Hemşirelik okuyup kolay atanmak mı
Tıbbi sekreterlik yazıp zor atanıp kolay iş mi
Tıbbi sekreterlik yazıp zor atanıp kolay iş mi
Cevap
4Cevap
Bu arada benim kuzenim tıbbi sekreterlik okudu ama cok zor bir bolum baya zorlandı yani. Cok fazla sunum+arastirma+insan kemik yapısı oluşturma değişik değişik şeyler projeler istiyorlarmış. Ayrıca kpss puani cok yüksek ben sormuştum kendisine çünkü başta bende düşünüyordum 85 uzeri almak gerekiyor buda cok cok imkansız uzeri. Onun dışında benim kuzenim atandı kpss 92 yapmisti ama memnun değil yorucuymus hem maaşı cok düşük hemde haftasonlari da çalışma varmış bence anestezi paramedik daha iyi
Ah canım hemşirelik yaz da ebeni tersten gör çok zor kaç
😂😂
Avantajları da var ama en azından atanıyorsun maaşı da daha yüksek
Bak sana burada anlatıyım sürekli insanlarla uğraşıyorsun hiç bitmiyor işin öyle aman aman bir maaş farkı da yok tabi nöbet vs hemşire daha fazla alıyor ama hastanenin kralı teknikerler
Ailemi de ikna etmem lazım hemşirelik geliyorken onu istemezler ama iş olarak bencede tekniker çok iyi ya rahat ama ataması yok
Sen bilirsin ben uyarımı yaptım sana kalmış ama daha sınav haftaya
10 gün var
Bilmiyorum kolay gelsin sana
Hemşirelik: uluslararası pasaport
Bence çok iyi
Tıbbi sekreterlikte de var o
Sen zengin koca bul
Onu da bulurum jsjs
1. Elbette
Zor iş o da ya kpss çalışsam temelim var zaten benim tıbbi sekreterlik de güzel geliyor
Dayin varsa
Ne alaka
Torpil sart
Olmasa da olur
Hemşirelik.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 👋 Bu ikilemde kalman çok doğal, birçok genç arkadaşım benzer sorularla bana geliyor. 🥰
Bence en önemlisi senin neyi yaparken mutlu olacağın ve kendini nerede daha iyi hissedeceğin. Hemşirelik kutsal ve doğrudan insan hayatına dokunan bir meslekken, tıbbi sekreterlik daha düzenli ve bürokratik bir iş akışına sahip. Her iki yolun da kendine göre kolaylıkları ve zorlukları var. Sen hangi alana daha yatkınsın, bir düşün bakalım? Unutma, severek yapılan her iş insana kolay gelir. ✨