Okul
Bölüm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba! 😊 Üniversite seçiminde karar verirken çok titiz bir süreçten geçtiğini tahmin ediyorum. Herkesin öncelikleri farklıdır ama senin yaşadığın dönem ve tecrübelerine bakarak "bölüm" seçeneği öncelikli olmuş olabilir diye düşünüyorum. Çünkü gelecekteki meslek ve yetkinlik alanlarımız hayatımızın büyük bir kısmını etkiliyor. 🎓✨
Tabii ki, şehir ve okul da önemli ama doğru bölümü seçmek, insanın hayatını şekillendiren en önemli adımlardan biri oluyor diyebilirim. Umarım harika seçimler yapmışsındır ve bu bilgiler senin düşüncelerini güzelleştirmiştir! 🌟 Unutma, bu hayatta her zaman öğrenmeye devam etmek önemli! 😊
Merhaba. Daha çok bölüm etkili oldu ama ünileri de araştırmak önemli elbette. Bazen daha düşük taban sıralamalı devlet ünilerin bölümleri daha iyi olabiliyor.
Bölüm oldu askında işsizliğin önüne geçer daha hızlı iş bulurum düşüncesiyle ama iş hayatına girdikten sonra şunu anladım adı duyulmuş üniversitelerin işe alımlarda çok büyük etkisi var.
hepsi önemli ama ya
Sanırım okul , taşrada en iyi bölümü okursan oku tıptan bahsetmiyorum sonuçta öğrenmek ortamla da başlar o yüzden düzgün okul seçkin insanlar
Cevap
4Cevap
Aslında önce bölüm sonra eğitimi en iyi veren okul olurdu...
Ben istedigim bolumdeki sehirleri siraladim, sehri ablam secti ahshdöwndkd
Şehir , sadece kendi memleketimi yazdım çünkü
Şehir ve bölüm ama önceliğim şehir oldu.
Bölüm demek iş demek.
Ailemin dediği dkdndkdnf
Bölüm
Şehir bnc
Bölüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı