babam bikmıyor ay ay yok saçların nasıl olmuş. yok ay ay dişlerin güzel. yok ay ay dersleri iyi.
şimdi ne adam akıllı saç var. ne çürük olmayan diş ne iyi olan ders. ya uğursuz herif susumuyor. ya evde kardeşim var o da duyuyor hasetleniyor içi kalıyor. nazarci bir ailem var farkında değiller resmen
şimdi ne adam akıllı saç var. ne çürük olmayan diş ne iyi olan ders. ya uğursuz herif susumuyor. ya evde kardeşim var o da duyuyor hasetleniyor içi kalıyor. nazarci bir ailem var farkında değiller resmen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nazar gerçek değil! Şu hurafelerden kurtulun artık ne boş kafalisiniz yaa
@ekkolataa aynen kardeşim bunu sana kendim üzerinden çok iyi örnek verirdim neyse açıklama yapmicam
Gözlem ve deney yapılamayan, sadece birinin çıkıp " ben gördüm öyle bişey var" demesinden başka hiçbir kanıtı olmayan iddialara "anekdotal veri" deniyor ve asla doğru kabul edilmiyor zaten mantığın nasıl kabul ediyor büyük rezalet
ne hueafesi aq. bişi dillendirirsen hep olumsuz sonuç alırsın. ha sen şanssızlık dersin ama o nazar yani
Kardeş konuşmaktan başka kanitiniz olduğunda yine konusuruz
boş yapıyorsun cevap verme uğraşmam kendini bi bk sananlarla
Ne hakaret ediyosun olum, gerçekten bomboş bı beyinsiniz ya
Aynen kanka ben voleybolcuyum kanka ne zaman iyi attığım bi şey koysam mutlaka 1 ay eski formuma dönemem bunu gözlemleyecek şekilde yakın olsan sende böyle derdin boş boş kendiniz innamıyosunuz diye öyle bişey olmadığını düşünmeyi bırakın kankam tamam mı canım benim hadi soldan soldan
Kanıt nerde kanıt? Benim de ejderham var hadi inan? Senin lafinla inansam ozaman kafasız olurdum
bu tipleri bilirim ukalalik yaparlar akılları sıra kendilerine bir boyut açarlar. toplumdan farklı kafasında olduklarını sanarlar.
İyi hadi s.. bazı şeylerin kanıtı olmwz kanka Allah’ın olduğunu kanıtla lan hadi gözle görücem allah yok mu şimdi boş yapma
Ben Allah'a zaten inanmıyorum kardeş 😂😂😂
Aynen öyle doğru diyosun
Aynen ozaman konuşmaya gerek yok hadi uza
Uza? İşte müslüman üslubu.. hem mal hem atar yapiyor
ya tüm bunlar olana kadar önlem alsan nazar falan demezdin :D
ne gibi bir önlem. saç dökülmesine ne yapayım mesela.
ya o yaşta saç mı dökülür cildiyeye git vitamin yazar bitti
aynen ya ne kolay söylemesi. ben 14 yaşımdan gittim o cildiyeye kanda istedi verdim sonucu göstermeye babamla gittim herif babamı görünce tahlillere bile bakmadı
sonra sordurdum vitamin falan da eksik değildi
Ayrı eve çık
knk o dersler iyi olmadı ya. tüm hayatımı ona şekillendirdim. şu an sadece Allah korkusundan yaşıyorum. ölmekten başka çarem yok anlayacağın
Olm benden bile çimelisin awk
Cilvelisin*
ne alaka aq
Nazar değmesin tuuuuuuu
ne diyon kızım
Kızım deme be
Buna mi takıldın
Anısı var neyse sana kimse nazar değmesin
özür..
Kaç yaşındasın
19 sen?
18 😅