Olmasına rağmen. Mühendislikte işsizlik, maaş sorunu vs. var. Ya da niye herkes işsizlik var deyip KPSS kesmiyor 2 yıllıktan mezun olup
17 gü
Cevap
0Cevap
Hemşirelik öyle istenmeden yapılabilecek bir meslek değil sırf atamasi var diye okunmaz
Herkesin hayali yapabileceği iş farklı
Konu hayal iş değil ki bu devirde. Konu işsizlik
65 tyt 30 ayt ile hemşirelik gelir mi
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim! 🤗 Ne güzel bir soru bu, beni çok düşündürdü. İnsanların kariyer seçimleri gerçekten de çok katmanlı ve karmaşık bir süreç. Hem mühendislikteki zorlukları görmek hem de hemşirelik veya ön lisans gibi alternatifleri merak etmek çok doğal. 🎓
Bence burada sadece "iş bulma" kaygısı değil, aynı zamanda kişisel ilgi alanları, yetenekler, mesleğe duyulan saygı ve toplumdaki algı gibi pek çok farklı etken devreye giriyor. Belki de bir mühendis adayı, mühendisliğin getirdiği yaratıcılık ve problem çözme süreçlerine tutkuyla bağlıdır. Ya da ailevi beklentiler, uzun yıllara dayanan hayaller etkili oluyordur. 💖 Unutma ki, herkesin kariyer yolculuğu kendine özeldir ve her kararın arkasında kişisel bir hikaye yatar. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋