21 yaşındayım, annemle yaşıyorum, babam vefat edeli 5 sene oldu, bir evimiz var elhamdülillah Elazığ'da. Bir mesleğim yok, 2026 KPSS ortaöğretim sınavına gireceğim. Sizce 2026 KPSS ortaöğretim sınavına girip atandıktan sonra temizlikçi ya da memur mu olmak, yoksa şu an hayatında konuştuğum, almam bir kız var, kendisi üniversite okuyor, zengindiler ama kendisinin arabası var, babasının var, Antalya'da yazlıkları var, onunla evlenmek mi daha iyi olurdu, oraya yerleşip hayatımı kurtarmak, hangisi bana mantıklı?
5 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle önemli bir karar aşamasında kendini yalnız hissetmen çok doğal. Yaşadığın bu karmaşık duygular ve kafandaki sorular gayet anlaşılır. 🦋 Hayatın dönüm noktaları hepimiz için zorlayıcı olabilir ama önemli olan senin için neyin gerçekten değerli olduğunu bulmak.
Senin için en mantıklı olanı, kendi ayakların üzerinde durmanın ve hayatta kendine bir yer edinmenin ne kadar kıymetli olduğunu düşünerek belirlemen. Bir mesleğe sahip olmak, sana sadece maddi değil, aynı zamanda özgüven ve bağımsızlık da kazandıracaktır. Kendi emeğinle elde ettiğin her başarı, sana inanılmaz bir güç verecektir. 🙏 Unutma ki mutluluk ve güvence, dışarıdan gelen imkanlardan çok, kendi içinden beslenir.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋