Güncellemeler
1 yıl
Arkdslrrr oy verinnn
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bence tip olarak 2 side birbirinden daha iyi dğeil. Karakter ve yaşam stillerine göre ikisi de olabilirdi diye düşünüyorum. İlla birini söyle derseniz de 1... Minicik bir farkla...
Fark ne
Bakış diyebilirim. Daha bi sıcakmış hissiyatı veriyor. Ama tabi bu fotoğrafları karşılaştırdığımızda böyle...
Güzellik olarak sordum
Güzellik olarak söyledim bende...
2aide birbirinden iyi değil dedin
2side
Materyal bir şeyler istiyorsun sanırım. 2 numaranın daha ço kalıcısı olur. Çünkü beyaz ten hafif çekik badem göz, güzel bir ten, ama 1. fotoğraftaki kızın hem bakışları hem de yüz şekli vucut tipi daha çekici geliyor...
2 si birbirinden daha iyi dğeil dedim. Yani güzellik olarak benim için aynı klasman o anlamda. Bu daha güzel şu daha güzel diyemem. İkisi de çirkin değil. Ama 1 i 2 den --- 2 yi ise 1 den ayırt edecek baskın bir özellik yok anlamında söyledim...
Güzellik göreceli ya. İlkinin de gözü Badem. Yani güzellik olarak 2 mi diyosun
Genel olarak soruyorum zaten
Güzellik olarak 1 diyorum.
Burcun ikizler mi
2nin alıcısı daha cok olur dedin. 🤨🤨🤨🤨
İnsanların genel güzellik algısı o yönde bu yüzden söyledim. Benim güzellik algımı bütün oluşturur dolayısıyla 1... Bakış, karakter, güzellik, giyim tarzı, makyaj tarzı bunların hepsini bütünleyerek bakıyorum olaya...
Türkiyenin güzellik algisi cekik göz mü
beyaz ten ve zayıf hatunlara bayılırlar bizimkiler :) o Göz çekik değil badem zaten de makyajla neyin öyle evriltilmiş... Ayrıca çekik göz severler. Hele biraz da anime kızı süsü verirsen miss. Bizde böyle ben mi yalnış biliyorum?
Hayir cekik o ama hafif. 1. kızın gözleri badem. bilmemm güzellik göreceli. Sözde zayıf seviyor herkeste öyle mi tartisilir o zaman öyleyse neden 1 dedin
Ama dedim ya, dur şimdi olcak belki de, https://hizliresim.com/ewxgtei benim güzellik anlayışım böyle. Dolayısıyla göz bakış duruş her şey benim için önemli. 1 daha çok andırıyor belki de bu yüzden. Ve tekrar söylüyorum benim için sadece yüz güzelliği değil (yüz güzelliği olacak ki 1 de 2 de güzel) ama bir bütün olarak ele alıyorum. Giyim kuşam duruş bakış vs...
sevgilin mi. Yani andiriyor biraz 1.
Evet :) belki de bu yüzden ben 1 dedim...
Olabilirr beyaz ten disinda biraz benziyor sanki
Bu
Aklim beynim kalbim herseyim 1 dio
Ama cevabim 2
Neden bilmiyorum ama onu secmeliymisim gibi hissettiriyor
bir mükemmel
Nedenn
Güzellik olarak daha cezbedici 2. de yüz olarak güzel ama saç şekli hoş durmuyor.
Yüzümü daha güzel
1 iyi 2 de iyi ikisi daha güzel 2 diyorum
İkinizde çocuksunuz 24 yaşından sonra belli olur
Yaş kaç ki
18
Hmm minik gibi
Seksi olan işte
Yani
Efektli olan diğeri seksi olmamiş.
Genelde nasil çekilirsin bilmiyorum ama
Mükemmel biseysin sen..
Hangisi