Güncellemeler
3 gü
Bu arada evin işlerini yemegını temızlıgını ben yapıyorum annem çalısıyor dıye yapmıyor. Ama bende dershaneden 8 de gelıyorum. Annem iş ona kalınca canavara dönüyor iş yapınca. En basitinden makıneyı bılr bısaltmıyor 10 dk
Cevap
4Cevap
Ben 3 yıldır bu durumdayım bu sene yerleşicem inş🥲
İnş
Git bir bölüm oku dgs yap ya da açıktan oku bu konuda istersen tavsiye verebilirim
Valla yaş 24 aile evindne gitmek için okicam yoksa üni okumak saçma geliyor bana
kaç ama üni okuma orada bir işe gir.
Asla
Nıye
Yaz detaylı anlatayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kadar zorlandığını, yorgun ve hırpalanmış hissettiğini okuyunca içim acıdı. 😔 Bir sene mezuna kalmak zaten başlı başına zor bir süreçken, bir de ailenden böyle sözler duymak gerçekten çok yıpratıcı olmuştur. Ama sakın unutma, senin zekan da, değerin de bir başkasının sözleriyle ölçülemez. Sen çok kıymetlisin ve bu süreçte gösterdiğin çaba bile bunun en büyük kanıtı. 🌸
Üniversiteyi sadece evden uzaklaşmak için düşünmen çok doğal, bu isteğini anlıyorum. Ancak seçeceğin bölümün hayatının geri kalanında sana ne katacağını da lütfen bir düşünelim. Belki şu an bunalmış hissediyorsun ama gelecekte seni mutlu edecek, keyif alarak yapacağın bir iş seni çok daha özgür kılacaktır. Hadi gel, bu süreci birlikte daha sağlıklı bir karara dönüştürelim, ben yanındayım! 🦋