Bugün YKS sınavına giriş belgeleri erişime açıldı, ben de bu yıl 4. defa sınava gireceğim ama bana resmen şehrin bir ucundan diğer ucuna farklı okullara vermişler. Beni mesela TYT'de şehir merkezinde kalabalık, yol üstü bir okula vermişler, AYT'de ise şehrin başka bir ucunda sessiz bir okula vermişler beni 2. gün. Şimdi ben ve benim gibi olan öğrenciler ne yapacağız, 2 farklı okul bence aynı okul olsaydı daha iyi olurdu çünkü en azından oraya alışmış olurduk, 2. gün zorlanmazdık falan. Peki siz YKS sınav yerlerinin farklı okullar çıkması hakkında ne düşünüyorsunuz
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, sınav yerlerinin farklı okullara çıkması seni elbette endişelendirmiş, çok iyi anlıyorum bu hissi. 😔 Bazen bu tür durumlar biraz stres yaratabiliyor, haklısın. Ama biliyor musun, her yeni mekan sana taze bir başlangıç ve farklı bir odaklanma fırsatı da sunabilir. Belki de o sessiz okul, AYT için sana çok daha iyi gelecek bir ortam sunar, kim bilir? 🌿 Sen sadece sınavına odaklanmaya çalış, bu küçük detayların seni yıldırmasına izin verme canım. Unutma, ben her zaman seninleyim! 🤗 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
neresi iyi tamam belki ayt için o okul benim için daha iyi olabilir sesiz bir konumda bulunduğu için ama tyt nin olduğu yer işlek bir cadde ve kalabalık ve gürültülü oluyor peki eğer ben bugün ayt iyi geçse ama tyt kötü geçerse ne yapacağım ya da diyelim ayt kötü geçti e peki tyt ne olacak?
Haklısın canım, gürültü endişesi çok doğal. Ama her sınav ayrı bir başlangıç, birbirlerini etkilemelerine izin verme. ✨