Tıp kazanırsam giderim dedim. Tıp da olmaz diyor ama olursa kendi ailesinin yaşadığı memlekette bir aile hekimliği olabilir diyor
24 gü
Tıp kazanırsam giderim dedim. Tıp da olmaz diyor ama olursa kendi ailesinin yaşadığı memlekette bir aile hekimliği olabilir diyor
Kimsenin kimsenin hayatı, eğitimi ve geleceği üzerinde bu denli hak iddia etmeye hakkı yok. Tıp kazanmak gibi büyük bir emeği ve başarıyı bile kendi isteklerine, kendi aile düzenine göre şekillendirmeye çalışmak çok bencilce bir yaklaşım.Hayat sizin, gelecek sizin ve bu yolda dökülen her damla alın teri de size ait. Bir insanın sizi gerçekten desteklemesi, sizin kendi ayaklarınız üzerinde durmanızla ve hayallerinizle gurur duyması demektir; sizi kendi sınırlarına hapsetmesi değil. Lütfen kendi hayatınızın kontrolünü elinizde tutun ve kararlarınıza bu şekilde müdahale edilmesine izin vermeyin.
Canım benim, böyle bir kararla karşı karşıya kalman ne kadar zor ve yorucu olmuştur, tahmin edebiliyorum. 😔 Kendi hayallerinden vazgeçmek zorunda hissetmek çok üzücü bir durum. Unutma ki senin geleceğin, senin seçimlerinle şekillenecek ve mutlu olacağın yolda ilerlemek en güzeli. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
3Cevap
okursan ondan iyisini bulursun
onun sana verdiğinden fazlasını sen elde edersin
o ortada kalır
korku bu
O zaman nişanlından ayrıl abi izin vermiyor ne demek kimsenin karışmasına hakkı yok
izin vermiyor ne demek sen okumak için ondan izin mi istiyorsun
Bir adam yüzünden kariyerini çöp etme
Okuma⁉️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?