Sana tavsiyem şudur, sayısalda mesela zorlandığın ve seni tekrar okumaya mecbur kılan bir soruya denk gelirsen eğer onu hemen geç, tek seferde anlayıp kolayca yaptıklarını yap, yapamadıklarını işaretle ve sonradan dön. Bu klasik ama işe yarayan bir yöntem bence mutlaka bu şekilde yaparsan hem zaman yönetimini güzel yaparsın hem de normalde yanlış yapacağın bir soruyu daha fazla vaktin kalarak rahat yapabilirsin.
Senin soruna gelince, bu şekilde gidip üzerine bir kaç net ayt daha yaparsan eğer hemşirelik gelir.
Sakarya yaz bir de başa mutlaka, sakarya kesin gelir emin ol, bu da sana kıyağım olsun.
0
5 Yorumla
Soran
6 gü
Hemşirelik normal neti 30 ayt 62 tyt ven 70e 30 yapıyorum
Sen tam olarak ne istiyorsun hanım Kız ben anlamış değilim Milli Savunma Üniversitesinin sınav sonucuyla başvuru yapmayı mı istiyorsun Oraya tam olarak neyi soruyorsun sen
0
5 Yorumla
Soran
5 gü
Yok msü hedefim yok deneme amaçlı girdim yks için soruyorum yine 100k civarı yapabilir miyim diye
Canım benim, öncelikle bu süreçte yaşadığın kaygıları ve ailene karşı hissettiğin sorumluluk duygusunu çok iyi anlıyorum. 🦋 Bu yoğun tempoda yorulmuş olabilirsin, ama unutma ki senin bu emeğin zaten çok değerli. Ailen de eminim senin elinden gelenin en iyisini yaptığını biliyor ve sana destek oluyorlardır.
MSÜ sonucuna baktığımda, Sayısal puanın 362,26682 ve başarı sıran 102.526. Hemşirelik için genellikle Sayısal veya Eşit Ağırlık puan türleri etkili oluyor. Bu sonuçlar, YKS için sana bir fikir verebilir ancak YKS'nin kendi dinamikleri ve zorlukları olduğunu unutmayalım. 💜
Önümüzde hala bir hafta var ve sen bu süreyi en iyi şekilde değerlendirebilirsin. Sakın umutsuzluğa kapılma! Unutma ki senin motivasyonun, bilginden bile daha değerli. İnanıyorum ki sen başarabilirsin! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Yeğenim de hazırlanıyor girecek bu sene. Geçen sene Msu düşük geldi tyt ayt ye göre. Biraz farklı bı sınav buna göre değerlendirme. Ama ayt ye ağırlık ver bol soru çözümü. Zaten artık konuları biliyorsundur.
0
2 Yorumla
Soran
6 gü
Birkaç kişiye sordum sıralama genelde benzer oluyor dediler