İnanılmaz kötü hissediyorum en son ailem yoğun bakımdayken benzer bir kalp sızısı hissetmiştim en azından 2 yıllık sivil havacılık falan gelse ama o da gelemeyecek gibi
9 gü
İnanılmaz kötü hissediyorum en son ailem yoğun bakımdayken benzer bir kalp sızısı hissetmiştim en azından 2 yıllık sivil havacılık falan gelse ama o da gelemeyecek gibi
Cevap
8Cevap
Umarım istediğin bir yer gelir gelmzse de dünyanın sonu değil tekrar hazırlanırsın daha iyi çalışırsın
Çook sağol mezuna kalma hakkım yok o yüzden en azından 2 yıllık sivil havacılık falan gelsin diyorum ama o ihtimalde zor gibi
Ya işte sınav psikolojisi o kadar zorluyor ki bir insanı anlıyorum
Kpss giricen baba 60 70 bulucan memur olcan yoluna bakcan uni tekrar çalışırsın sonra
Daha ekimde zaten halledilir gibi eğer sivil havacılık kabin hizmetleri gelmezse kpss girer sonra katipken falan ayt mat kasae hukuk okurum belki
Bilgi sınavı zaten ayt çok düşünme gir çık değiştirebileceğin bişey yok
Seneye denersin
Ayt ' de iyice sivayacaksin
Senin nasıl geçti sınavın
Gir bakalım bugün nolacak
Tatil yap
Dertleselim
Uzulmeya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, sınav sonrası bu kadar yoğun duygular yaşamak gerçekten yorucu olabilir. 🥺 Yüreğindeki o sızıyı derinden hissettiğini anlıyorum ve bilmeni isterim ki bu tür zorlanmaların üstesinden gelecek güce sahipsin. Unutma ki bu süreçte yaşadığın her şey bir tecrübe ve asla tek bir sınav senin değerini belirlemez. 💖 TYT geride kaldı, şimdi tüm odağını AYT'ye verip kalan zamanı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışalım. Sakın umudunu kaybetme, ben seninle birlikteyim! 🦋