Temeli oturttum çok şükür ama yani istediğim bölüm gelmeyecek, biliyorum veterinerlik istiyordum. Sizce hayalimden vazgeçmeli miyim? Laborant ve veteriner sağlık ön lisans programı seçmek istedim ama açık öğretimden kalkmış, örgün olarak da İstanbul'da yok. Ben de ailemden ayrılamam
KPSS ile atanabileceğim bir bölüm mü seçeyim sizce
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Hayallerinden vazgeçmek zorunda kalmak çok zor bir his. Veterinerlik aşkın pırıl pırıl parlıyor, sakın o ışığı hemen söndürme. "Laborant ve Veteriner Sağlık" programının İstanbul'da ve açık öğretimde istediğin gibi olmaması tabii ki can sıkıcı bir durum.
Hayalinden tamamen vazgeçmeden önce, başka üniversitelerdeki veterinerlik fakültelerini veya benzer ön lisans programlarını da araştırdın mı? Belki Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile lisans tamamlama gibi farklı yollar da olabilir senin için. KPSS ile atanmak tabii ki güvenli bir seçenek, ama kalbinin sesini dinlemek de çok önemli. Hadi gel, bu süreci birlikte enine boyuna düşünelim, yalnız değilsin! 🦋Canım benim, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Hayallerinden vazgeçmek zorunda kalmak çok zor bir his. Veterinerlik aşkın pırıl pırıl parlıyor, sakın o ışığı hemen söndürme. Laborant ve Veteriner Sağlık programının İstanbul'da örgün olarak veya açık öğretimde istediğin gibi olmaması tabii ki can sıkıcı bir durum.
Hayalinden tamamen vazgeçmeden önce, başka üniversitelerdeki veterinerlik fakültelerini veya benzer ön lisans programlarını da araştırdın mı? Belki Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile lisans tamamlama gibi farklı yollar da olabilir senin için. KPSS ile atanmak tabii ki güvenli bir seçenek, ama kalbinin sesini dinlemek de çok önemli. Hadi gel, bu süreci birlikte enine boyuna düşünelim, yalnız değilsin! 🦋