İzmir İstanbul Ankara var aklimda ama Ankara 'ya geziyle gittik ve cok soğuk bir şehir inanılmaz soğuktu o kadar soguga 6 yil nasil katlanicam bilemedim, İstanbul'da ogrenci sehri degil diyorlar hem ekonomik hem de nufus acisindan falan filan geriye İzmir kaliyor, izmiri de nedense birilerine dedigimde yuzlerinde garip bir ifade olusuyo okumaya mi baska seye mi gidiceksin universitede diyorlar. okumaya gidicem yani baska neye gidebilirim ki universite sonucta bir sey yapicaksam baska yerlerde de yapabilirim. tip okumak istiyorum su an yazılı doneminde oldugum icin arastirmaya vaktim yok ama aklima cok takildi bu sehirlerle alakali diyebileceginiz bir sey veya baska onerebilceginiz bir sehir var mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAnkara 'nın soğuk iklimi sizi rahatsız etmiş olabilir, ancak her şehirde farklı iklim koşulları vardır ve buna göre giyinerek hazırlıklı olmak mümkün. İstanbul'da öğrenci şehri olarak bilinir ve İzmir de öyle, bu şehirlerde üniversiteler oldukça popüler ve öğrenciler için uygun bir yaşam sunarlar. Bu nedenle, İzmir'de okumak için bir tercih yapabilirsiniz.
Ancak, İzmir dışında da öğrenim görebileceğiniz birçok alternatif var. Örneğin, Ege Bölgesi'nde yer alan Aydın, Muğla ve Denizli gibi şehirlerde de üniversiteler bulunmaktadır. Ayrıca, Türkiye'nin farklı bölgelerinde birçok üniversite bulunmaktadır. Siz de tercih edebileceğiniz bölge veya şehirleri araştırarak kendinize en uygun seçeneği bulabilirsiniz.
Son olarak, bir şehrin popülerliği veya insanların yüz ifadeleri sizi tercihlerinizden vazgeçirmemeli. Okumak istediğiniz alanda kaliteli bir eğitim sunan ve size uygun koşulları sağlayan şehirleri araştırarak kararınızı verebilirsiniz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTıp istediğine göre bu üç şehir en iyi üniversiteleri barındırıyor tıp konusunda. Ankara soğuk falan ama Hacettepe'de okumak dana çok şey kazandırır. Önceliğin Hacettepe olsun. Sonra İstanbul gelir mesela Cerrahpaşa tıp en iyisidir. Çapa tıp da çok iyidir Marmara da çok iyidir. İzmir'de ise Ege'yi tavsiye ederim. Dokuz Eylül'de çok iyidir ama Ege başka. Ben tedavim için Ege'ye gidiyorum gerçekten Ege bambaşka. Bunlardan başka Bursa'yı tavsiye ederim. Sonra Antalya Akdeniz olabilir. Tıp çok önemli bir bölüm rasgele her yerde okunmaz. Ankara İstanbul İzmir Bursa gerçekten önde geliyor
04 Yorumla- +1 yıl
tesekkur ederim bu bilgiler icinn hacettepeyi gordugumde ben de cok begenmistim ama gercekten o sogukta yuruyemedim bile korkutucuydu benim icin ama belki benim gittigim zaman soguk bi zamandır tesekkur ederim gercekten
- +1 yıl
Yok Ankara kışın hep soğuktur bundan emin ol. Sert soğuklar vardır gerçekten zorlanırsın ama alacağın eğitime değer. Ankara 'da Hacettepe'den sonra sanırım Ankara üniversitesi ve Gazi üniversitesinde de tıp var. Onları da tavsiye ederim. Ondan sonra İstanbul Cerrahpaşa, Çapa ve Marmara tavsiye ederim. Sonra İzmir sonra Bursa ve Antalya. Konya da bence tercih edilebilir
- +1 yıl
ay siralama icin tesekkurlerr ben gida takviyeleri falan alip gerekirse isiticiyla bi Ankara'ya bir daha gezeyim o zaman ya
- +1 yıl
Eğer Ankara olursa okul ile yurt ya da ev arası yakın olursa rahat edersin. Çok soğuklarda mecbur kalmadıkça dışarı çıkmazsın. Tekrar sıralama yapalım:
Ankara=3 (Hacettepe, Ankara , Gazi), İstanbul=3 (Cerrahpaşa, Çapa, Marmara), İzmir=2 (Ege, Dokuz Eylül, bir diğeri Katip Çelebi Üniversitesi olabilir yani İzmir'de üçüncü seçenek), Bursa Uludağ, Antalya Akdeniz, Konya, Sağlık Bilimleri Üniversitesi (mümkünse Gülhane Tıp Fakültesi olsun eski adıyla GATA), Aydın Adnan Menderes, Denizli Pamukkale, Samsun, Sakarya. Bu kadar yeterli olur sanırım. Başarılar dilerim inşallah senin için en iyisi olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılİzmir Ege tip iyidir ne kadar prestijli olduğu ortada insanları takmamaya özen göstermelisin sonuçta herkesin her konuda bi fikri var en çokta insanların heveslerini kursağında bırakma gibi yetenekleri çok okuyacak olan sensin o insanlar değil İzmir'de çok güzel bi şehirdir üni sonuçta sana bi çok şey katacak kaldığın yeri gezip keşif yapman da önemli şehir bakımından İzmir diyorum okul bakımından düşünürsek olayı cerrahpasanin üstüne gelir mi bilemem İstanbul da olur yani gelecek senin geleceğin istediğini yapmalısın
01 Yorumla- +1 yıl
Çok dogru
Türkiye'de üniversite için en uygun şehirlerden bazıları Ankara , İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir ve Antalya'dır. Bu şehirlerde birçok üniversite bulunmaktadır ve öğrencilere geniş kapsamlı sosyal, kültürel ve eğitim olanakları sunulmaktadır. Ancak, yine de öğrencilerin kendi tercihlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir şehir seçmeleri önemlidir.
01 Yorumla- +1 yıl
evet tesekkur ederim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
58Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı.
u +1 yılAntalya
00 Yorumla
+1 yılİzmirde okuyorum. Aktarma yapmak ve toplu taşıma kullanmak senin için sorun değilse bütün şehri üniversite hayatın boyunca doya doya gezebilirsin. Ulaşım öğrenci için uygun, yemek gibi kısımlar türkiyenin bir çok kısmında sıkıntı şu an o yüzden normal denilebilir. Üniversitelerde eğitim olarak orta denilebilir. İleriye yönelik seçim yap bence. Bölümün ne olacak o bölüm üzerine hangi şehirde kendini daha çok geliştirebilirsin onu düşün. Tekstil, turizm gibi konularla ilgiliyse İzmir güzel bir seçim olabilir.
10 Yorumlaİstanbul, Ankara , İzmir, Bursa, Eskişehir, Adana, Kayseri, Konya ve Antalya gibi büyük şehirlerde bulunan üniversiteler, genellikle diğer şehirlere göre daha iyi eğitim olanakları ve daha kaliteli bir öğretim kadrosuna sahiptir.
Bununla birlikte, öğrencilerin tercih edeceği üniversite, öğrenim dili, bölüm seçimi, bütçe, yaşam standartları gibi pek çok faktöre bağlı olarak değişebilir.
00 YorumlaOlabildiğince büyük şehirlere git veya sahil kesimine
12 Yorumla- +1 yıl
deniz olmayan yerde kayboluyorum ben sahil gercekten onemli bence ama eskisehir de guzel
Gizli Üye(30-35)+1 yılAydın düşünebilirsin ama merkezinde deniz yok. Çoğu merkezde deniz var diye geliyor ama şehiriçiyle 40-60 dk arası sürüyor Kuşadası'na gitmek. İzmir'e yakın trenle 2.5 saat otobüsle 1 saatte varabilirsin. Bodrum'a 2 saat Antalya'ya 4.5 saatte varabiliyorsun. Aydın'da çok yapılacak şeyler yok ama İstanbul içinde ulaşıma zaman harcadığın kadar Aydın'dan bu saydığım çevre illere gidebilirsin zaten. Bir de üniversitesi dağda. Öğrenciler bazen merdivenleri kullanıyor ama kışın otobüs şart.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 490 cevap paylaştı. Tercihini geleceğine göre yap o illerde sadece birkaç yıl duracaksın mesleğin ömür boyu seninle
10 YorumlaÜniversite okumaya gerek yok, kartal imam hatip lisesi mezunları hayatlarında oldukça başarılı oluyormuş. Bence kartal imam hatip lisesi oldukça uğurlu. 😄
00 YorumlaBarınma ihtiyacını karşılayabilirsen en öğrenci şehri İstanbuldur. İstanbulun verdiği vizyonu görüşü hiçbir şehir sana veremez. Barınma dışı giderlerin her şehirde aynı olur zaten.
00 Yorumla
+1 yılAnkara ve İstanbul iyidir ama ben rahatlık açısından antalyadaki üniversiteye bayılıyorum. Tıp , diş hekimliği, hemşirelik ve Hukuk gibide iyi bölümler var.
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 2,7b cevap paylaştı. İzmir'de cok soguk oluyor. sicsgi da cok sicak. orta bir sicaklik yok. iklim olarak İzmir iyi degil.
01 Yorumla- +1 yıl
İzmir nasil cok soguk oluyo ya gittigim hicbir donem soguk degildi
bence en iyileri İzmir Antalya ve Eskisehir, İstanbuldaki universiteler de cok iyi ama para sorunu oluyor
01 Yorumla- +1 yıl
İstanbul kanayan yaram gercekten,, tesekkur ederim
+1 yılKanka paran varsa büyük şehir
Ben
1-Eskişehir
2-Samsun
3 -Bursa
Bunları düşünüyorum059 Yorumla- +1 yıl
param yok yani iyi bir siralama yaparsam olur ama aileden gelen yok yani. eskisehir cok guzel sehir aslinfa hic oralara bakmak gelmemisti aklima sag ol
- +1 yıl
Bence eskişehiri bi düşün mantıklı paran yoksa İzmir ve diğerlerine pek bulaşma
- +1 yıl
İzmir acisindan soyle bi artim var baba tarafim İzmir'de yasiyo yani onlardan otlanirim para verirler ama iste milletin yuzu bi gsriplesiyo okumaya gitmiceksin sen anlasilan moduma geciyorlsr delleniyorum
- +1 yıl
Evet bizim millet mi degişik ama onların dediğine bakma o kadar yks stresi yaşıyoz üniversiteye gidince tabi eğlenicez aww
- +1 yıl
ya ben su wn o kadar uykusuzlul cektigim icin uniye gidince gece hayatini uyuyarak gecirmek istiyorum bi. ilk 3 ay falan ama millet harbiden degisik kanka napicaksam yaparim sana ne ya izmiri kazanmsiim gidiyom ona bakmiyon gece napcagima bakiyon
- +1 yıl
Jsjsjsjsjs bizimkilerde öyle ya herşeye karışıyorlar bende geçi çalışıyom uyumuyom aynı dert hepimizde var stres yapma 😇
- +1 yıl
sag ol ya sen de stres yapma emeginin karsiligini alirisn umarim fazlasiylaa
- +1 yıl
Umarım 😃
- +1 yıl
alirsin alirsin biz ber seyi basarabiliriz💪💪
- +1 yıl
Jdjdjdjjdjd yks içimizden geçmesinde be kanka gerçi üni okusakta aynı ülkenin durumu yüzünden
- +1 yıl
yani haklisin bu ulke su anki iktidar gitse de 1-2 yila anca duzelir zaten ama olumsuz dusunmekten de yoruldum ben canım rolu yapip her seyi iyiye yormaya calsiinca daha mutlu oluyosun haberin yokmus gibi. boyle icine isliyo
- +1 yıl
Evet bende öyle yapıyorum amacım burdan kurtulmak olucak yoksa üni bile boş bu ülkede 1-2 yıldan fazla sürer milletimiz mal maalesef
- +1 yıl
ulkede genc kalmicsk maalesef ama ben de boyle fuusnuyroum en yakin zamanda burdan gitmek istiyroum donuceksem de tam donanimli doneyim bu ulkenin hicbir seyine muhtac kalmayayaim istiyroum cok kotu durumdayiz gercekten millet anlamiyo ama olurler giderler bir gun yine bize kalicak
- +1 yıl
Evet sorunda o ya yaşlı moruklar gençleri düşünmüyor ben şu an Portekizce ögrenmeye çalışıyorum kolay vize veriyormuş yurtdışında çalışıp burada para yemek daha mantıklı yoksa sürünücez hello kitty
- +1 yıl
haklisin maalesef konu nerden ulkeye geldi yine ya biktim oturuyoruz arkadaslarla konusuyoruz bir seylerden ama illaki ulkenin durumuna geliyo konu gercekten her konuda batirmislar ki ulkeyi konus konus bitmiyo neyse her seu cok guzel ahhs di mi muzlu soda adin niye boyelNdkshdksjlDHAKDBKADN
- +1 yıl
Bizde de aynı be laf dönüp dolaşıp ülkeye geliyor beynimize kazınmış kanka adım Kayra ama muzlu soda ismini çok seviyorum jdjddjk
- +1 yıl
adin kayra ama adini koymayop muzlu sods mi koydun.. nehse kayralar serefsiz oluyo zaten on yargi olusmamasi acisindan mantikli
- +1 yıl
Sjjsjsjs bu çok ön yargılıydı ya herkes aynı değil
- +1 yıl
ya hayatimda 3 kayra tanidim bence fazla bi sayi o arada çok sık bi ad degildir diye dusunuyroum, biri beni aldatti, biri en yakin arkadasimi kandirip dalga gecmis biz sonra fark ettik, biri de arkadasimin arkadasinin okulundaki bi cocuk milletin parasını caliyomus sonra kanka al sana para diyip yarisini falsn veriyomus.. kayralar korkunc
- +1 yıl
Zaten çok sık bir ad değil ve genelleme yapma lütfen sjjsjs ben sana bişey yapmadım suçum ne
- +1 yıl
bana bir sey yaomadin ama baska kizlara yapmis olabilirsin niye yaptin YA SBİ TİPİNİZ FE BENZİYO KESİN TUM KAYRALAR AYNİ YA İMDAY
- +1 yıl
Kzjsjdjdjjd çatlaksın biraz Hayır ben meleğim kimseye zararım yok aww
- +1 yıl
ben catlaksam da kayra yuxunden catlagim insallah su an kafasina agrilar girmistir canımsın it vocuk ya ayrics adin kayraysa sma iyiyse. melek olma ihtimali harbiden bsr cunku insan olamazsin imkansiz yani anneler babalar niye vocuklsrina kayra adini berir neyse ben senin cok ustue geldim haliba ozur dilerim ama hocbir kizi aldatma bak tamam mi
- +1 yıl
Jdjdjdjdjd durduk yerde fırça yedim ya 😏 tamam aldatmam kimseyi çatlak ben adımı seviyorum ya aldatmam tamam aaa
- +1 yıl
guveniyorum sana eger birden sneim birini aldattigni hissedersem kayralara lanet okumaya fevam edicem senin de kafan sgridan catlasin diye de dua ederim allahim acir belki bana fa kabul edet
- +1 yıl
Jssjjsskkd Türkçe'yi kattlettin yazarken sinirli olduğun belli okuma okuma iyi olanlarda var ben mesela tamam güvenini 😎 harcamaycam
- +1 yıl
ya turkiyede 5 tane kayra varsa 3unu tanidim serefsiz ciktilsr biri ne haldedir bilmiyorum biri de sensin yani genelleme yapicaksak kayralar yone kotu uzgunum.. neyse kopek sahiplenip adini kayra koyup onu iyo bincocuk olarak yetistiricem su an buna karar verdim
- +1 yıl
Valla kalbimi kırdın ya ben iyi çocugum hıh
- +1 yıl
bu daha hic bisi benim kalbim daha vok kirilmisti allah sizi ne etmesin (allahim muzlu sods olan hsric layralarin yam su an basi agrisin lutfne molut ama cok sgrimaisn biraz)
- +1 yıl
Teşekkürler biraz düzelme var üzüldügün için üzgünüm ama benim elimden bişey gelmez canın sıkkın olursa anlata bilirsin kanka
- +1 yıl
sen galb cidden iyi bifisin ben cok ustune gittim valla helal et kanka hakkini ne bilm ben genel kotusunuz zannediyordum
- +1 yıl
Yani biri bana sataşma sataşmam ben kimseye açsam sataşırım o başka ayrıca Ateistim ben ama helâl olsun jdjdjd sorun yok kanka
- +1 yıl
KANKA OZUR DİEKRİM XHAKXBKABD tamam o zaman anlastigimizi fusunuyorum ama sen hine fe kizlarim cok ustune gitme cunku adin kayra artik uapicak bisi yok (dalgsgeciyom) ben yaticam ysrin da sinav var sictim gluba neyse iyi aksamlar hafi su yssimda iyi bi kayrayla tansitigim icin garip bi gundu tsk ederim bunun icin
- +1 yıl
ben ne bos konusyorum ya iy utandim kendimddn
- +1 yıl
Rica ederim iyi geceler başarılar 😊
- +1 yıl
ᘏ▸◂ᘏ
꒰ ɞ̴̶̷ ·̮ ɞ̴̶̷ ꒱
/>🥯c\ ♡ iyi uyu len - +1 yıl
sende iyi uyu kayracim onlarin daha guzeli var ben fe ahahha kiskanʕ´• ᴥ•̥`ʔ (╯︵╰,)( ≧Д≦) ಥ╭╮ಥ (。ノω\。)( ⚈̥̥̥̥̥́⌢⚈̥̥̥̥̥̀)(´;︵;`) ಥ╭╮ಥ (。ŏ﹏ŏ)( ≧Д≦)(๑´•.̫ • `๑)( ꈨຶ ˙̫̮ ꈨຶ )(๑´•.̫ • `๑)༼;´༎ຶ ༎ຶ༽(٥↼_↼)(^~^;)ゞ (;;;・_・)(・_・;)(^~^;)ゞ (ー_ー゛)(☉。☉)!→。. ゚+ ⟵(。・ω・)〈(•ˇ‿ˇ•)-→(☞ ͡° ͜ʖ ͡°)☞(?・・)σ (ノ゚0゚)ノ→←(>▽<)ノ
- +1 yıl
Bak bu konuda benle yarışman mümkün değil çok fazla var o yüzden şimdi uyu hadi dınlen
- +1 yıl
ben kayralarla yarisabilirim oyle deme 😔😔
- +1 yıl
Jdjdjd jdjdjd yine mi başlıyoruz hddjjd
- +1 yıl
bugun arkadaslarimka konustum iste glb iyi bir kayra var diye ve senin yalan soyleidgini soylediler adim kayra diye yalan atmistir falan dediler iste oyle bi guvensizlik var maalesef ams asariz ya sorun yok biz her seyi basarabiliriz💪💪
- +1 yıl
Awwww adaşlarım çok can yakmış herkes bize düşman of ya 41 görüş yorumu ne kız yuh umarım başarırız djjd
- +1 yıl
oha ya ne konusmusuz bir de uzun uzun hepsi gercekten siz kayralar olarak toplanip biz nerde hata yapiyoruz diye bi konussaniz sorun cozulur gibi
- +1 yıl
Sjsjjs sohbet sardı ondan ama bütün Kayralar suçlu değil ben masum bir jojugum
- +1 yıl
tamam ya inandim cunku neden kotu olasin belki son anda adini kayra koydular belki de ilk deniz falan koycaklardi kim bilir
- +1 yıl
Senin adın ne sormayı unuttum jsjdjz
- +1 yıl
eda benim adim su an eda diye biri seni uzseydi cok komik olurdu (komikderkengaripkomik)
- +1 yıl
sen bu sene mi giriceksin sinava yoksa seneye mi
- +1 yıl
Bu sene giricem kazanamazsam seneye eda kardeşimin ex ı jdjdjs
- +1 yıl
edalar iyidir ama di mi di mi kiz bir sey yapmis miydi kardesine bir dr nen senee giricem su an 11im ama 05liuim
- +1 yıl
Anladım umarım hakkında iyisi olur yokya kız çok iyiydi biz taşındıgımız için ayrıldılar
- +1 yıl
evet edalar iyduir vunku biliyofum umarim seninde hakkinda iyiis olir ya istedigin sekilde olur gelecegin
- +1 yıl
İnş be şurdan gidiyim olucağına eminim bu ülke bitirdi beni
- +1 yıl
kurtulursun umarim ya gercekten tum enerjimizi somurduler gibi geliuo bana her sey birden duzelse bile mutlu olamazmisiz gibi bilmiuorum
- +1 yıl
Aynı bende tek amacım o şuanlık bakalım kafanı agrıttım kusura bakma
- +1 yıl
kafa agritan biri varsa benimdir sen kusura bakma ya
- +1 yıl
Yok be kafamı agrıtsan engellerdim merak etme 56 görüş maşallah
- +1 yıl
beni engelleseydin bir sey demeden kayralarin cidden kotu oldugu fikrine geri iannairdim iyi ki engellemedin😭
- +1 yıl
Sjjsjs yok ben iyi kayrayım
Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Gece hayatı istiyorsan İzmir, Dokuz Eylül veya Ege Üniversitesi.
Paran varsa Ekonomi Üniversitesi.03 Yorumla- +1 yıl
abi gece hayati nasil bir sey ben anlamiuorum universite sonucta bu hangi ilde olursam olayim cevremi kurdugum surece gece hayatim olur Ankara'da da olur erzurumda da olur ortam farkli olur belki ama olay o degil gecirilen vakit onemli olan bence. param yok fakirim :(
- +1 yıl
gece hayati istemiyorum ya gece uyumak istiyorum
Sehir olarak bakılmaz üniversite olarak bakilir bu konuya İstanbul ve Ankara dışında da iyi bir üniversite yokkk
10 Yorumla
+1 yılNerede oturuyorsan mevcut olduğun şehirde okuma, imkanın varsa.
Tercihim; Eskişehir, İzmir olabilirdi.03 Yorumla- +1 yıl
yok abim okumam zaten hwtta yakin illerde de okumak istemiyorum cunku ev alip beni oraya tikabilir babam, Eskişehire kanim cok kaynadi bir cok kisi yazdi tesekkur ederim yaa
- +1 yıl
Öğrenci şehri, bol eğlenceli geçebilir.
Abi demeyin yahu, yaşlı hissediyorum kendimi :/// - +1 yıl
ya ben genel herkese abim falsn dihorum ya ozur dilerim 9lara fa abim diyorum bir seu zannediyorlar kendilerini gecen hocaya da dedim takildi agzima valla ozur dilerim cok citir bi abime benziyosun sbim
+1 yılÖnemli olan kazanmak, puan yetirme derdin olmasın olunca Hakkari tıp a bile razı oluyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
yok oralari hic istemiyorum emegimin karsiligi da oralar degol gibi geliyor bana
Eğitim & Kariyer konusunda 318 cevap paylaştı. Ankara’ya eylülde gittim yine aşırı üzüldüm 3-4 defa gittim hepsinde dondum cidden çok soğuk bir şehir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTıp okuyacaksan ili boş ver okul olarak arastir.
Hacettepe
Ankara universitesi
Cerrahpasa
Bunlar aklda kalan iyi tıp ogrencisi yetistirenler. İlla ki baska da vardir aklima gelmeyen ama bu 3 u iyi00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaddi durum el veriyorsa İstanbul . Hem staj konusu hem is imkanları olsun her şeyiyle bir sürü olanak sağlıyor ayrıca kendini daha fazla geliştirmen icin bir sürü eğitim olanakları var
01 Yorumla- +1 yıl
maddi durum eger cok iyi derece yaparsam rahat edecegim sekilde el berir be ben gubeniyroum basaririm ya tesekkr ederim
+1 yılBursa çok iyidir
Her imkan var
Uludağ isim de yapmış bir okul
Düşünebilirsin02 Yorumla- +1 yıl
bursa cok guzel bir sehir bence gercekten sma abim bursafa okudu anne tarafinin manyak kismi orada abimi takip efiyolsrdi kizlarla falan bulusurzs dovuyolarfi o yuzden bursa yasskli bolge nana😇😇
- +1 yıl
Ahahha o zaman olmaz😂
- Eğitim & Kariyer konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılİstanbul'da kiralar 12 binden başlıyor, gel istersen..😀
07 Yorumla- +1 yıl
yurtta kalirim ablam oyle deme :((
- +1 yıl
Yurtlarda ucuz değildir ki
- +1 yıl
bankta yatarim uyurum aciyan olur belki bir iki tane :(( dalga geciyorum tabii de ekonomi yuzunden uniye gidilcek sehrin sikitni cikarmasi bile beni cok biktirdi artik ya
- +1 yıl
Sakin ol daha Üni sonrası işsizliği varsfsgwgw
Şaka şaka, bak Bursa Uludağ da iyidir. İstanbula yakın, Çanakkale ye , boluya her yere yakın gezmeye de gidersin.
İzmir de ben okudum, bildiğin koy.
Eskisehir güzel, öğrenci şehri, fiyatlar uygun.
Ankara'da düzenli, gelişmiş bir şehir ama fiyat olarak İstanbul ile pek farkı yok. - +1 yıl
ay cok guzel ozet oldu bu ama bursaya ben gidemem anne tarafinin garip bi kismi var abim orada okurken onu takip edip kizlara bulusunca falan dovuyolarfi o yuzden bana yasaklı bir her orasi bir yere giderken bursafan dolanip gecerim o sekil teskkur ederim o aradaa
- +1 yıl
Allah allaaah 😀
Rica ederim , ne demek. Nerede oturduğunu bilmiyorum ama aklıma bunlar geldi ilk etapta.
Kendimde Aydın da okudum , tavsiye ederim
Küçük ama şirin bir sehir, aradığın her şeyi bulursun. Sadece yazları çok sıcak olur , butlere kalmazsan sorun olmaz 😀 - +1 yıl
oturdugum yere yakin yerler degol o yuzden guzel oneriler olduu, aydın bana cok temiz bi vibe veriyor o yzuden oraya da bakscagim tesekkurler
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstanbul açık ve net denize sıfır üniversteler
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılEskişehir güzel. Öğrenci yeri gittim gördüm 2 gün sıkılmadan durabildim 🤣🤣
10 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılher şehirde üniversite var artık evinin şehrinde oku
00 Yorumla Hakkari üniversitesi. Katır yönetimi ve kaçakçılık bölümü. Ekmek yersin kral deli para var.
00 Yorumla
+1 yılGit Almanyaya başka ülkeye ücretsiz şekilde istediğin bölümü oku. Saçma saçma hala Türkiye mi ya
00 YorumlaAnkara'da okuyabilirsin dediğin gibi soğuk ama okunabilir şehirler arasında bence soğuk zamanı soğuk sadece bu var bide Ankara hep soğuk değil 6 ay soğuk 6 ay yaz gibi ilkbahar ve sonbahar mevsimleri yok gibi bir şey
03 Yorumla- +1 yıl
biz o zaman en soguk vaktinde gittik cunku bilkenti gexerken ben ayaklarimi hissetmiyofum biraz daha vakit gecse sedye diye yigilip kalicaktim ya beynim dondu hissettim ben cok korkutucu bir her Ankara atam nasil dayaniyo o soguga of
- +1 yıl
haklisin aslinda orada okuyanlar katlaniyosa katlanilir bir sekilde tesekkur edetimmm
Eğitim & Kariyer konusunda 6b cevap paylaştı. Amacın tamamen okumak ise eğer, Ankara dışında başka seçeneğin yok 😌
02 Yorumla- +1 yıl
amacim tamamen okumak degil ya biraz universite ogrencisi donemim de olsun istiyorum o eglence falan zaten sonrasinda olamayacak
Gizli Üye(30-35)+1 yılyahu zaten artık üniversitede eğitim bahane, serbest laylaylom alemci hovarda yaşantı şahane... gerçek bu, acı gerçekler
00 Yorumla
+1 yılBen de Ankara 'da tıp okuyorum kışın çok soğuk oluyor doğrudur ama öğrenci için uygun bir şehir bu arada sadece şehir değil insanları da soğuk
14 Yorumla- +1 yıl
gercekten insanlari da ayri dert sokakta birine onerebilceginiz bi kafe var mi diye sordum adam sanki para istemisim gibi bakti yuzume YA BİR YER SORDUM CEVAP VERSENE bir fe tek kisi de degil hepsi soguk ya insana boule ucubeymisim givi bakiyotlar AY OKUL NASİL ANALTİR MİSİN BİRAZ
- +1 yıl
Ben de alışma sürecindeydim şu an eğitim uzaktan ilerlediği için bir şey söyleyemem tam alışamadım ama belli bir yerden sonra senden diğer insanlar gibi betonlasiyorsun maaleseff
- +1 yıl
hava o kadar sogukken insanlardan sicak olmalarini beklmeek garip olur zaten kaskati kesilmistim ben, neyse umarim alisirsin istedigin gibi ilerler her sey fakulte guzeldi bence biz gittigimizde bi hoca vardi tatlis tontos biriydi nazar boncugu falan dagitmisti o hoca sicak kanliudo iste
- +1 yıl
Umarım teşekkürler
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıleskişehir.4 yılda üni bitiren yoktur. uzatır herkes.. alemlere akarsın.. off.. tam öğrenci şehri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSamsunu tek gecerim muhtesem bir sehir sınıfta denizi izleyerek ders isliyorsun
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılİzmir tabi ki ya da antalya eskisehir
10 Yorumla
+1 yılAnkara İzmir Antalya İstanbul
10 Yorumlaİzmir bence eskisehir ya da
10 Yorumla
+1 yılMarmara ege bolgesi derim...
10 Yorumla
+1 yılBiz de kaynakçıyız , sıcağa katlanıyoruz valla brom
00 YorumlaAzerbaycandanim. Turkiyedeki tahsil koşullarını bilmiyorum. Onun için soruya cevap verebilmiycem.
00 YorumlaKüçük bir şehir öneririm
12 Yorumla- +1 yıl
aa neden herkes tam tersi genelde
Eskişehir tam bir öğrenci şehri cidden
11 Yorumla- +1 yıl
yaa eskisehir cikmisti aklimdan kuvukken gitmisligim vardi insanlari cok tatlisti teskekur ederim iyi ki yazmisim soruyuu
İzmir'e gel de babayi gor puhahah
01 Yorumla- +1 yıl
? anlamadim
- Eğitim & Kariyer konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılBence samsun ve Ankara iyi.
08 Yorumla- +1 yıl
samsun su an yasadigim sehire yakin o yuzden ailem gelir orasi olmaz maaesef
- +1 yıl
Ya hangi bölüm istiyorsun
- +1 yıl
tıp
- +1 yıl
Okudum sonradan, unutmuşum kb🙈 eğer ki iyi bir yer istiyorsan tabiki de Ankara . Yani soğukluğunu falan düşünme bence yaşayıp gidersin ne olcak ki
- +1 yıl
ay hic sorun degil. ya ben normalde soguka dayanirim bile ama gercekten cok soguktu abartmiyorum bir sure yuruyemedim boule donup kaldim gercekten o an kendimi cok kotu hissetmistim cunku beynim de donmus gibiydi bedenim de cok korkutucuydu sma ankaram ankaram ozur dilerim belki sicaksindir ya
- +1 yıl
soguka ne ya soguga soguga
- +1 yıl
Özele gelir misin
- +1 yıl
Istek at bana
+1 yılBen de İzmir istiyorum. Boş konuşmasın gevezeler
01 Yorumla- +1 yıl
gercekten cok gicik oluyorum ya
İzmir antalya İstanbul
02 Yorumla- +1 yıl
tesekkur ederiim
Moruk üniversite okunur mu be
029 Yorumla- +1 yıl
haklisin aslinda universite bile okumayanlar basta su an ama ben onlar gibi olmak istemiyorum sorun yok
- +1 yıl
universiteden geciyo.. ee var mi onerin ogrenci sehri bir yer
- +1 yıl
bu dedigim sehirler zaten turkiyenin en iyi universitesine sahip sehirler ben sadece arti veya eksi yonlerini ogrenmek istiyorum, bir de universite ne kadar iyi olursa olsun orada yasamaktan bikacaksam veya yasayamayacak kadar şartları beni zorluyosa ben okuyamam zaten. soguga dayanamam mesela cunku hasteneden cikamam, istanbulu bilmiyorum sadece denilenleri biliyorum fikir almak istedim yani
- +1 yıl
YA ABİCİM İSTANBUL SİKİNTİ DEMEDİM Kİ BEN OGRENMEK İSTİYORUM NAİSL BİR YER YA
- +1 yıl
abi sana inat İstanbul'a gidesim geldi seneye inadim devam ederse atarim. sonucumu
- +1 yıl
tamamdir seneye yazarim unutmazsam tabi ki unuturum kesin
- +1 yıl
abim parise niye gidiyon durduk yere napican orada
- +1 yıl
mukemmel bir hedefmis basarirsin umarim ne diyeyim dil ogren bari gitmisken
- +1 yıl
elle anlasmwyw calsiirsan deli sanarlar atarlar abim kendine gel
- +1 yıl
fransada kaybolan turk diye show haberde izlemeyelim de abim naparsan yap bari orada
- +1 yıl
bir sey dicem sen uni okumadiysan ne isle ugrasiyorsun napiyorsun mesela yurt fiisna gidicek para sana nerden geliyo
- +1 yıl
universite okumayip nasi torbaci oldun en iyi unide satilmaz mi o tarz seyler
- +1 yıl
hayir yani universite ortaminda iyi satilmaz mi okusan satarsin yani
- +1 yıl
bi sekilde zengin olucam benguveniyorum kendime
- +1 yıl
ne sorcan burdan niye sormadin ki
+1 yılEskişehir, Mersin , bursa
10 Yorumla
+1 yılTıp için senin kriterlerine göre en iyisi Antalya
00 Yorumla
+1 yılÇanakkale iyi sakin yer.
00 Yorumla
+1 yılEn iyi tıp İstanbul'da
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAnkara İzmir eskişehir
00 Yorumla Ankara ve eskişehir.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİzmir veya Eskişehir okumak için güzel
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Ank ist İzmir Eskişehir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAklın varsa uşak yazma. Hatta hiç hiç düşünme bile. Naçizane tavsiyem.
00 Yorumla
+1 yılAntalya Akdeniz üniversitesi
00 YorumlaEskişehir
10 Yorumla
+1 yılİzmir , Eskişehir
10 Yorumla
+1 yılBayburt
10 YorumlaEskişehir veya canakkale
10 Yorumlaİstanbul ve Ankara
10 Yorumla- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında