1 yılİşlem önceliğini biliyom ant. matematikten gördüm :D
Soran+1 yılKarekök 0 kullandın mı güzel mi?
Soran+1 yılMeslek lisesi olunca oluyo işte bizde :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemek ki vasat bir zekan var. Matematik kadar kolay ders mi var :D
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam kolayda 3 sene matematik görmesen böyle konuşmazdın :D
+1 yılkoy dötüne rahvan gitsin
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi sınavda da o koysun bize :D karşılıklı her şey.
- +1 yıl
benimki meslek lisesiydi yatay geçiş yapmıştım rahattım
Soran+1 yılbenim çok farklı hayallerim var işte :D
+1 yılAnlamıyosan anlamı yok kardeş :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAma şart kardeş :D sınavda girer
Matematiki Hiç Sevmem
04 Yorumla
Soran+1 yılBende ama sinav mecbur
Soran+1 yılİnsallah amin kardesim eyvallah :)
+1 yılİlk önce önyargılı olma
010 Yorumla
Soran+1 yılTamam kaldırdık ön yargıyı yapamadık üstüne gittik ve sonuç alamadık kitabı yakarım :D
- +1 yıl
Yapılmasaydı ben yapamazdım
Soran+1 yılTemelin vardı da yapmışındır yoksa benim gibi matematik fakiri olurdun :D
- +1 yıl
Temel yoktu 2 yıl özel ders aldım imkanın varsa işe yarıyo özel ders
Soran+1 yıl2 yıl mı oha be benim 8 ay zamanım var kanka :D
- +1 yıl
Acele etme bende üniye 2 yıl hazırlandım :)
Soran+1 yılbabam çok hassas dershaneye gönderdim falan der kazanamadın sonrada dinle dırdırlarını bu sene şart :D
- +1 yıl
O zaman sözelci ol sözel kolay bak sayıcalcıydım sözel çalışmadan öylesine girdim 30 bin yaptım
Soran+1 yılBende sözeli çalışmadan yapabiliyorum denedim test ettim işte onun için sayıysaldayım bari çalışmama değsin değil mi?
- +1 yıl
Şansını her yerde dene :)
Anlama zaten anlayabilen çıkmadı daha :)
06 Yorumla
Soran+1 yılSınavda takır takır çözenler ne oluyo peki :D
Soran+1 yılTest olan sınav diyorum okulda bizde çekiyoz :D
Soran+1 yılSınavda alsınlar 2. seneye kalıyım :D
+1 yılHemen ordan uzaklas !
06 Yorumla
Soran+1 yılEvdeyim nasıl uzaklaşayım :/
- +1 yıl
Helvan nasil olsun peki :))
Soran+1 yılBol peynirli peyniri uzasın böyle..
- +1 yıl
Kunefe tarzi yanii olmaz haci pahaliya patlar !
Soran+1 yılTüh ya niye ki :/ olmuşken tam olsaydı
- +1 yıl
Okadar da dei ;)
+1 yılanladığın şeylere yoğunlaş
011 Yorumla
Soran+1 yılFem kitabi kullaniyom da kitap mi zor ben mi salagim anlamadim :D
- +1 yıl
çoğu insanın başaramadığı tek şey MATEMATİKtir unutma :D
Soran+1 yılAma mat cok iyi puan getiriyo bir nevi mecburum :/
- +1 yıl
ozaman başarıcam demekle başla
Soran+1 yılYa diyorumda anlamayinca birakiyorum yok x. n su ise x. m sudur bilmem ne o ne l*n
- +1 yıl
bırakmıycaksın ozaman
Soran+1 yılBirakmasamda olmuyo salak salak okuyup geciyom
- +1 yıl
okuyarak matamatik açılısıyon oda güzel
Soran+1 yılYa iste pratige dokmek lazim :D drrahane baslasin rehberlige soyliyim bisey yapsin o kadat para aliyolar
- +1 yıl
soru çözmeyi dene bol bol
Soran+1 yılİnsallah ya canimi sıktı bu mat :/
Matematiği anlamıyosan yapıcak bişey yok
03 Yorumla
Soran+1 yılO beni anlasın bari ya :D sınav var mecburum
Soran+1 yılEvet yapacam ama nereden başlıyayım be hüloğğ :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılnerden aldın kanka ne kadardı?
013 Yorumla
Soran+1 yılNt ye gittim yoktu bir tane büyük kitapçıda buldum 20 liraydı galiba
Cevap sahibi+1 yılhmm işine yarar umarım
Soran+1 yılYok yaw yaramadı hep aynı sorular ve çözümleri yok daha temelimiz yok adam direk kazık sorulara geçmiş saçma kita
Cevap sahibi+1 yılimkanın varsa özel ders alabilirsin matemetikten
Soran+1 yılDershaneye gidiyorum olma mı? :D
Cevap sahibi+1 yılözel ders imkanın yoksa dershaneden bol bol etüt al hocalara yapış yapamadığın her soruyu sor
Soran+1 yılÖyle yapmayı planlıyorum okul açılınca haftada 2 gün ama her gün yararlanmam lazım hocalardan :D
Cevap sahibi+1 yılşimdilik ekol hoca şenol hoca idare et reiss :)
Soran+1 yıl4 gün sonra başlıyor günde 6 saat say öğrencisiyim. Okul başlayınca haftada iki gün inş yetişir ya :D matematik yaktı bizi
Cevap sahibi+1 yılkanks bende sayısalcıyım hedef nedir
Soran+1 yılben sadece ygs girecem diyetisyenlik veya hemşirelik :D puan düşük gelirse hemş. yüksek gelirse diyetisyenlk :D
Cevap sahibi+1 yılhadi hayırlısı başarılar :)
Soran+1 yılTeşekkürler sanada :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzverili özel hoca kanka^^başka türlü yapamazsın
011 Yorumla- +1 yıl
para bok galiba :d
Soran+1 yılHoca ımm ne kadar alır ortalama bir hoca? :D
Cevap sahibi+1 yılAzmine göre değişir kanka^^senin gözler matematik diye parlasin o yapar birseyler:D
Soran+1 yılDandik hocaya düşersek :D
Cevap sahibi+1 yılValla kanka üniversite öğrencisi uygun yapabiliyo saati 80 liraya fizik alan arkadaşım vardı baya ucuz bedava :D
Soran+1 yılGerçekten bedava saati 80 lira ne ki :D
Cevap sahibi+1 yılValla kanka dalga mı geçiyosun anlamadım ama cidden ucuz^^
Soran+1 yılBir kere kimyadan almıştım 3 sene önce hoca boğazına düşkündü ye ye bende acıkıyodum önümde aklım yemeğe gidiyodu :D
Cevap sahibi+1 yılIstahsiz bul sende kanka işin yemek değil:D
Cevap sahibi+1 yılBaşarılar kanka^^
Soran+1 yılŞöyle zayıf fit birini bulayım demi :D sadece su içsin :D
Zirvede bırak :)
03 Yorumla
Soran+1 yılSınavda da girsin değil mi :D 33 soru
Soran+1 yılBende sayısalımda öbür dersleri yapıyorum bir tek şu mat işi bozuyo :D
+1 yılokulu bırak
03 Yorumla
Soran+1 yılTabii gelecegumi oldureyum
Soran+1 yılOldureyum ne hay telefon oldureyim
- +1 yıl
sen harbi bırak okulu
bana takılacaksın
02 Yorumla
SoranUzaktan mı ders verecen ljasdksad
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?