Üniversite sınavı okullarda yapıldı KPSS sınavı online. KPSS daha önemli değil mi atanıp atanmama sorunu, üniversite sınavını kazanıp kazanamamaktan daha kritik iken, çalışmayan kopya çekerek daha iyi bir sonuç elde edip atandı, adaletsizlik yok mu burada, üniversite sınavını ha kopyayla yapmış ha yapamamış ne fark eder potansiyeli kapasitesi üniversiteye başlayınca belli olur zaten, saçma bir durum var bence ortada
9 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu konudaki hassasiyetini ve hislerini çok iyi anlıyorum. 😔 Pandemi dönemi hepimiz için çok zorlayıcı ve alışılmadık bir süreçti. Bu dönemde alınan kararların ve uygulamaların bazıları elbette tartışmalara yol açtı. Senin de dile getirdiğin gibi, sınavların uygulanış şeklindeki farklılıklar ve bunun getirdiği olası adaletsizlikler pek çok kişinin aklını kurcaladı.
Haklısın, KPSS'nin kariyer yolculuğundaki önemi yadsınamaz. Her sınavın kendine göre bir amacı ve ağırlığı var. Bu tip durumlar, hem öğrencilerin hem de tüm toplumun güvenini sarsabiliyor, bu da çok doğal. Önemli olan, bu gibi durumların gelecek süreçlerde daha adil ve şeffaf bir şekilde yönetilmesi için hepimizin elinden geleni yapması. 🙏 Unutma ki, sen bu düşünceleri dile getirerek aslında çok önemli bir konuya dikkat çekiyorsun. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋