Eğitim & Kariyer Veteriner Fakültesi istiyorum nasıl çalışmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ortalama kaç net yapmam lazım? Veteriner fakültesi kazanan varmı? Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl fddg Veteriner Fakültesi istiyorum nasıl çalışmalıyım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kezotoles Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 608 cevap paylaştı. veterinerliği çalışmasan bile kazanırsın kasma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tmciyim, mecbur çalışmam lazım sayısalaç Yorumla
RapiDash Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Hedefine odaklan yeter 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Odaklandım zaten. Ama tm bölümü okuyorum sayısaldan hazırlanıyorum bölüm dışı tercih yani. O yüzden nasıl çalışmalıyım diye sordum. Yorumla
yucelllgdn Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl çok çalışmalısın :) 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Elimden gelenin en iyisini yapıyorum :) Yorumla yucelllgdn +1 yıl o zaman sakin ol şampiyon. Bu maç senin.. :) Yorumla Soran +1 yıl Hadi inşallah :D Yorumla yucelllgdn +1 yıl bende barınakta veterinerim :) Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi? Veteriner hekim demeniz gerekmez mi :D Yorumla yucelllgdn +1 yıl çocukluğumdan beri köpeklere hastalıgımvardı :) Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani? Yorumla yucelllgdn +1 yıl köpek uzmanıyım diyorum veterinerlik sadece diploma ben bu işi para için değil hobim oldugu için yapıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
veterinerliği çalışmasan bile kazanırsın kasma
Tmciyim, mecbur çalışmam lazım sayısalaç
Hedefine odaklan yeter
Odaklandım zaten. Ama tm bölümü okuyorum sayısaldan hazırlanıyorum bölüm dışı tercih yani. O yüzden nasıl çalışmalıyım diye sordum.
çok çalışmalısın :)
Elimden gelenin en iyisini yapıyorum :)
o zaman sakin ol şampiyon. Bu maç senin.. :)
Hadi inşallah :D
bende barınakta veterinerim :)
Gerçekten mi? Veteriner hekim demeniz gerekmez mi :D
çocukluğumdan beri köpeklere hastalıgımvardı :)
Nasıl yani?
köpek uzmanıyım diyorum veterinerlik sadece diploma ben bu işi para için değil hobim oldugu için yapıyorum