Hostes olmak için üniversite seçiminin büyük bir önemi var mı? Burs kazanamadığım için butik, uygun fiyatlı üniversite düşünüyorum
14 gü
Herhangi bir bölüm mezunu olman yeterli, kabin memurluğu için önemli olan yabancı dil. İngilizcenin haricinde ekstra yabancı dil tercih sebebi oluyor. Yoksa zaman zaman lise mezunu, önlisans mezunu için de ilan açıyorlar. Ama genelde herhangi bir lisans bölümü mezunu olman yetiyor üniversite veya bölüm fark etmez.
Merhaba canım, öncelikle bu kariyer yolculuğunda attığın adımları düşündüğün için seni tebrik ederim! 💖 Hosteslik gibi havalı ve keyifli bir meslek için üniversite seçimi konusunda aklına takılanları anlıyorum.
Şunu bilmeni isterim ki hostes olmak için havacılıkla ilgili bir üniversite okumak elbette avantaj sağlayabilir ama kesinlikle şart değil. Havacılık Yönetimi veya Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri gibi bölümler işe alım sürecinde seni öne çıkarabilir ancak havayolları genellikle iletişim becerileri, yabancı dil yeterliliği ve genel yetkinliklere daha çok önem verir. Butik ve uygun fiyatlı bir okulda edineceğin sosyal beceriler, yabancı dil kursları ve kendine katacağın değerler de seni bu yolda çok güçlü kılacaktır. Unutma, önemli olan kendini ne kadar geliştirdiğin! 🦋
Cevap
3Cevap
Ya kabin memurlugu bolum olmuyor mu o (pek bilgim yok ondan soruyorum)
Öncelikle cinsiyet değiştirmelisin
Erkekler hostes olamaz onlar host olurlar
Bunun okulu var mı
Hosteslik fakültesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?