Tyt ye gireceğim 1 aya kadar Türkçeye tarihe çalışsam yine bir yer tutturabilir miyim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
tyt netin kaç ve hangi bölümden girmeyi düşünüyorsun hedefin var mı
İlk kez gireceğim okul öncesi öğretmenlik olabilir ama tutmaz puanım sanırım
hiç deneme çözmedin mi ne yapacaksan yap önce bi tane tyt denemesi çöz yoksa yolunu belirleyemezsin son aylarda okul öncesi eğer temelin yoksa baya zor olabilir ama günlük 7 8 saat çalışırım dersen belki bir ihtimal olabilir ama bu yine senin temeline ve azmine bakıyor tyt için 50 net civarı yapsan yeter zaten o civarlardaysan deneme çözmeye devam et tyt çalışma çok fazla direkt ayt başla ve kalan süreyi ayt ile geçir belirleyicin o olur tyt netlerin 40 civarıysa biraz tyt bakman gerekebilir daha altıysa tyt çalışmalısın türkçe netlerin konusunda şu an dilbilgisi çalışman saçma olabilir onun yerine paragrafa odaklanıp netlerini arttırmaya çalış sosyal için de alan denemesi çöz 15 civarı gelirse sosyal yerine fen derslerinden en kolay hangisi geliyorsa onlardan birine çalış matematik yerine fen çalışmak daha mantıklı çünkü fen her sene basit soruluyor 5 6 net dahi olsa netlerini yükseltir ama 40 netin altındaysan cidden işin bi tık zor diğer ihtimal 50 civarı geliyorsa netlerin direkt ayt ye geç türkçenin matematiğinden edebiyata başla ve baya hızlı ilerlemelisin yoksa o da yetişmez ama hergün hatrısayılır bir vaktini ayırırsan edebiaytı yetiştirebilirsin sosyal tarafında ise tyt coğrafya olmadan ayt coğrafya sıkıntıya giriyor ama mantığınla bazı soruları tutturabilirisn belki tarih için ise çalışmalısın tyt tarih yorum sorusu gelir ama ayt de tarih için hep bilgi soruyorlar mutlaka çalışman lazım bazıları din kültürü ve felsefeyi boşa atıyor ama onlar da net getiren dersler eğer coğrafya tarih sıkıntıya giriyorsa felsefe ve din kültürünü de boşlama din kültürü için belli başlı şeyleri bilsen yeter zaten otursan başına max 1 günde halledersin felsefe içinse benim hocam kanalında felsefe için videolar var hem tyt hem ayt için kısımlar olduğundan dolayı çok video var gözün korkmasın +
+o oynatma listesini ikiye böl ayt kısmına ayrı tyt kısmına ayrı çalışsan daha hızlı gidersin zaten ayt kısmı sosyoloji psikoloji ve mantık dinleyip geçsen bile yeter hızlıca hallolur mantığın bir kısmı zaten bu sene çıkmayacak deprem dolayısıyla ayt feslefe hızlı biter tyt içinse ufak notları alırsın o da yeterli olur ama bunlar pek fazla arttırmaz arttıracak bir kısım bulamıyorsan nerden tutsan kardır diyerek anlatıyorum
en kötü ihitmalle bu sene şansını denersin ama yine de çalış olmaz diyerek boşlama en kötü ihtimalle seneye yatırım yapmış olursun
hızlı yazacağım diye baya karışık yazmışım :/
Çok teşekkür ederim sağol baya detaylı anlatmışsın 🌸 evde test kitabım yok internette test çözeceğim bi site biliyor musun
internette mebin testlerini çözebilrisn ama farklı kaynaklar arıyorsan internet yerine telegram gruplarına bak orada hemen hemen her aradığın kaynağın pdflerini bulabiliyorsun
Alt yapın var mı
Yok açıktan okudum zaten
Niye bu kadar rahat davrandın ya ben de açıktan okudum 1 seneden fazladır sınava çalışıyorum hâlâ rahat değilim korkuyorum
Türkçe konularını 1 ayda yetiştiremezsin imkansız
Sinava girmeyi düşünmüyordum bu yıl bazı özel sebeplerden dolayı kendimi hazır hissetmedim ama yinede şansımı deneyim dedim ama çalışamadım maalesef hep biseyler oldu kaygı bozukluğu yaşadım vs yeni yeni kendime geliyorum
Anladım fakat 1 ay boyunca pek bir şey yapamazsın çok zor
Puan tutturamaz mıyım hicbiseye
Baraj kalktı ya belki kontenjanı dolmayan bir yer olabilir
İnşallah ya sen hangi bölümü düşünüyorsun ve dersi nerden çalıştın
Ben gastronomi veya iç mimarlık istiyorum kendim çalıştım ve internetten konu anlatım dinledim temel kavramlar testleri aldım o şekilde yani
Sadece Türkçe çalış bu arada hiç felsefe veya tarih çalışmana gerek yok okuduğunu anlaman iyiyse kolay yaparsın onlari
İnşallah istediğin bölümü tutturursun
İnşallah canım sende :)
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!