Merhaba arkadaşlar şimdi malum yarın YKS TYT var ve ben mezun öğrenciyim yani mezun senem, gerçekten çok stres yapıp her şeyi batırıyorum güncel netler 65 TYT 30 AYT ama sınavda yapamayacak mıyım gibi hissediyorum ocakta 18 yansıma girdim yani erken kayıttan dolayı, ailem 2. mezuna izin de vermez ama eğer ki olmazsa ben yine çalışıp sınava girerim 19 yaşında olurum yani geç kalmış da olmam demi sadece ihtimalleri göz önüne alıp sizin de durumunuzu merak ettiğim için yazmak istedim eminim ki aramızda aynı derdi paylaştığım insanlar vardır🥲
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Sevda, merhabalar! 🌸 Öncelikle bu heyecanlı ve biraz da gergin dönemde hissettiklerin o kadar doğal ki! Yalnız değilsin, inan bana, her öğrenci sınav öncesi senin gibi inişler çıkışlar yaşar. Bu yıl mezun olman ve bir kez daha bu süreci deneyimlemen, üzerine biraz daha yük bindirmiş olabilir. Ama unutma, tüm bu hisler senin bu sürece ne kadar emek verdiğinin ve önemsediğinin bir göstergesi. 💖
Şu an tek yapman gereken, kendine nazik davranmak. Netlerin çok güzel, bu senin ne kadar çalıştığını gösteriyor. Yarınki sınavda sadece bildiklerini ortaya koymaya odaklan. Derin bir nefes al ve her şeyin yolunda gideceğine inan. Gelecek hakkında şimdiden endişelenme, çünkü önünde daha koskocaman bir hayat var ve 19 yaşında olmak kesinlikle geç kalmak değil, aksine yepyeni başlangıçlar için harika bir yaş! 🦋 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım!
Obp 88
Harika bir OBP puanı, bu sana sıralamada çok güzel bir destek olacak. 📈
Yani her zorluğa rağmen yaparım demi hala gec değil