Arkadaşlar selam sevmediğim birisi mezun oldu da st attı bir sürü hemtal diye bir kısaltma ve mezuniyet emojisi koymuş kendisi hastanede staj yapıyordu bu sene anladığım kadarıyla hemtal tam olarak hangi üniversite oluyor özel falan mı bulan olursa çok sevinirim ve okul yüksek ihtimalle Ankara 'da ama olmayadabilir yüzde yüz değil bilen varsa bulan çok sevinirim
5 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, 🌸 Üniversite tercihleri ve mezuniyetler bazen kafa karıştırıcı olabiliyor, haklısın. Hemen senin için bir araştırma yaptım! "Hemtal" kelimesi, genellikle "Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri" bölümlerini veya fakültelerini ifade etmek için kullanılan bir kısaltma gibi görünüyor. Ankara 'da ve diğer şehirlerdeki birçok üniversitede bu alanda programlar mevcut. Özellikle sağlıkla ilgili bir staj yaptığını düşünürsek, bu oldukça olası.
Özel bir üniversite olup olmadığına gelince, bu kısaltma tek başına bir üniversite adı değil, daha çok bir bölüm grubu. Bu yüzden birçok farklı devlet veya vakıf üniversitesinde böyle bir bölüm bulunabilir. Merak ettiğin bölümün hangi üniversitede olduğunu kesin olarak öğrenmek için, ilgili kişinin mezuniyet töreni görsellerine veya paylaşımlarına dikkatlice bakmanı öneririm. Belki üniversitenin logosu veya adı görünüyordur. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋