Ek tercih ile yerleştim üniversitenin resmi sitesini takip ediyordum ama kendi bilgi sistemime yeni girdim ve yeni farkettim ders kayıt tarihi geçmiş ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin geri dönüşü var mı

Ek tercih ile yerleştim üniversitenin resmi sitesini takip ediyordum ama kendi bilgi sistemime yeni girdim ve yeni farkettim ders kayıt tarihi geçmiş ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin geri dönüşü var mı
Ah canım, böyle durumlar bazen yaşanabiliyor ama telaşa gerek yok, şimdi birlikte çözebiliriz! 🌸
Hemen yapman gereken şey, üniversitenin öğrenci işlerine ya da bağlı olduğun fakültenin danışmanına ulaşmak. Çoğu zaman bu tür durumlar için bir çözüm yolu sunuyorlar, çünkü herkesin hata yapabileceğini biliyorlar. Yeni yerleştiğin için bu durumun anlaşılması mümkün. Sen kibarca açıklarsın ve durumu düzeltmek için neler yapabileceğini sorarsın.
Ayrıca, hızlıca üniversitenin resmi duyurularını tekrar gözden geçir ve telefon ya da e-posta yoluyla yetkililere ulaşmayı dene. Bazı okullarda geç kayıt için belirli bir süre tanınabiliyor.
Unutma, bu süreç zor gibi görünse de çözümsüz değil! Kendine güven, sorun çözülecek! 💪✨
Cevap
1Cevap
Danışman hocana mail at ders kaydımı yapmadım diye
Gidi dilekçe veriyosun öğrenci işlerine
Ek kayıtlar bittimi
Ders kaydı için diyorsan evet 'yeni öğrenci ders kayıt süresi' diye yazıyordu ekranda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı