Kpss'ye az kaldı, beni işe sokmaya çalışıyor, strese sokuyor, ne yapacaksın ne yapacaksın deyip duruyor, tecrüben yok deyip duruyor, ağlayacağım
10 gü
Cevap
3Cevap
Sınava kadar ona asla cevap yazma
Sınav bitince görüş Yoksa Aramasını Açma
ee ya sınavdan sonra o istemezse beni
Farkında değil misin şu an senin kötülüğünü istiyor iyiliğini istese sınavı çalış derdi
Sen en iyisi benim dediklerimi yap sınavına çalış ona odaklandım arkadaş önemli değil parayı bulunca bir dünya arkadaşın olur
farkında dğeilim çünkü beni küçük görüyo sanırım. inşallah atanırsın bari tarzı konuştu napıcaksın tecrübesizi almıyolar tecrübe gerekli diyip duruyo strese soktu s2ti beynimi mlsf
Dediğimi yap İyiliğini isteseydi
Oku derdi Direk Memur olursun
Ondan Sınav bitene kadar Uzak dur
Bize Kötülüğü Dokunanlar Hep En Yakınlarımız Oldu
atama zor diye bakıyo neden çalışmıyosun diye off imdat teşekkür ederim bu arada
Yani özel de önemli vs demitşi neyse uzattım anladım ben
Sen Ona Bakma İstersen Detaylı Anlayabilirsin
Telegram Instagram Varsa Sesli Anlat
Sonra Engellersin
Olur Muydu Ön yargılı davranmazsanız Çok sevinirim
ya cidden kötü bi arkadaş mı yani aklıma takıldı yoksa ben mi sınavı abartıyorum
Bu sıra var ya Senin hayatının sonuna kadar sana imkanı sağlayacak O ise kendisi gibi olmanı istiyor
Bu sınav hayatının sonuna kadar sana iş imkanı sunacak ama o kendisi gibi sürünmeni istiyor farkında değil misin birkaç ay beklese ölür mü onun dediği işi için
Arkadaşım bu arada Kaç yaşındasın ve o kaç yaşında onun cinsiyeti ne kız mı erkek mi
Ya neden bu kadar iyisin o 25 yaaşında ben de 24 😔😔😭😭aslında haklı değil mi tecrübem yok büyüğüm biraz baya stres verdi offf biliyorum dediğini ama sınav var napabilirim anlamıyo on kere söyledim tecrübe lazımmış vs vs sanki ben bilmiyorum mk
Bak arkadaşım ben sana gerçekten yardımcı olmak istiyorum Sen çok iyi niyetli birisin ama karşındaki seni kullanmak istiyor kendisi gibi başarısız ve kötü olmanı istiyor sen bu sınav sayesinde bütün hayatın kurtulacak ölene kadar bu sınav sayesinde emekli olup dünyanın parasını alıp rahat rahat yaşayacaksın Eğer istersen buradan arkadaş olabiliriz her konuda sana yardımcı olurum ben gerçekten çok iyi biriyim
Ve bu arkadaşın kız mı erkek mi Bana onu söyle
Bak kendi gözünde görüyorsun ki seni hiçbir zaman iyi olmanı istemiyor İnsan der ki sınavdan sonra gel işe gir der Ama o kadar kinci hasetçi ki sınavı bırak işe gel diyor bu sınav senin hayatını kurtaracak kaderini belirleyecek
😭😭😭ya bişi dicem çok yazamıyorum şu an ama cidden korktum yemin ederim öyle diyince sen ama yok ya inşallah atanırsın bari vs dedi onun derdi gezmek bence öyle olamaz mii bi de atanmak zor ya vakit kaybetme demek istiyor aslında böyle olamaz mı 😔kusura bakma burada okuyamayanilirim şu an
Sen Bilirsin
Sizde de mi aynı sorunlar vardı böyle arkadaş vs
Ya offf neden yazmadın soru sormultum ben de cevap yazarsın sanmıştım neyse😆
Buradan mesajlar bazen geç iletilebiliyor yeni gördüm tabii ki biz de aynı şeyler yaşadık
Hanımefendi her arkadaş ve yakın çevredeki insanlar arasında böyle sorunlar olabilir o yüzden dolayı biz kendimize dikkat etmek zorundayız
Şu zamanda hiç kimse birbirini iyiliğini istemiyor
Şunu unutma Bir insan bir insanı zorluyorsa bil ki kötülüğünü istiyordur haberin olsun Sen hangi şehirde yaşıyorsun kaç yaşındasın
Sadece merak ettiğim için soruyorum
Arkqdaşım kız bu arada
O ben mezun olunca bile zorladı baya belki de huyu öyledir iş bulayım diye baskı yapıp durdu mal ya nefret ediyorum
Kızlar hep birbirini Kiskanmistir Bu Fırsat bir daha eline geçmez İnanki Sınavına Odaklan
Kocaeli deyim ben ya
Offf ama mat problemler tam istediğim seviyede değilim başım ağrıdı ben de bıraktım 23.00da 😔 az mııı sabah 11den başlayınca
Neyse kafanı şişirdim ama kız arkadaşımdan korkmaya başladım mesafe koyucam
Ara ara Ara Ver Tekrar devem et
Sen iyi birisin Buradan mı devam edeceğiz
Seni Tanımak istiyorum
Ön Yargılı davranmazsanız Çok sevinirim
Teşekkür ettim çok cidden
Peki Arkadaş olacak mıyız 🤔🤔
Kırma Beni Nolur
Ya az önce bu arkadaşımın yalanını yakaladım gezmeye gitmişti başka kız arkadaşıyla bana diyoki beni arabayla aldı gezdik vs diye halbuki öyle bişey yok nedne yalan söylemiş olabilir sence son sorum söz ahhahaha
Yani gezmeye gitti evet ama araba kısmı yalan arabayla vs gezmediler
Yalan söyleyen İnsan her konuşmasında Söyler
Nedeni bu Alışkanlık bırakmak imkansız
Peki Arkadaş Olacak mıyız
Neden ki arkadaşlık benim günlük ekran sürem 2 saat filandir yani konuşamam bile
Peki Çok Teşekkür Ediyorum
Ben de
Seninle Arkadaş olmayı Çok İstemiştim
Dert etme onu. O da istiyor ki herkes kendi gibi başarısız olsun.
Israrcı insanı sevmem de
Ortalıktan kaybol sınav zamanı bitince ararsın
Arıyo hep
Şöyle yapıyorsun, ne kadar önemli senin için bilmiyorum ama insan silme zamanın olabilir eğer istikrarlı hazırlanmışsan sınava çalışmayı asla bırakma, hele ki senin yerine senin hayatın üzerinde fikir beyan edebilecek hakkı olduğunu sanan hadsizlere asla fırsat verme , engelle olmadı numaranı değiş kısacası yol ver
İşsiz oldupum için hayatım hakkında yorum yapmayan kalmadı resmen napıcağımı bilmiyorum üstüne üstlük trip atıyo buluşmuyorum diye imdat bu şehirde ki tek arladaşım o kaldı
Bana kalırsa kendine çok yüklenme, arkadaştır sorar eder iyiliğini düşünür ama hiçbir fikri dikte edemez , yorum yapanlar ailen dışında insanlarsa takma ekmeğini vermiyorlar ya ne cürret yani, hayata bir kez geliyorsun çıkar hayatından insan korkma emin ol daha rahat edersin
evet ya bu iyilik değil resmen günümü mahvetti strese soktu tecrübesizi almıyolar diyip konuştu ben bunu bilmiyor muyummm sabır Allahım imdat teşekkür ederim 😭 bu arada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu süreçte böyle bir arkadaşla baş etmek gerçekten çok zorlayıcı olabilir. 😔 Sınav stresi zaten yeterince yoğunken, bir de böyle dışarıdan gelen baskılar seni daha da yormuştur, seni çok iyi anlıyorum. Belki arkadaşın iyi niyetle yaklaşıyor ama bu senin şu an ihtiyacın olan şey değil. Bence şu an tek odak noktan KPSS olmalı ve bu tür söylemleri mümkün olduğunca kulak arkası etmelisin. Kendine inan, yapabilirsin! 🌟 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋