Bu hepsini ezer yavrum :D
https://i.hizliresim.com/YklG4D.jpg
https://i.hizliresim.com/21k0jO.jpg
https://i.hizliresim.com/VaLJER.jpg
sakallı ama idare et sjsj03 Yorumla
Soran+1 yılHayır ezemez sakalı sıçmık gibi duruyor dfgf
Soran+1 yılErkeği mi kıskancam?
En İyi Cevaplar
Blue Smith daha bir çekici geldi knki 😉 Özellikle saçlarına bayıldım.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen kanki
+1 yılwww.google.com.tr/search ikisi de bir Ben değil :/ ama gösterdiklerinden ilki diyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBen iyi de sakallı sevmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yıllan soraaan su at üstüme yanıyoom :o ♥
seçim yapamayacağım mazur görünüz :P13 Yorumla
Soran+1 yılHahahh kanki sakin :*
Cevap sahibi+1 yılEİG için sağol kanka 🙋🏼
Bu iki erkek evlensinn 😍
Soran+1 yılHaha birbiriyle mi kanki :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Moda & Stil konusunda 405 cevap paylaştı. Çok pis kıskandım o masonı. Şu saç olayını halledeym eski gücüne kavuşsun 5-6 kiloda vereyim oooh piyasayı süpürücem kahkahkahahah
O değilde mason ın kız versiyonu varsa talibim. Bu arada sen çok zevklisin.11 Yorumla
Soran+1 yılSağol zevkliyimdir.
Mason açık ara önde. ve buuu
img-1.onedio.com/.../53a822a022ce5c5940dc5c21.jpg15 Yorumla
Soran+1 yılO adam da nasıl suçluysa gerçekten taş gibi sfdgfd
Soran+1 yılDoğru dfha kalbimizi çaldı adam daha ne olsun sdjfgadshf
Soran+1 yılHahahha
- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılkumrallar çekici geliyor
sarışın diyorsam pbs.twimg.com/.../hdnRjEpY.jpeg11 Yorumla
Soran+1 yılKumral-sarışın iyidir. Bir de mavi gözü varsa dadından yenmez.
+1 yılkim bilmiyorum ama bu.
cf.kizlarsoruyor.com/.../...-a195-9d68ab95aef2.jpg11 Yorumla
Soran+1 yılChristopher Mason. Taş gibi aynen
+1 yılAşağıdaki iyi ama üsttekide iyi karar veremedim ikiside iyii ama aşağıdaki daha iyi
15 Yorumla
Soran+1 yılHahah karar verilemiyor aynen
- +1 yıl
Şu sarışınlar nerdeyse ara sıra sokağa çıksınlar valla içimiz karardı herkes esmer :D
Soran+1 yılHahahha aynen ya benim gibi kızlar da varmış çok rahatladım. :D Bu kezbanlar da esmer göre göre kıyamam esmerleri seviyoruz demeye başladılar jdfhg sarışın-kumral + mavi gözlü erkekler iyidir candır onları koruyalım sevelim soyları az malum :D
- +1 yıl
Ben sevmiyorum hiç valla beyaz tenli kumral insanlar daha hoşuma gidiyor mavi göz olmasada olur:D
Soran+1 yılAynen ben de öyle :D ben de sarışın bir kızım ama sarışın ekrek istiyorum diyolar ya sarışın kızlar esmer seviyo diye yok öyle bir şey sarışın kız arkadaşlarım var onlar da sarışın erkek seviyor genelde
christopher mason ı daha çok beğendim. ama sarışın sevmem ben pek :)
13 Yorumla
Soran+1 yılSarışın iyidir ben de esmer sevmem
Soran+1 yıldgfg
+1 yılBlue smith saclari kumral veya siyah olsa daha guzel olur
13 Yorumla
Soran+1 yılGerçekte kumral zaten saçı boyalı onun bence yakışmış saçı
- +1 yıl
Olabilir. Sen zevkli birisin. Oyle diyorsan dogrudur 😀
Soran+1 yılsağolasın
Christopher Mason. Kıskançlık yapmam için hiçbir neden yok kendimi ikisinden de yakısıklı görüyorum :D
122 Yorumla
Soran+1 yılYanlış görüyosun hacı o kadar da abartma tamam ego da bu kadar ego fazla
- +1 yıl
Zümrüt mavisi gözlerim var daha Turkiye'de kimsede görmedim profesyonel kamera ile fotograf cekinirsem yüz hatlarım cok daha belirgin olur o zaman anlarsın. Tabi bana kalırsa siyah saç mavi gözlü erkekler cok daha iyi https://www.hizliresimyukle.com/image/uZ0 bunun gibi.
Soran+1 yılBana göre değil. Bu arada her mavi gözlü olan yakışıklı olmuyor hatırlatayım önemli olan yüz hatları ve renklerin uyumu
- +1 yıl
Ahahah profile baktim degilsin 😂 mavi göz var diye kendini bisey sanma her renkli göz olanda; güzel degildir ;)
Soran+1 yıl@thugmerveee Hahahh çak bacım
- +1 yıl
https://www.hizliresimyukle.com/image/uZb https://www.hizliresimyukle.com/image/uZc Bu iki fotografımda yüz hatlarım daha belirgin. Elmacık kemiklerimde cene kaslarımda ikisinden cok daha belirgin yüzüm de gayet orantılı. Ayrıca profesyonel kamera ile cekinmedim. Thugmerve sen niye atlıyorsun a. ptal gibi ben soruyu soran melekle konusuyorum :D
- +1 yıl
Hahaha 😁 öyle ama çok sinir oluyom böyle kendini begenmis kisilere sadece bir renkli gozleri var diye
Soran+1 yılMelek mi fdjg
Soran+1 yılKendinden daha yakışıklı erkekler hangileri çok merak ettim dfgfd
- +1 yıl
Kendini begen tamam bisey demiyoz; bizim sadece dedigimiz onlardan daha yakisikli olmadigin çünkü sen 1 kere hiç yakisikli bile degilsin normalsin yani 😉
- +1 yıl
https://www.hizliresimyukle.com/image/uZ7 https://www.hizliresimyukle.com/image/uZ9 https://www.hizliresimyukle.com/image/uZC https://www.hizliresimyukle.com/image/uZF Birkaçı bunlar ve daha binlercesi var.
- +1 yıl
@thugmerveee Ben erkek halimle bile senden güzelim bir de kız olacaksın kara kuru bir şeysin, beni yakısıklı bulan yüzlerce kızın yorumunu atarım sana bu siteden. Sırf kendimi beğendiğimi söyledim diye bana sinirlenip karşıt yorum yapıyorsun başka bir amacın yok, mütevazi davransam sataşmazdın bile :D
- +1 yıl
Oyy oyy aglama bebek hahahah nasilda alindi😂😂😂 ben erkek halime senden güzelim diyor ahahah tipe bak ya ahahha hiç gulesim yoktu ahahah sundaki ozguvene bak😂😂😂
- +1 yıl
@thugmerveee Bu kadar çok smile simgesi koyduguna göre gerçekten sinirlenmişsin demektir :D Hayır yani insan gibi gelip düşüncelerini söylesen düzgünce fikir alışverişi yapacağız. Yakın arkadaşın, kardeşin kendini beğendiğini söylese onlara destek cıkarsın böyle sataşmazsın ama. Tanımadıgın birisi olunca hemen hırs yap neden böyle delirdiğini anlamadım gerçekten :D
- +1 yıl
Yav nediyon sen be ahahha senin ordaki özguvenine güluyom o tipinle😂
Benim sinirlendigim sadece senin gibi acik renkli göz var diye kendilerini güzel sanan kisiler çünkü herkes güzel degil acik rengi var diye ;) - +1 yıl
@thugmerveee Bu kadar çok beğenen varsa yakışıklıyım demektir sana dediğim gibi yüzlerce beğeni mesajı atarım sen bana bir tane bile atamazsın o derece çirkinsin. Yüz hatlarım gayet belirgin bak yukarda 2 tane fotograf attım, tek bildiğin kıskançlık yapmak başka bir şey değil. O sıfatsız suratınla ayna karşısında ağlamaya devam et :D
- +1 yıl
Ahaahh yaaa sabirrrr 😂😂 la sen kimsin ki benimle kendini kiyasliyorsun tipsiz benim pesimde senden bin Kat daha çok kisi var merak etme istersem de ispatlarim ama böyle senin gibi cocuksa seylerle ugrasmam ahahah la senin neyine kiskaniyim ahahah ben disarda bir sacimi havaya atiyim bir gülusumu gosteriyim butun gozler bana donuyor sen beni hiç merak etme tipsiz 😁 kendini; kendin gibi olanlarla kiyasla buraya da yazma angeliciouss sun sinirine gidiyor bak
- +1 yıl
@thugmerveee Turk erkeklerinin ne kadar abaza oldugunu bilmiyor musun, eşşeğe, bidona, köpeğe tecavüz edenler senin gibi kezbanları sadece cinsel ilişki için kullanır beğendikleri için birlikte olmaz. Bana seni beğendiğini söyleyen bir tane yakışıklı erkek yorumu göster o zaman, gösteremezsin. :D Senin şu yazdıklarına burada kimse inanmaz, herkes kimin çirkin kimin güzel olduğunun bilincinde. Bence artık çirkin olduğunu kabul edip insanlara sataşmayı bırak ve kendinle barışık yok.
- +1 yıl
Ahahah türk erkekleri bahsettimi kim dedi ahahah türkiyede yasamiyorum ki ahah😂 oglum illa ispat falan istiyorsan gel sayfama bak haaa bu da yetmezse gel yanima kendin görürsün ahaha tipisiz ya 😂
- +1 yıl
Hee hee tabi tabi 😂
Mason Hands to myself klibinde oynamıştı ve yakışkılı birisi :D
10 YorumlaAy Selena'nın klibinde bayıldım bu adama ya. Christopher mason 👍🏻
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunlar ne be hepsi iğrenç😃 bir alperen duymaz bir tolga saritas fotoğrafo koysaydin ya 😃
07 Yorumla
Soran+1 yılHacı o iğrenç diyen ağzından çıkan lafı sen işitiyo musun? iğrenç dersen çarpılırsın ayrıca tolga iğrenç asıl şişko suratlı dfgadf
- +1 yıl
Yamam kanks iyi diyelim bunlarda iyi olsun😃 Yook yook Tolga saritas harbiden bir sarıtaş yani adam soyadinin hakkini veriyor 😃 cok sevimli
Soran+1 yılYok be cidden şişman suratlı o ben beğenmiyom adjhfad alperen iyi gibi
- +1 yıl
Soran+1 yılAynen şişman ya yanaklara bak tombik fdgdf erkek yüzü bence kemikli ince uzun olmalı
www.fragman-tv.com/photo/haber/tolgasaritas.jpg- +1 yıl
Yaa deme oyle cok tatli cok güzel bir fotosunu atmissin 😃😊 Bilmem anlamam oyle kemikli yuz felan 😃
+1 yılYüz hatları çok iyi benjm içinde yuz hatları ilk sıradadır
10 Yorumla
+1 yılKısa saçlı olsaydı kesinlikle alttaki.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Christopher Mason ne öyle ya
dehşet birşey😍😍11 Yorumla
Soran+1 yılayneen
Mason daha yakışıklı bence.
114 Yorumla
Soran+1 yılAynen kanki
Soran+1 yılSor bence
- +1 yıl
www.google.com.tr/search tanıyor musun Gabriel Clark ismi. Soracaktım ama malum tepkiler anlarsınya.
Soran+1 yılBoşver tepkileri sor sen korkma. Gabriel i tabiki tanıyorum :D
Soran+1 yılAynen ben de biseksüel diye biliyorum valla baya baya tanıyorum kanki :D yeni gelenleri falna da
Soran+1 yılNormal kanki onlar erkekler için yapılıyo kadınlar için gay p*rnosu uygun
Soran+1 yılBakma oralara boşver bakma kanka benim de senin gibi canım sıkılıyodu artık sallamıyorum bile çünkü bu cahilleri ciddiye almıcaksın gerçekten
Soran+1 yılAynen insanlarla ondan dolayı iletişim kurasım gelmiyor
Lucky daha bir karizmatik sanki :D
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen kanki
Çok abatmak gibi olmasın ama Christopher Mason benim beyaz halim sadece :)
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok abartmışsın alakan yok
Soran+1 yılHer saçı uzun olan mason olmuyor
Soran+1 yılSayayım mı? Sen istedin sonradan alınıp ağlama da başıma
Yüzün yuvarlak
Burnun büyük
Dudakların biçimsiz çenen keskin değil
Ama christopher mason bunların tam tersi. Lütfen artık kendinizi bir şey sanmayın ya lütfen
Soran+1 yılHe ok
Soran+1 yılAynen ergenim hadi işine
Soran+1 yıl21 yaşında yazıyo mk sanki büyüksün havalara gel jdfhgsdf bence 21 falan değilsin görünce seni 40 sandım dgfd
+1 yılrihannanın dayak yediği adriana limanın alddatıldığı bu dünyada seni harcarlar hatçee diiyesim geldi :D adam yakışıklı hakkını yiyemem
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet yakışıklı da sadece birincisini deseydin alakasız görüşten şikayet edecektim.
- +1 yıl
sıkıntı yok kardeş sileriz :D
- Moda & Stil konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılüsttekilerin erkek olduğuna eminmisin, çok feninemler.
01 Yorumla
Soran+1 yılSanane kız gibi güzeller işte sanane?
+1 yılChristopher Mason 😍😍 Ve de david beckham 😚😚😚
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
ikincisi 😂 son fotografta hoş değil ama daha erkeksi 😌😂
00 Yorumla
+1 yılİkiside cok tatliiiii
11 Yorumla
Soran+1 yılaynn
+1 yılChristopher Mason bence
3de sağlam yakışıklı13 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama 3. sü lucky blue smith in fotosu
- +1 yıl
dur tamam ben yanlış anladım fotoları Lucky Blue Smith ozaman
farklı zannetim bir fotoyu ondan şeyettim :D
Soran+1 yılAynen şimdi doğru oldu :D
+1 yılChristopher Mason çok tatlııı 😍😍😍
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen :D
+1 yılChristopher tabi; oburu daha çocuk 😁
111 Yorumla
Soran+1 yılOlsun
Soran+1 yılSen de 20 yaşındasın çocuksun ki ben de öyle
- +1 yıl
O ama 18 falan
Soran+1 yılSanki arada çok var. Ya var ya şu hemcinslerim olarak kendinizi bu kadar büyük görmeyin
- +1 yıl
Hahah bisey mi dedik simdi bana göre benden 2 yas küçük olana baska gözle bakarim 😊
Soran+1 yılTe allahım ya.30 yaşındaki herifin 18 yaşındaki kıza başka gözle bakmasına ne diyorsun o zaman?
- +1 yıl
Sen niye bukadar patliyorsunki 😂😂 ben asadakini daha çok begeniyorum íste!
Soran+1 yılOkay hacı ! jdahgdf
Soran+1 yılÇünkü 30 yaşındaki herifin benle uğraşmasını isteöiyroum
- +1 yıl
Ben istiyorum ondan🙈😂
Soran+1 yılHerkese bir christopher nasip olsun dfgfg
+1 yılilki fenaymış eriyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılAyneen
Lucky ama siyah sac super olur :-)
17 Yorumla
Soran+1 yılYok bence boyle iyi :D
Soran+1 yılTek başına ses tonu yetmez ama :)
Soran+1 yılÖnce yüz hatları, sonra vücut, sonra kıyafet, sonra ses tonu falan bana göre
Soran+1 yılTam mı yarım mı? :D
+1 yılLucky Blue Smith elemanın saçları çok güzel
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen boya ama gerçekte kumral saçları ama çok yakışmıuş
+1 yılLucy. Saclsri iyimis 😮
16 Yorumla
Soran+1 yılBoyalı saçları çok yakıştırıyorum ama ben sen de boyat aşkım adjkfh
- +1 yıl
Boyatcamda canm ben acik kumral dusunuyorm
- +1 yıl
Onun altindakinadam gbi
Soran+1 yılAşkım o açık kumral-sarı gibi
- +1 yıl
Aynn onu yapıcam
Mal gbinolmssak :ad
Soran+1 yılOlmazsın asdf yakışır bnece
Beyaz saç+ mavi lens
Bende artık bir luckyim 😂112 Yorumla
Soran+1 yılSanmam yüz hatları lazım onun için dfgh
Soran+1 yılfdsgfdg te allahım ya tuhaf insansın ama iyi yönde
Soran+1 yılYok iyi yönde dedim hacı sdjfhsd bir kaç yorumunu daha okudum sempatik bir tipsin farklısın da muhtemelen sen beni sevmezsin sfgs
Soran+1 yılBeni sevmezler burda dobra ve dürüst olduğum için ajsdfh hani tak tak lafları çakıyorum onlara bunlar da alınıyor ağlıyor ondan sevmezler beni çok da umrumda onun için dedim sen de sevmezsin beni diye hahah ne bileyim yorum işte gördüm galiba tebessüm ettirdiğin yorumlar oldu
Soran+1 yılDemek ki çoğu kişi zayıf çünkü engelli listemde 260 kişi var
Soran+1 yılHahah salla ya
1 diyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
ibrahim tatlıses
12 Yorumla
Soran+1 yılO da yakışıklı beğeniyorum dfgfdg hacı naptın sen
Üçüncü
11 Yorumla
Soran+1 yılÜçüncü foto mu
+1 yılAdama laf yok usta
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen :D
- Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılen sonuncusu kanka
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Erkekmi bunlar ben benzetemedim😊
11 Yorumla
Soran+1 yılKıskançlıktan olabilir amca çirkinsin :)
- Moda & Stil konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılIkisi de tipim degil ayni derecedeler o yuzden
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. Christopher Mason
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılÜstteki iyimis
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılne biçim tipler bunlar
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen 36-45 yaş arası herifin kıskançlıklarına bak te allahım ya bu türkiyediki erkekler ne zaman olgunlaşacak?
+1 yılTabikide Lucky
11 Yorumla
Soran+1 yılevet
Christopher Mason
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Tabiki Lucky
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen kanka
+1 yılHepsi sarışın 😊
03 Yorumla
Soran+1 yılEe sonuç?
- +1 yıl
Sarışınları beğenmem.. en yakışıklısı senin olsun ne diyeyim ☺
Soran+1 yılAynen hacı sarışınlar da seni beğenmez fdhgh
+1 yılkiz gibi erkek :D
01 Yorumla
Soran+1 yılEe?
+1 yılKız gibi bunlar 😂😊
04 Yorumla
Soran+1 yılKız gibi güzel işte. Orangutan olmasın
- +1 yıl
⚡️alttaki selenanın klibinde oynuyo ordan biliyorum üsttekini ilk defa gördüm sarışın erkekler daha güzel görünüyo gözüme😂😊
Soran+1 yılBenim de aynı işte :D Sarışın-kumral ekrek candır, esmerler kirli gibi içimi karartıyo :D
- +1 yıl
Hiç deme ya 😂
Moda & Stil konusunda 12,2b cevap paylaştı. Hiç Biri :D
03 Yorumla
Soran+1 yılKıskanç
berbat...
01 Yorumla
Soran+1 yılKezzy fdgf
Bence hiçbiri değil
01 Yorumla
Soran+1 yılHe ok he he kezzy
Detaylı bilgi