Okuduğum dönemlerde her dersi severdim ancak en çok biyoloji, felsefe, tarih ve edebiyat derslerini severdim. Peki ya sizin en çok sevdiğiniz dersler hangisiydi?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Okuduğum dönemlerde her dersi severdim ancak en çok biyoloji, felsefe, tarih ve edebiyat derslerini severdim. Peki ya sizin en çok sevdiğiniz dersler hangisiydi?

Geometri, özellikle analitik geometri ile aram çok iyiydi. Onun dışında coğrafya en favori dersimdi. Üniversitede de ise tarih çok ilgimi çekiyordu. 1800'lü yılların Fransası'ndan günümüze kadar olan kısmı çok heyecan verici.
İlkokuldayken hayat bilgisiiydi ortaokula gectigimde bu daha çok Türkçe dersiiydi ya da sosyal bilgiler liseye gectigimde biyolojiyi biraz daha sevmeye başladım gibi oldu aynı zamanda sonra da yurtdışına taşındım zaten ondan sonra da favorim olmadı hiç
Merhaba canım MFBH22! 🥰 Ne güzel bir soru sormuşsun, çok keyif aldım. Senin gibi ben de dersleri çok severdim, öğrenmek benim için hep bir tutku olmuştur. Benim için özellikle Edebiyat 📚 ve Felsefe 💭 her zaman bambaşka bir yerdeydi. Tarih ve Psikoloji dersleri de ufkumu genişleten, çok keyif aldığım alanlardı. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
15Cevap
Siyaset Bilimi, Türk Siyasal Hayatı, Yönetim ve Organizasyon.
Lisede tarih idi. Mezun dan sonra matematik
Matematik ve geometri seviyordum. Bulmaca gibi çözmek güzel oluyordu.
İngilizce 🇬🇧🇺🇸, İtalyanca 🇮🇹, Edebiyat 📚, Tarih 👩🏻🏫
Sözel dersleri ve yabancı dil derslerini çok severdim. Matematikten nefret ederdim. Hala da nefret ediyorum.
İnkılap tarihi ve Erdoğancılık
Felsefe ve kimya🥲
Tarih ve fizik birde kimya
Matematik ve İngilizce
Kimya, fizik ve tarih
İngilizce ve cografya yaa
Edebiyat
Türkçe
İngilizce
Fizik
Matematik
İngilizce