Tercih maratonu başlamadan kafamda bazı şeyleri netleştirmek istiyorum. Kalacak yer en önemli konu bence. Yani insanının kafası rahat olmazsa konaklama açısından hiçbir şeye konsantre olamıyor. Bu alanda en çok da deneyimlilerin görüşlerini bekliyorum. En iyi üniversite yurtları hangileri? Özel yurtlar mı, devlet yurtları mı tercih edilmeli? Yurt seçiminde nelere dikkat etmek gerek?
En iyi üniversite yurtları hangileri? Yurt seçiminde nelere dikkat etmeliyim?
en iyi yurtları bilemem ancak İstanbul dışın da okuyan arkadaşım var ve ilk sene yurtta kaldı özel bir yurtta ama istediğin gibi hareket edemiyorsun filan yani ikinci senesinde yurtta ki arkadaşlarıyla beraber eve çıktılar kafaları rahat :D hem karı kız muhabetti oldu mu daha rahatlar anladın mı? :D
Bana kalırsa yurtta kalma ister özel ister devlet özel ev tut kiralık hemen hemen aynı para zaten benim ablamda bir kere yurtta kalmayı denedi ama orda istediğin gibi hareket edemiyorsun ablam orda hasta oldu o yüzden okuduğu şehirde kendine ayrı ev tuttu sende ayrı ev tut bence
@zeus_hera saçmalama ablam öyle yapacak bir kız değil erkek arkadaşı bile yok öyle işleri olmaz üni okuyor sana fikir verende suç zaten ne halin varsa gör banane
Bence bazı şeyler kendini tanımakla başlar. Bir kişiyle ya da daha fazla kişiyle kalabilir miydin? Yoksa tek oda mı ideal olurdu? Yurdun yeri çok önemli okuluna uzak olmamalı hatta kampüsün içinde olsa avantajlı olurdu.
Üniversite yurtları aslında iyi oluyor fakat bazı şeylerini sevmediğim için özel yurt tercih ettim. Apartlar aslında daha iyi bir seçim, mümkünse kendine ev tutsan daha rahat edersin.
En İyi Cevaplar