YKS2026 Sevincimi sizinle paylaşayım istedim 😇? ahmetcnkaplanx Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Moleküler biyoloji ve genetik bölümünü bitirdim ve yüksek lisans yerine farklı bir alanda kariyer yapmayı ve eğitime başlamayı istedim Neticede eğitimin yaşı yoktur ve bizim ömrümüz eğitim için uzun (umarım) 😂 şu an çok mutluyum 🥲✨ Güncellemeler9 ay Ahmet ismim beğenmediğim için üstünü çizdim :) Sevincimi sizinle paylaşayım istedim 😇? Cevapla Eğitim Soruları Sevgi Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Ahmet adamsın la bekle toplaşalım kutlamaya karıya gidelim 1 1 Yorumla ahmetcnkaplanx 9 ay Ahahhahs Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 9 ay TebriklerDarısı bana olsaydı ve olmadı 0 10 Yorumla ahmetcnkaplanx 9 ay Zeka sorunsalı Yorumla Cooldusunce 9 ay Anlamadim Yorumla ahmetcnkaplanx 9 ay Tamam Yorumla Cooldusunce 9 ay Cins misin Yorumla ahmetcnkaplanx 9 ay Kardeşim akşam akşam stres seviyeme müdahale etme bende sana hakaret etmeyeyim nasıl anlaşma Yorumla Cooldusunce 9 ay Kandil kandil bir şey demek istemiyorum dua et Yorumla ahmetcnkaplanx 9 ay tanrıya inanmıyorum ve beni tutacak bir neden yok o yüzden sen dua et Yorumla Cooldusunce 9 ay İnanmak inanmak sana göre banane beni ilgilendirmez bugün öyle diye dedim ben dua ediyorum zaten siz hak etmiyorsunuz Yorumla ahmetcnkaplanx 9 ay Gıcık olduğunu söylememe gerek yok değil mi Yorumla Cooldusunce 9 ay Sensin o ilk iki dediğinde engel Yorumla
Alyasımsıı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 9 ay Yaa tebrik ederiiim🧚🏻 başarılarının devamı olsun inşallah 0 1 Yorumla ahmetcnkaplanx 9 ay 😇🥰 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% 9 ay Tebrik ederim, başarılarının devamını diliyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Ne güzeeel, başarıların devam etsinRahmetli @kagannnn1 de yaşasaydı da paylaşsaydı bu sevincini 0 1 Yorumla ahmetcnkaplanx 9 ay Kağan kimdir? Ve neden vefat etti Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Lan haberin olsun tc ni görmek isteyen görür o karalamalat çok kolay kaldirilabiliyo 0 1 Yorumla ahmetcnkaplanx 9 ay :( Yorumla
denidenii Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Tebrikler, başarılar 1 1 Yorumla ahmetcnkaplanx 9 ay Teşekkürler Yorumla
mezarlıkk Takip Et Bilge Yaş: 19 , eic 100% 9 ay Doğruysa eğer tebrik ederim 0 4 Yorumla ahmetcnkaplanx 9 ay Anlamadım? Yorumla mezarlıkk 9 ay Gerçekten kazandıysan tebrik ederim diyorum Yorumla ahmetcnkaplanx 9 ay Sahte zaferle kimse içtenlikle mutlu olamaz Yorumla mezarlıkk 9 ay Doğru Yorumla
anaaanaaae Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 9 ay Çok güzel başarılarr 0 1 Yorumla ahmetcnkaplanx 9 ay 😇🥰 Yorumla
Abcccba1234 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Tebrikler 0 1 Yorumla ahmetcnkaplanx 9 ay Teşekkürler 🤩 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ahmet adamsın la bekle toplaşalım kutlamaya karıya gidelim
Ahahhahs
Tebrikler
Darısı bana olsaydı ve olmadı
Zeka sorunsalı
Anlamadim
Tamam
Cins misin
Kardeşim akşam akşam stres seviyeme müdahale etme bende sana hakaret etmeyeyim nasıl anlaşma
Kandil kandil bir şey demek istemiyorum dua et
tanrıya inanmıyorum ve beni tutacak bir neden yok o yüzden sen dua et
İnanmak inanmak sana göre banane beni ilgilendirmez bugün öyle diye dedim ben dua ediyorum zaten siz hak etmiyorsunuz
Gıcık olduğunu söylememe gerek yok değil mi
Sensin o ilk iki dediğinde engel
Yaa tebrik ederiiim🧚🏻 başarılarının devamı olsun inşallah
😇🥰
Tebrik ederim, başarılarının devamını diliyorum
Ne güzeeel, başarıların devam etsin
Rahmetli @kagannnn1 de yaşasaydı da paylaşsaydı bu sevincini
Kağan kimdir? Ve neden vefat etti
Lan haberin olsun tc ni görmek isteyen görür o karalamalat çok kolay kaldirilabiliyo
:(
Tebrikler, başarılar
Teşekkürler
Doğruysa eğer tebrik ederim
Anlamadım?
Gerçekten kazandıysan tebrik ederim diyorum
Sahte zaferle kimse içtenlikle mutlu olamaz
Doğru
Tebrik ederim
Tebrik ederim
Hakkında hayırlısı olsun
Tebrik ederim kardeşim