Eğitim & Kariyer En sevdiğiniz ders neydi tahmin edelim mi? The_Cursed_Girl Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor @DenizEge37477 ile birlikte en sevdiğiniz ders neydi tahmin edelim mi? En sevdiğiniz ders neydi tahmin edelim mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Olur edebilirsiniz. 1 1 Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl Beden Yorumla
Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Fizik olmadığı kesin :D 2 4 Yorumla DenizEge37477 +1 yıl Beden 😅 Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl Müzik Yorumla Traianus +1 yıl İkiniz de yanıldınız ne yazık ki. Biyoloji :) HAlbuki profilim de kopya da vardı Biyolog diye :D Yorumla DenizEge37477 +1 yıl Kopya çekmedik biz yapmıyoruz öyle şeyler 😂 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Olur tahmin edebilirsiniz 2 5 Yorumla DenizEge37477 +1 yıl Biyoloji Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl Kimya Yorumla isimsizkralicee +1 yıl Bir laborant olarak kimya sevdigim ders 😄 tebriklerr Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl Teşekkürler 😄 Yorumla isimsizkralicee +1 yıl Rica ederim 😄 Yorumla
Samaranınintikamı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Edebilirsiniz. 1 2 Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl Matematik Yorumla DenizEge37477 +1 yıl Tarih Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ah yine bir tahmin sorusu, buyrun tahmin edin 1 2 Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl Tarih Yorumla 1İnciTanesi +1 yıl Çok severdim, doğru Yorumla
ChungCha Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kore aşkına süleyinnnn 1 4 Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl Türkçe Yorumla DenizEge37477 +1 yıl Korematik sdfjssd Yorumla ChungCha +1 yıl @DenizEge37477 Abiş çen doğru bildin ama ablişko bilemedi Yorumla DenizEge37477 +1 yıl Teşekkürler abiş 😄 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl En sevdiğim ders... Haydi! 1 3 Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl Matematik Yorumla tuba-sueda +1 yıl Doğru tespit teşekkürler 😎 Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl Ne demekk ☺️ Yorumla
DenizEge37477 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bana da söyleseydin keşke 😂 1 3 Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl Tahmin edelim mi 😅 Yorumla DenizEge37477 +1 yıl Edelim ama biraz bekleyelim yorumları Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl Tamamdır 👍 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Olur 2 4 Yorumla DenizEge37477 +1 yıl Beden Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl Matematik Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl beden severdim ama en cok degıl... matematik kafam basmadığı için sevmeyenlerdenim... Dogru cevap Tarih olacaktı.. teşekkür ederim Yorumla DenizEge37477 +1 yıl Rica ederizz Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 743 cevap paylaştı. Biyoloji kimya 2 8 Yorumla DenizEge37477 +1 yıl Ama neden söyledin tahmin edecektik sdfsffj Yorumla MarsRafinha +1 yıl Mananeeee Yorumla DenizEge37477 +1 yıl Pekiiii Yorumla DenizEge37477 +1 yıl Kediler çok tatlıymışş Yorumla MarsRafinha +1 yıl Evet Minişler Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl Kimya diyorum en çok 😄 Yorumla MarsRafinha +1 yıl He ya kimyayı kimse yapamazdı ben yapardım sınıfta sadece dhsuud Yorumla DenizEge37477 +1 yıl Ooo ne güzel 😄 Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Olur 2 11 Yorumla DenizEge37477 +1 yıl Müzik Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl Matematik Yorumla CanBurakDerler +1 yıl Karı bildi Yorumla DenizEge37477 +1 yıl Karı mı Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl @CanBurakDerler "kadın" Yorumla CanBurakDerler +1 yıl Pardon bayan Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl "Kadın" 😠 Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl Ya daa "Hanımefendi" de olabilir 😄 Yorumla CanBurakDerler +1 yıl Hanımefendi Cengiz Han dönemi kadınlara zorla hitap olarak Han’ım efendi kullandırtılırmış oradan türemiştir uygunsuz buluyorum kullanmayı Yorumla CanBurakDerler +1 yıl Bayan ise Moğolca güçlü kadın demektir karı lafına gelicek olursak boş yapasım geldi bir açıklaması yok 😅 Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl Hmm peki 😄 ama "karı" evli olmayanlara denmez Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Edin bakalım 1 3 Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl Biyoloji Yorumla GüzellikPeriSi_ +1 yıl Tam isabet teşekkür ederim 😄 Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl Ben teşekkür ederimm 🌟 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Hadi bakalım 1 6 Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl Kimya Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl 🤦🏻♂️ kimya dan nefret ederdim Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl Tüh 😅 beden? Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Lise de Beden vardı da biz mi yapmadık 🙄 Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl Hmm, felsefe? Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Hocaya bakıp içimden ne diyor bu değişik derdim 🤷🏻♂️ Yorumla
GECE__KUŞU Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Olur söyle bakalım 1 4 Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl Matematik? Yorumla GECE__KUŞU +1 yıl Yanlışş Yorumla GECE__KUŞU +1 yıl Hiçbiri olacaktı jfjbjv Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl 😂 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Edin bakalım 1 2 Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl Biyoloji Yorumla FigmudSreud +1 yıl Tarih olacaktı Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Olue tabiki 1 4 Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl Fizik Yorumla DenizEge37477 +1 yıl Kimya Yorumla Benchbas +1 yıl @DenizEge37477 biyo olmadi hocam 😂 Yorumla DenizEge37477 +1 yıl Peki 😅 teşekkür ederizz Yorumla
Maşukaaa Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl Biyoloji Yorumla Maşukaaa +1 yıl İngilizce Yorumla
Bilgolog Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 880 cevap paylaştı. Olur 1 2 Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl Coğrafya Yorumla DenizEge37477 +1 yıl Matematik Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Buyursunlar 1 4 Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl Tarih Yorumla DenizEge37477 +1 yıl Coğrafya Yorumla busegmss +1 yıl İkisini de çok severdim doğru Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl Teşekkürler 🌸 Yorumla
gizem_4663 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 +1 yıl Olur 2 2 Yorumla DenizEge37477 +1 yıl Kimya Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl Biyoloji Yorumla
Maykridvan Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Mat fen 2 2 Yorumla DenizEge37477 +1 yıl Neden söylediniz tahmin edecektik 😅 Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl Matematik bence en çok :)) Yorumla
jjdjdjdnn Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Et bakalim 1 2 Yorumla The_Cursed_Girl +1 yıl Kimya Yorumla DenizEge37477 +1 yıl Biyoloji Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Olur edebilirsiniz.
Beden
Fizik olmadığı kesin :D
Beden 😅
Müzik
İkiniz de yanıldınız ne yazık ki. Biyoloji :) HAlbuki profilim de kopya da vardı Biyolog diye :D
Kopya çekmedik biz yapmıyoruz öyle şeyler 😂
Olur tahmin edebilirsiniz
Biyoloji
Kimya
Bir laborant olarak kimya sevdigim ders 😄 tebriklerr
Teşekkürler 😄
Rica ederim 😄
Edebilirsiniz.
Matematik
Tarih
Ah yine bir tahmin sorusu, buyrun tahmin edin
Tarih
Çok severdim, doğru
Kore aşkına süleyinnnn
Türkçe
Korematik sdfjssd
@DenizEge37477 Abiş çen doğru bildin ama ablişko bilemedi
Teşekkürler abiş 😄
En sevdiğim ders... Haydi!
Matematik
Doğru tespit teşekkürler 😎
Ne demekk ☺️
Bana da söyleseydin keşke 😂
Tahmin edelim mi 😅
Edelim ama biraz bekleyelim yorumları
Tamamdır 👍
Olur
Beden
Matematik
beden severdim ama en cok degıl... matematik kafam basmadığı için sevmeyenlerdenim... Dogru cevap Tarih olacaktı.. teşekkür ederim
Rica ederizz
Biyoloji kimya
Ama neden söyledin tahmin edecektik sdfsffj
Mananeeee
Pekiiii
Kediler çok tatlıymışş
Evet Minişler
Kimya diyorum en çok 😄
He ya kimyayı kimse yapamazdı ben yapardım sınıfta sadece dhsuud
Ooo ne güzel 😄
Olur
Müzik
Matematik
Karı bildi
Karı mı
@CanBurakDerler "kadın"
Pardon bayan
"Kadın" 😠
Ya daa "Hanımefendi" de olabilir 😄
Hanımefendi Cengiz Han dönemi kadınlara zorla hitap olarak Han’ım efendi kullandırtılırmış oradan türemiştir uygunsuz buluyorum kullanmayı
Bayan ise Moğolca güçlü kadın demektir karı lafına gelicek olursak boş yapasım geldi bir açıklaması yok 😅
Hmm peki 😄 ama "karı" evli olmayanlara denmez
Edin bakalım
Biyoloji
Tam isabet teşekkür ederim 😄
Ben teşekkür ederimm 🌟
Hadi bakalım
Kimya
🤦🏻♂️ kimya dan nefret ederdim
Tüh 😅 beden?
Lise de Beden vardı da biz mi yapmadık 🙄
Hmm, felsefe?
Hocaya bakıp içimden ne diyor bu değişik derdim 🤷🏻♂️