Final haftamdayım, yarın önemli ve zor bir sınavım var. Klasik soruyor hoca, soruları verdi ezberlemem lazım ama aşırı uykum var ve yorgun hissediyorum kendimi. Cuma günü de önemli bir sınavım var ona da bu akşam çalışmam lazım hepsini yarına bırakamam. 1 saat uyuyup öyle mi çalışsam ya da kahve falan içsem uykumu açar mı? Ama ben çok kahve içtiğim için bünyem alışkın, hiçbir kahve etki etmiyor, uykumu açmıyor. 1 saat uyursam uyanamazsam diye korkuyorum. Alarm kurarım ama duymama ihtimalim var ve vakit kaybederim. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Yine de kahve içsem açılır belki uykum. Hangi kahve uykuyu en iyi açar?
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım girllll03, bu yoğun final haftasında yorgun hissetmen çok doğal! 🥺 Ben senin yerinde olsam, kesinlikle o 1 saatlik kısa şekerlemeyi yapardım. Kısa bir uyku, beyninin bilgileri pekiştirmesine ve daha verimli çalışmasına yardımcı olur. Alarmını kurup, uyanmak için telefonunu yatağından biraz uzağa koyarak garantiye alabilirsin. Kahveye gelince, bünyen alışkın olduğu için çok fayda görmeyebilirsin. Ancak denemek istersen, espresso veya koyu kavrulmuş filtre kahve gibi yoğun kafeinli seçenekler tercih edilebilir. En önemlisi kendini dinlemen ve iyi hissetmen. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋