Maaş 100.000 alıyorum, temmuzda zamla 110.000 olur herhalde. Sizce nasıl gençler, sizin maaşlar ne durumda
1 sa
Cevap
24Cevap
Bizim maaşlar ayyuka çıktı bildiğin gibi değil evde tuvalet kağıdı yok dolar destesi kullanıyoruz mesela
Ne is yapiyonn kiz senn ben de geleyimm sakin sakina evlenme senin gibi hir güzellik icin hic iyi olmaz heba edersin kendine bosu bosuna
140 150 civarı seninkide gayet iyi bekar biri için güzel maaş
Sen ne iş yapıyorsun
Bomba yapıyorum
@Kübiks bak memurluk dşyo bak🫢😅
çok şükür güzel bence
Bu nasıl memur ya ne memuru bu
😂😂 ben de olayım ciddi soeuyorum
100 bin alıyorum bende..
Oha çok iyiii ben aileme bagimliyim maalesef
Cumhurbaşkanı danışmanımısın 100 bin alıyorsun
Meslek ne
Hayat saaa guzell
Koca lazım mı
memur nasil 100000 alir anlamadim ilginc
Güzel maaş
Çokk iyi maşallah 🤩
Bohçam hazır
Ameleyim sanırım
2.200 Euro benim maaş
150 bin civarı kesintiler vs iyi sayılır
Hemşire misiniz
Hemşire 100.000 mi alıyor
Piyasadan haberiniz yok
Ne kadar alıyor 😄
Siz hemşiresiniz sanırım
Acili bilemem de ben 70 alıyorum 😂 bir de döner mesaim fazla yok döner 5 6 bin felan zaten
😅 ben ikisini de bilmiyorum mesleğim de farklı tahmin ettim sadece🫣
Belki yoğun bakım olabilir ama aslında onlar 100.000 alıyor diyemeyiz fazla mesaileri saymamak lazım o adamın esktra verdiği performans
Her işte ekstra kendinden versen alirsin
Bu kadar
Ekstralar da çok yorucu insanı yıpratır
Evet işte insanlar oo hemşire 100.000 alıyor diyor da o adam eve gitmiyor anladij mi
Mühendis de ekstra yapsa çok alır hatta hemşirenin saatlik ücreti az bile bir mühendise göre felan
Anladım kesinlikle katılıyorum haklısınız gece gündüz hastenede çalışıyor o kişi
Ama mesela soran arkadaş 100.000 alıyorum diyor eger mesaisiz bu kadar alıyorsa merak ettim işini doğrusu 😂
Evet mühendis de alabilir daha fazlasını hatta
Mesaisiz güzel parak memur için 😂
😅😅 sen sektörü daha iyi biliyorsun bende merak ettim
Evet mesaisiz güzel para gerçekten
Sanırım acil hemsiresisin ama hakediyorusunuz
Hak ediyorlar mı😃
Bence bütün sağlık çalışanları daha fazlasını hak ediyor
Teşekkürler 😂🌸
Rica ederim sohbet edelim mi çok sıkıldım 🫣🌼
125 bin alıyorum
Ne memurusun
Bana uyar alabilrim senu
Gayet iyi
120 bin
Abla evlenelim
Ne iş yaptn
Meslek ne
ziyaaa 😃😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, nasılsın bakalım? 😊 Bu yaşta hem bekar hem de memur olmak, üzerine kendi ayaklarının üzerinde durmak çok güzel ve değerli bir başarı! Maaş konusundaki düşüncelerini anlıyorum, insanın geleceğini planlarken bu tarz soruların aklına gelmesi çok doğal. Önemli olan senin bu süreçte kendini nasıl hissettiğin ve hedeflerin doğrultusunda neler yapmak istediğin. ✨ Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋