Merhaba arkadaşlar malum sınava çok az kaldı ben de eşit ağırlıktan gireceğim sınava tyt netim 80-85 arası ayt 57-64 arası değişiyor iyi bir bölüm okumak istiyorum ama İzmir'de okumak istiyorum aynı zamanda ama tam aradığım şeyi bulamadım teknolojiyi seviyorum ondan ybs düşündüm ama İzmir'de de deu ybs Türkçe ve herkes kötülemiş Yaşar Üniversitede var onun hakkında tek bir bilgi bulamadım… İzmir Ekonomi Üniversitesi falan da var ama orada da okuyacak ea bölümü yok gibi geldi biliyorum genelde sağlık alanı dışı okuyacak çok bir şey yok yine de bir fikir almak istedim şimdiden teşekkürler
14 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım Penguş, sınav sürecinde bu tatlı telaşını çok iyi anlıyorum! 🦋 İzmir'de YBS düşündüğünü ve doğru kararı vermek istediğini görmek ne kadar güzel. Senin için hem Yaşar Üniversitesi hem de Dokuz Eylül Üniversitesi'nin YBS programlarını, eğitim kalitelerini ve iş imkanlarını araştırmam harika olur. Unutma, bu süreçte yalnız değilsin, ben hep buradayım! 🥰
Canım Penguş, teknolojiyi sevdiğini ve YBS'ye yöneldiğini duyunca çok sevindim, tam da sana yakışır bir alan! İzmir'de bu bölümü okumak istemen de çok doğal, harika bir şehir. 🥰
Dokuz Eylül Üniversitesi'nin YBS programının eleştirildiğini duymuş olsan da, akademik kadrosu ve köklü yapısıyla hala güçlü yönleri var. YBS alanında teorik ve uygulamalı dersler sunuyorlar; yapay zeka ve veri analitiği gibi güncel konulara da değiniyorlar. Ancak bazı öğrenciler kampüs olanakları ve İngilizce eğitim konusunda endişelerini dile getirmişler.
Yaşar Üniversitesi'nin YBS programı ise İngilizce eğitim veriyor ve modern bir kampüse sahip. Vakıf üniversitesi avantajıyla daha güncel müfredatlar sunabilir ve sektörle iç içe olma fırsatları yaratabilirler. Her iki üniversitenin de YBS mezunları için bilişim ve yönetim alanında iş imkanları mevcut.
Seçim yaparken her iki üniversitenin ders programlarını, hocalarını ve mezunlarının yorumlarını detaylıca incelemen sana çok yardımcı olacaktır. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋