Aşk İlişkileri Sevdiğini şımartır mısın😜? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 610 Yapay Zekaya Sor Pışpışlama dozunda olmayacak net 😏 Keyifli günler.. 🤘🏻🥂https://m.youtube.com/watch?v=9UAwX1slv8g#smell Sevdiğini şımartır mısın😜? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Ah ah olsaydı çok güzel şımartırdım 😂😂 1 7 Yorumla HeartofFire +1 yıl Oldurursun olur ya dert etme ahsh Yorumla MrConfused +1 yıl Amaaaaan istemiyorum zaten 😂 Yorumla HeartofFire +1 yıl ahah ah çeken de dedemdi dimi demin 🤣 Yorumla MrConfused +1 yıl Olaydı dedim olmasını istiyorum demedim 😂😂 Yorumla HeartofFire +1 yıl ben anlamam tonlamalar önemlidir ahah ah ah diyosan onun anlamı ah nerede demektir nokta 🤣 kızlara duyrulur Yorumla MrConfused +1 yıl Ama sen beni yakacaksın vala 😂😂 Yorumla HeartofFire +1 yıl Şşşşş 🔥 ahaha Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 927 cevap paylaştı. Evet şımartırım tabi ki de elimden geleni yaparım, içinde ki çocuğu dışarıya çıkarmak için mücadele ederim. 1 0 Yorumla
NaazeniN Takip Et Xper 4 Yaş: 101 , eic 100% +1 yıl Şımarıkları sevmem ama sevdiğimi şımartırım, öperek koklayarak, sürprizler yaparak, üzerine titreyerek 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Çok şımartırım. Kendime bişeyler alırken, ona da bişeyler alıyorum. 1 0 Yorumla
Uçanpingu Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sevdiklerimi şımartmayı severim olursa şımartırım 1 0 Yorumla
Sosyetiᴄ Takip Et Guru Yaş: 96 , eic 89% +1 yıl Elimizden geldikce şımartiriz ona hersey yakisir 🤠 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Şımartırım, bunun için bir çok şey yaparım. Kadın buna layıktır. :) 1 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Seviğime değecek bir varlık yaratmamış Allah 0 0 Yorumla
Vlad_Drakula Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Sevdiğim olursa şımartırım. Bana şımarmayacakta kime şımaracak. 1 0 Yorumla
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl @isabella181919 ne diyorsa aynısından.. 2 1 Yorumla isabella181919 +1 yıl 🙂 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. En sevdiğim şeylerden birisi. 2 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Seversem tabikiide 😃 2 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Ooooo hemde nasıl.. :) 1 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bazen 😬😂 1 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet var kendimce şimartma tekniklerim 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Azcık şımartarım😃 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. hanimişte hanimiş yaparım yeter 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı. Olsada simartsak 1 0 Yorumla
İlkeryuss Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. Olsa evet yapardım 1 0 Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Şımartmam dö tü kalkar 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Ben odunum beklenmez benden öyle şey. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Öyle bir yapım var 😅 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Evet şımartırım 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. şımartırım 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Fazlasıyla 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Simartirim 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Şımartirim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Ah ah olsaydı çok güzel şımartırdım 😂😂
Oldurursun olur ya dert etme ahsh
Amaaaaan istemiyorum zaten 😂
ahah ah çeken de dedemdi dimi demin 🤣
Olaydı dedim olmasını istiyorum demedim 😂😂
ben anlamam tonlamalar önemlidir ahah ah ah diyosan onun anlamı ah nerede demektir nokta 🤣 kızlara duyrulur
Ama sen beni yakacaksın vala 😂😂
Şşşşş 🔥 ahaha
Evet şımartırım tabi ki de elimden geleni yaparım, içinde ki çocuğu dışarıya çıkarmak için mücadele ederim.
Şımarıkları sevmem ama sevdiğimi şımartırım, öperek koklayarak, sürprizler yaparak, üzerine titreyerek
Çok şımartırım. Kendime bişeyler alırken, ona da bişeyler alıyorum.
Sevdiklerimi şımartmayı severim olursa şımartırım
Elimizden geldikce şımartiriz ona hersey yakisir 🤠
Şımartırım, bunun için bir çok şey yaparım. Kadın buna layıktır. :)
Seviğime değecek bir varlık yaratmamış Allah
Sevdiğim olursa şımartırım. Bana şımarmayacakta kime şımaracak.
@isabella181919 ne diyorsa aynısından..
🙂
En sevdiğim şeylerden birisi.
Seversem tabikiide 😃
Hayır bjna izin vermiyorum
Ooooo hemde nasıl.. :)
Bazen 😬😂
Evet var kendimce şimartma tekniklerim
Evet yaparım öyle şeyler
Seversem evet
Azcık şımartarım😃
hanimişte hanimiş yaparım yeter