Eğitim & Kariyer En sevdiğiniz ders hangisiydi? -PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 79 Yapay Zekaya Sor Benim her dönem değişti sevdiğim dersler. Seçmeliler hariç hepsiyle aram iyiydi Tarih hariç En sevdiğiniz ders hangisiydi? Cevapla Tarih Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
DaysOfBeauty Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl İki boyutlu dersini severdim. Yağlı boya ve renkli çalışma dersi... Ahh be özlüyorum lise zamanlarımı. 2 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 930 cevap paylaştı. Teknik resim, Bilgisayar destekli mimari proje çizimleri, metraj, ingilizceKültür derslerini sevmezdim. 1 0 Yorumla
alarachan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 329 cevap paylaştı. matematik severdim bazende fizik aslında ilk önce kimya güzel zannediyordum ama sonra ortalamamı düşüren notlar aldım kimyadan :D ve hala sevmiyorum. 1 0 Yorumla
Uzaklarda34 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Benimki matematik beden ve tarih fovari kısmındaydi diğerlerini pek sevmezdim ama yinede başarılıydım 😂 1 0 Yorumla
InoriYuzuriha Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl En sevdiğim geometri ve kimya. En sevmediğim beden eğitimi ve ingilizceydi çünkü ikisi de çok basit geliyordu. 1 0 Yorumla
yarakim Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 83% +1 yıl Her okulda öğretmene göre değişse de, tarih dersi en sevdiğim olmuştur hep :)) 1 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Türkçeyi hep sevdimOrtaokul ve lisedeToplam 12 dönemde11 dönem 4 düştü1 dönem 3... 1 0 Yorumla
LalalallaaLlla Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ortaokulda resim edebiyat, lisede meslek derslerini (dikiş) severdim 1 0 Yorumla
artyme0 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Felsefe...Herkes susar hoca ile varlığı tartışırdık.10/10 ortamdı 1 0 Yorumla
KurtBeyazı Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Bilişim teknolojileri web tasarım okudum o dersi çok severdim 1 0 Yorumla
HuysuzlukAbidesi Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Edebiyat, benden 5 yaş büyük bir öğretmenim olunca kaçınılmazdı sanırım😂 1 0 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl İngilizceyi çok seviyordum. Lise sona doğru tarih de sevmeye başladım. 1 0 Yorumla
Ayuboğanxxl Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Matematiğe bayılırdım sözel dersler beni mahvediyordu 1 0 Yorumla
icouldbetheperfect Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Matematik idi hoca çok önemli arkadaşlar derse katılmıyorum artık tüm mat derslerinden soğudum 1 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Tarih , sevdiğim kızla iddiaya girdiğim için özel benim için 1 0 Yorumla
tıpçı_genç Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Lisede fizik dersiydi. Üniversitede şuana kadar Farmakoloji 1 0 Yorumla
SadeTurkKahvesi00 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Üni de görsel programlama lisede felsefe ilk okulda tarih 1 0 Yorumla
brandygirl Takip Et FenomenBilge Yaş: 30 +1 yıl Tarih! Bir film izler gibi dinlerdim hocamı :D 3 0 Yorumla
uusjsbe7766 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Yaaa bi şey diyecem sen 31 yaşında mısın? Sadece merak ettim valla. en sevdim ders ekonomi dersi 1 3 Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl 30 yaşındayım Yorumla uusjsbe7766 +1 yıl Hmm gerçekten 25 gibi geldi bana. teşekkür ederim 😊 Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl 😊😊🌸 Yorumla
jssmnn Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Hepsi. Daha çok hocayla ilgiliydi bu. Çok başarılı olduğum ve sevdiğim bir dersin hocası değişince iletişim kopukluğundan belki de bilemiyorum performansım düşebiliyor ve o dersi artık sevmez olabiliyordum. O yüzden şu ders diye seçemicem. 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 918 cevap paylaştı. Tarih dersiydi. Beden dersini de çok severdim ama tam bir tarih hastası olduğum için tarih dersinin yerini hiçbir şey tutamazdı. 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl tarihi çok severdim..sayısal öğrencisi olmama rağmen.. 1 0 Yorumla
the_vampire_diaries Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 73% +1 yıl İngilizce, matematik, türkçe ve tarih favorilerim✌🏼 0 0 Yorumla
ÇapkınPrenss Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Tarih ve edebiyat seviyordum zaten hep 90 üzeri alırdım bunlardan mat falan 65 75 arası hep 0 0 Yorumla
afrash Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Yani türkçe sorusu çözerken mutlu hissediyorum. En sevdiğim ders yok sanırım çünkü bir dersi bana sevdiren hocam olur. 1 0 Yorumla
Uye14531 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Beden dersi 🙂 okulda ders sevmiyorum tarih seviyorum ama okulda öğretilen degil 1 0 Yorumla
dumanıüstündeerkek Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl En sevmediğim öğretmen coğrafya öğretmeniydi berbat anlatırdı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 22 gü Edebiyat dersini çok severdim özellikle şiir saatleri ayrı keyifliydi. 0 0 Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Tarihti ama ben edebiyat öğretmeni oldum :D 1 0 Yorumla
Mihterziyagil Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Her zaman matematik olmuştur şu an da 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Lisede fizik Üni , termodinamik 1 0 Yorumla
Somurtkan-Şirin_2 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ughh ben bütün derslerden de nefret ediyorum. 1 0 Yorumla
Tekttabanca Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Matematik ama iyi bir öğretmen olmalı. 1 0 Yorumla
Xq__güll Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 75% +1 yıl Benim en sevdiğim ders Tarih ve coğrafya 😂 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Türkiye’de iken edebiyattı 1 0 Yorumla
_LaRviya__ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Boş ders 😄 sosyal psikoloji ve nöropsiko 1 0 Yorumla
Suuuuuuuuuuuuuu Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl Felsefe, edebiyat, tarih ve fizik. 1 0 Yorumla
opelstra123 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Tarih en sevdiğim dersti ama matematikçi oldum 1 0 Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Ortaokulda beden lisede boş geçen her ders 1 0 Yorumla
Elisatmr Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yanancı dil, biyoloji. 1 1 Yorumla Elisatmr +1 yıl Yabancı * 🤦♀️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
İki boyutlu dersini severdim. Yağlı boya ve renkli çalışma dersi... Ahh be özlüyorum lise zamanlarımı.
Teknik resim, Bilgisayar destekli mimari proje çizimleri, metraj, ingilizce
Kültür derslerini sevmezdim.
matematik severdim bazende fizik aslında ilk önce kimya güzel zannediyordum ama sonra ortalamamı düşüren notlar aldım kimyadan :D ve hala sevmiyorum.
Benimki matematik beden ve tarih fovari kısmındaydi diğerlerini pek sevmezdim ama yinede başarılıydım 😂
en çok tarih coğrafya
En sevdiğim geometri ve kimya. En sevmediğim beden eğitimi ve ingilizceydi çünkü ikisi de çok basit geliyordu.
Her okulda öğretmene göre değişse de, tarih dersi en sevdiğim olmuştur hep :))
Türkçeyi hep sevdim
Ortaokul ve lisede
Toplam 12 dönemde
11 dönem 4 düştü
1 dönem 3...
Ortaokulda resim edebiyat, lisede meslek derslerini (dikiş) severdim
Felsefe...
Herkes susar hoca ile varlığı tartışırdık.
10/10 ortamdı
Bilişim teknolojileri web tasarım okudum o dersi çok severdim
Edebiyat, benden 5 yaş büyük bir öğretmenim olunca kaçınılmazdı sanırım😂
İngilizceyi çok seviyordum. Lise sona doğru tarih de sevmeye başladım.
Matematiğe bayılırdım sözel dersler beni mahvediyordu
Matematik idi hoca çok önemli arkadaşlar derse katılmıyorum artık tüm mat derslerinden soğudum
Tarih , sevdiğim kızla iddiaya girdiğim için özel benim için
Lisede fizik dersiydi. Üniversitede şuana kadar Farmakoloji
Üni de görsel programlama lisede felsefe ilk okulda tarih
Tarih! Bir film izler gibi dinlerdim hocamı :D
Yaaa bi şey diyecem sen 31 yaşında mısın? Sadece merak ettim valla. en sevdim ders ekonomi dersi
30 yaşındayım
Hmm gerçekten 25 gibi geldi bana. teşekkür ederim 😊
😊😊🌸
Hepsi. Daha çok hocayla ilgiliydi bu. Çok başarılı olduğum ve sevdiğim bir dersin hocası değişince iletişim kopukluğundan belki de bilemiyorum performansım düşebiliyor ve o dersi artık sevmez olabiliyordum. O yüzden şu ders diye seçemicem.
Tarih dersiydi. Beden dersini de çok severdim ama tam bir tarih hastası olduğum için tarih dersinin yerini hiçbir şey tutamazdı.
tarihi çok severdim..
sayısal öğrencisi olmama rağmen..
İngilizce, matematik, türkçe ve tarih favorilerim✌🏼
Tarih ve edebiyat seviyordum zaten hep 90 üzeri alırdım bunlardan mat falan 65 75 arası hep
Yani türkçe sorusu çözerken mutlu hissediyorum. En sevdiğim ders yok sanırım çünkü bir dersi bana sevdiren hocam olur.
Beden dersi 🙂 okulda ders sevmiyorum tarih seviyorum ama okulda öğretilen degil
En sevmediğim öğretmen coğrafya öğretmeniydi berbat anlatırdı
Edebiyat dersini çok severdim özellikle şiir saatleri ayrı keyifliydi.
İmgilizce. Bide tarih
Matematik, fizik, felsefe ve resim
okul hıc bıze gore bır ortam olmadı
Edebiyat ve psikoloji
☺️
Tarihti ama ben edebiyat öğretmeni oldum :D
Türkçe dersini çok severdim.
Selammmm matematik tabi ki
Matematik kimya biyoloji
Beden eğitimi ve Fıkıh'tı
Her zaman matematik olmuştur şu an da
Karşılaştırmalı dinler tarihi.
Lisede fizik
Üni , termodinamik
Ughh ben bütün derslerden de nefret ediyorum.
biyoloji felsefe yabanci dil
Her zaman matematikti.
Matematik ama iyi bir öğretmen olmalı.
Edebiyat ve bölüm dersleri
Benim en sevdiğim ders Tarih ve coğrafya 😂
Türkiye’de iken edebiyattı
Matematik genelde ya da felsefe
Boş ders 😄 sosyal psikoloji ve nöropsiko
Din kültürü ve ahlak bilgisi
Felsefe, edebiyat, tarih ve fizik.
Din Dersi Ve Beden Eğitimi
Tarih en sevdiğim dersti ama matematikçi oldum