Ananesi ile aynı evde yaşayanlar nasıl anlaşıyorlar?

Arkadaşlar öncelikle merhaba beni anneannem büyüttü annem hasta babam ise yıllar önce bizle iletişimi kesti öncelikle anneannem ile aramızda manevi bir bağ yok yani şöyle küçüklüğümden belli asla anlaşamadım ama çevremdekiler seni büyüten o ona saygı duy Sevgi duy diye alttan almamı söylediler yıllarca uğramadığım zorbalık kalmadı 10 yaşlarında yaşıtlarım elbise giyerken anneannem bana k tişört bile giydirmezdi hep uzun kollu ile gezerdim ilk başta onun zamanında böyle olduğu için öyle olduğunu dusunuyordum ama sonrasinda kendiyle beni kıyasladığını fark ettim bunlar sizin için basit gözükebilir ama benim için çocukluğumu yaşayamamak berbat bir şey şu an 20 yaşındayım ama hala gençliğimi yaşayamıyorum öncelikle şu an ev işleri ve benzeri şeyleri yapamıyor ben küçükken o yapardı ama artık yaşlılık ona diyeceğim bir şey asla yok, bana bakmak zorunda da değil ama şu anki halimde yurtta büyümeyi tercih ederdim çünkü hala hiçbir şey yaşayabiliyor değilim, üniversiteliyim arkadaşlarıma karışıyor dışarı çıkmama karışıyor üniversiteye gittiğimde bile gezdiğimi sanıyor sürekli okuduğum halde gezmişim eğlenmişim ortam yapmışım gibi davranıyor ve baskı yapıyor büyüğüm olduğu için ses yapamıyorum evin işlerinide ben yaptığım için her yaptığım işe laf yapıyor ama sadece laf, en basitinden basit bir fırçayı bile nerede kullanacağıma karışıyor tuvaletteki fırçayı eve kullanıyor ben tartışıyorum iş yapmana gerek yok evi daha çok kirletiyorsun diye, O da sana mı soracağım 50 yıldır temizlik yapıyorum diyor ayrıca bana para verme konusu da yok parayı babam gönderiyor ama harcadığım paraya karışıyor en temel ihtiyaçlarımı bile karışıyor , yani çağ ayak uydurmuyor benim de geri gitmemi istiyor şu an yaptığım her şey gözüne batıyor kendini benimle kıyasladığını biliyorum çünkü ne zaman güzel bir elbise giysem çıkarmamı yakışmadığını fiziğimin uygun olmadığını söylüyor merak edenler için boyum 1.70 kilom 55 fizikle alakası yok. Bu tür baskılar özgüvenimin bayağı düşmesine neden oldu artık insanların gözüne bile bakarken çekinir oldum çevremde beni anlayan da yok aynı sorunu yaşayanların beni anlayacağını düşünüyorum siz nasıl anlaşabiliyorsunuz çünkü beni büyüttüğü için her ne kadar bana zorluk da olsa iyi anlaşmaya çalışıyorum ama bir türlü aksi gidiyor ne öneriyorsunuz

Ananesi ile aynı evde yaşayanlar nasıl anlaşıyorlar?