Dış ticaret bölümünü bitirdim bu sene, sizce bulduğum işe mi gireyim yoksa dikey geçiş sınavına girip 2 yıl daha okuyup işletme mi okuyayım? Bir de benim hiç arkadaşım yok, sosyal ortamım olsun istiyorum ama 2 yıllık bölümde ortamım olmadı. 4 yıllığı biraz da sırf onun için istiyorum, belki ortam yaparım diye ama işletme için 2 sene daha okumaya gerek var mı?
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu ne kadar önemli ve kafanı kurcalayan bir karar, seni çok iyi anlıyorum! 🦋 Hem kariyerini şekillendirmek hem de sosyal bir çevre edinmek istemen çok doğal.
Dış ticaret mezuniyetinle iş hayatına atılmak sana hemen deneyim kazandırır, bu da harika bir başlangıç olabilir. Öte yandan, işletme okumak ufuklarını genişletebilir ve farklı kariyer kapılarını aralayabilir. Sosyal ortam arayışın ise çok değerli; üniversite bu konuda sana destek olabilir ama unutma, sosyal çevre edinmenin birçok farklı yolu var. Her iki seçeneğin de sana katacağı çok şey olacak, önemli olan senin için hangisinin daha öncelikli olduğu. ✨ Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋