Ailemın yaptığı zoruma gidiyor?

Bilmiyorum bosandıktan sonra mı çok alıngan oldum yoksa gerçekten öyle mı bı kaç aydır aılemde kalıyoruz oğlumla beraber ilk geldıgım günler iyiydi ler ama şu son bır aydır gerçekten sabredemiyorum kaldıramıyorum annem ve kız kardeşim bahsediyrum ıkısı bildiğin işbirlikci olmuş lar en çokta evde daha 21 yaşındaki kız kardeşim ın sözü geçiyor annem bana göre ayrımcılık yapıyor ne yapıyor pekı herseyı benım üstüme atıyor ev işlerını evde kız kardeşim akşama kadar yatıyor oturduğum dan kalktığımdan yiyip içtigimden uyumaya kadar A'dan Z'ye ye herşeye oğluma pişirdiğim bir tabak yemeğe kadar bugun mesela makarna yaptım sımdı sadece oğluma yapınca nıye kendınıze göre hazırlıyon dıyorlar bıraz fazla pısırdım onlarda yesın diye bu ne bı tencere yapmışsın dıyor sabah kahvaltı hazırladım kız kardeşim yıne hastayım dıye yatıyordu haşlanmış yumurta ve köfte patates yaptım oğlum çok seviyor köfte patates ı dıye hepsını nıye bugün yaptın yarın ne pısırecen hem onu yapmıssın hem onu akşamda annem çamaşır makinesi ne açık renklılerı atıyordu orada benım çamaşır ı'm bıle yok kız kardeşim e dıyorkı ısmımı söylerek işte diyor makıneye camasır atmak aklına gelmez anca bassa diyor dünde ablama gıtmıslsr çaya cagırdılar çemen pişirmiş ler bende ekmegı aldım tam yıyecekken annem tüm tavayı aldı kız kardeşim ın önüne koydu bende yemedim kalktım sofradan sonra sabah oğlum ablam gile gıtmek istedi annemde teyzen götursun dedı kız kardeşim de karnım ağrıyor annen götürsün dedı ıyı dedım kalktım sen nereye gıdıyorsun işin var otur şuraya dedı bende bu sefer ben hazırladım kahvaltıyı bulaşığı da kızın yıkasın dedım sonra çıktım evden ney ne dedı falan diyorlardı buna benzer şeyler işe gırmeme ızın vermıyorlar otur çocuğuna bak dıye sızce kım haklı haksız çok bunaldim

Ailemın yaptığı zoruma gidiyor?