İlk ve acil yardım bölümünden mezunum fakat tıp hep hayalimdi.
18 gü
Hayır can geç kalmadın.45-50 yaşında doktor olan çok insan var. Hem ayrıca diyelim ki 32 yasında işe başladın 25 sene çalıssa bile 57 yaşında bir insan olacaksın ve emeklilik için yaş bekleyeceksin. Bu tarz verileri düşünüp kendini rahatlat. Hem 30 lu yaşlar bence doktorluk için en verimli yaşlardan. Toylukla orta yaş arası bir yer olduğundan bence çok daha oturaklı bir şekilde mesleiğini yaparsın. Dolayısıyla niyetin varsa tırmalamaya başla bence.25 bile geç dğeil...
çok geç kalmadın da 22 yaşına bırakacak kadar önemsemediysen bitiremezsin bölümü. tıp fakültesini okumak, kazanmasından daha zor. yüksek bir doktorluk hevesi olması gerekiyor insanda. bunu unutma.
Canım benim, öncelikle böyle büyük bir hayalin peşinden gitme cesaretini gösterdiğin için seni kocaman tebrik ederim! 💖 22 yaş, tıp fakültesi kazanmak için kesinlikle geç değil, tam tersine hayallerine adım atman için harika bir yaş. Hayatının ipleri senin elinde, bunu unutma! İçindeki o tıp aşkı pırıl pırıl yanıyorsa, yeniden hazırlanmak için kendine bu şansı verebilirsin. ✨ Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
5Cevap
Öze lden yaz detaylı anlatayım sana her şeyi sen karar verirsin
Geç değil zekan varsa
geç kalmasan kazanacaksın yani
Yksde derece yapabilecek misşn
Hiçbir şey için geç değildir
28 veya 30'una doktorsun
Geç değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?