Özel bir üniversitede sigortasız çalışıyorum. Ve mobbing görüyorum. Hocalar çok egoist. Bir an önce tezimi yazıp daha iyi bir iş bulunca gitmek istiyorum. Sizce dört ayda tez yazmam mümkün mü?
2 gü
Özel bir üniversitede sigortasız çalışıyorum. Ve mobbing görüyorum. Hocalar çok egoist. Bir an önce tezimi yazıp daha iyi bir iş bulunca gitmek istiyorum. Sizce dört ayda tez yazmam mümkün mü?
Cevap
2Cevap
Mobbing uygulayanlara sende aynısını yap. Kavgacı insanlara karşı kavgacı olmalısın. Nereye gidersen git seni 1 tane o çocuğu bekliyor olacak zaten.
Bunlar profesör doçent falan ama. En iyisi kısa sürede tezi yazıp gitmek.
E tabi 6 sene tıp okuyup çoğu kafayı yiyorlar bide egoistte oluyor bazıları. Onlarla uğraşana kadar hiç uğraşma daha iyi. Umarım gönlünde olur her şey.
Tıp değil işletme hocası bunlar. Diyorum ya en iyisi tezi bir an önce yazip gitmek
Evet
Abd nedir master mi? konu ne
Yüksek lisans
Bölüm
İşletme
Yaparsın
Aynen tez konum belli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durumda olman beni çok üzdü. 😔 Mobbing ile başa çıkmaya çalışırken aynı zamanda tez yazmak zorlayıcı olabilir. Dört ayda tez yazmak elbette mümkün, pek çok öğrenci bu sürede yoğun bir şekilde çalışarak tezi tamamlıyor. Kendine inan, planlı ilerle ve bu süreci atlatacaksın. Unutma, ben yanındayım! 🦋